Nabuko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Είμαστε απ' τους ρομαντικούς που πάνε με το ρεύμα και ότι συνεπάγεται από αγορές, ζουζουνίσματα, καρδούλες κλπ? Ή απ' τους άλλους που τα θεωρούν @#$%@$ Μήπως κάπου στη μέση είναι καλύτερα? 1
tsofras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Είμαστε απ' τους ρομαντικούς που πάνε με το ρεύμα και ότι συνεπάγεται από αγορές, ζουζουνίσματα, καρδούλες κλπ? Ή απ' τους άλλους που τα θεωρούν @#$%@$ Μήπως κάπου στη μέση είναι καλύτερα? Εγώ είμαι από αυτούς τους ρηχούς που θεωρούν όλες αυτές τις ημέρες απλά σαν μία απλή ημέρα. Από την άλλη με ζαλισαν σήμερα η γυναίκα μου και οι 2 κόρες μου τι έκπληξη θα τους έχω αύριο οπότε θα υποκύψω 🤣 Δεν χρειάζεται ειδική ημέρα ούτε για την αγάπη ούτε για τα κοψιδια κ.ο.κ. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ είμαι από αυτούς τους ρηχούς που θεωρούν όλες αυτές τις ημέρες απλά σαν μία απλή ημέρα. +1! Αρκεί η επέτειος γάμου (ή γνωριμίας για όσους δεν έχουν σχετίζονται με γάμους και συμφωνητικά). 2
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Οι προλαλήσαντες να ανεβάσουν φώτο απ' τα ζευγάρια παντόφλες που έχουν σπίτι τους.
petrakiskap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Απο τους άλλους που τα θεωρούν @@@ ξεκάθαρα. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτη η ημέρα και δεν την ''γιορτάζω '' ποτέ.. Την θεωρώ μια μπούρδα και μισή που ο μόνος λόγος ύπαρξης της ειναι καθαρά ο αγοραστικός . Του κολλάς και δήθεν την ταμπέλα του έρωτα και της αγάπης στον άλλον και πετυχαίνεις τον σκοπό σου , δηλαδή να πουλήσεις καρδούλες, σοκολατάκια, αρκουδάκια και διάφορα τέτοια ... Αλίμονο αν περιμένεις αυτη την ημέρα για να δείξεις την αγάπη σου στον άλλον.. 5 2
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, phanispal είπε Οι προλαλήσαντες να ανεβάσουν φώτο απ' τα ζευγάρια παντόφλες που έχουν σπίτι τους. Εγώ (με τα μυαλά που κουβαλάω) είμαι μπακούρι, οπότε... next! 9 λεπτά πριν, petrakiskap είπε Αλίμονο αν περιμένεις αυτη την ημέρα για να δείξεις την αγάπη σου στον άλλον.. Αυτό! 2
Bitbit Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, petrakiskap είπε Απο τους άλλους που τα θεωρούν @@@ ξεκάθαρα. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτη η ημέρα και δεν την ''γιορτάζω '' ποτέ.. Την θεωρώ μια μπούρδα και μισή που ο μόνος λόγος ύπαρξης της ειναι καθαρά ο αγοραστικός . Του κολλάς και δήθεν την ταμπέλα του έρωτα και της αγάπης στον άλλον και πετυχαίνεις τον σκοπό σου , δηλαδή να πουλήσεις καρδούλες, σοκολατάκια, αρκουδάκια και διάφορα τέτοια ... Αλίμονο αν περιμένεις αυτη την ημέρα για να δείξεις την αγάπη σου στον άλλον.. ακριβώς αυτό. Καθαρά εμπορικό γεγονός. 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Να μαθουμε καθε μερα να μαστε σωστοί απέναντι στο συντροφο μας, ανδρες, γυναικες, γιατι εχουμε ξεφυγει γενικα. Μην περιμένουμε αυτη την μερα για να δειξουμε το πορτοφόλι μας ή ποσο αγαπαμε ταχα. Απλα το κυμα της εποχης παρασύρει και οποιους την θεωρουν μια μερα σαν την προηγούμενη, επομενη που αν νιωθεις αγαπη, σεβασμο, ερωτευμενος με τον σύντροφό σου, ακομα και μια αγκαλια ειναι πολυτιμη. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις