Προς το περιεχόμενο

Samsung s22 Ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

ασφάλεια από τα Lidl !!!

Μάλλον δεν έχεις ιδέα έτσι ε? Δες στο κάτω μέρος που λέει unlocked by smart lock.

• Like 5
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής στο τηλέφωνο, στα καλά καθούμενα  πέφτει το σήμα για 1 δευτερόλεπτο και επανέρχεται ξανά και μου εμφανίζει το σήμα Welcome to Vodafone , δοκίμασα να απενεργοποιώ το 5g και σαν να φτιάχνει λίγο η κατάσταση  , το κάνει και σε κανέναν άλλο ή να ανησυχώ για χαλασμένο router ?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής στο τηλέφωνο, στα καλά καθούμενα  πέφτει το σήμα για 1 δευτερόλεπτο και επανέρχεται ξανά και μου εμφανίζει το σήμα Welcome to Vodafone , δοκίμασα να απενεργοποιώ το 5g και σαν να φτιάχνει λίγο η κατάσταση  , το κάνει και σε κανέναν άλλο ή να ανησυχώ για χαλασμένο router ?

Εγώ είχα θέμα γενικά με τις γραμμές τόσο σε κοσμοτε όσο και σε Voda, με έπαιρναν και έλεγε κλειστό ή κατειλλημενο, δοκίμασα τα πάντα, δεν έφτιαξε κάτι, τελικά το έστειλα στο service και μου το αντικαταστήσαν μ άλλη συσκευή. Έχουν πολλοί θέμα γενικά υπάρχει άρθρο και στο samsung community και στο reddit. Λένε ότι θα βγάλουν update που θα διορθώσει αυτά τα θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2022 στις 6:38 ΜΜ, Γαλαζοαιματος είπε

Εγώ είχα θέμα γενικά με τις γραμμές τόσο σε κοσμοτε όσο και σε Voda, με έπαιρναν και έλεγε κλειστό ή κατειλλημενο, δοκίμασα τα πάντα, δεν έφτιαξε κάτι, τελικά το έστειλα στο service και μου το αντικαταστήσαν μ άλλη συσκευή. Έχουν πολλοί θέμα γενικά υπάρχει άρθρο και στο samsung community και στο reddit. Λένε ότι θα βγάλουν update που θα διορθώσει αυτά τα θέματα.

Μετά το τελευταίο Update δεν μου το ξαναεμφάνισε το πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι, παρατηρώ όμως και τις ενδήξεις του σήματος να είναι λίγο ελαττωμένες σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου Xiaomi, ειδικά στην οικία μου, αν και στην πράξη δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα η ταχύτητα του ίντερνετ.

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.

Έχω το samsung s21 ultra, και οι κάτοχοι s22 θα κάνετε λίγο υπομονή, να γίνουν σίγουρα 2 update για να στρώσουν τα μικρα προβλήματα που υπάρχουν 

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα το WSD Tempered glass και το τοποθέτησα στην θέση του official screen protector της Samsung. Μην το αγοράσετε δεν αξίζει καθόλου επηρεάζει τον αισθητήρα αποτυπώματος αρκετά, το mi 9t pro που είχα πριν με ένα tempered glass των 5 ευρώ δούλευε καλύτερα, πίεσα και τον αισθητήρα για 1 λεπτά με όλη μου την δύναμη κατά την τοποθέτηση ούτε αυτό δούλεψε.

Δημοσ.

Ρυθμισεις - εμφανιση - ευαισθησια αφης 

Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα αφής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...