Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαστε απ' τους ρομαντικούς που πάνε με το ρεύμα και ότι συνεπάγεται από αγορές, ζουζουνίσματα, καρδούλες κλπ?

Ή απ' τους άλλους που τα θεωρούν @#$%@$

Μήπως κάπου στη μέση είναι καλύτερα? 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Είμαστε απ' τους ρομαντικούς που πάνε με το ρεύμα και ότι συνεπάγεται από αγορές, ζουζουνίσματα, καρδούλες κλπ?

Ή απ' τους άλλους που τα θεωρούν @#$%@$

Μήπως κάπου στη μέση είναι καλύτερα? 

Εγώ είμαι από αυτούς τους ρηχούς που θεωρούν όλες αυτές τις ημέρες απλά σαν μία απλή ημέρα.

Από την άλλη με ζαλισαν σήμερα η γυναίκα μου και οι 2 κόρες μου τι έκπληξη θα τους έχω αύριο οπότε θα υποκύψω 🤣

Δεν χρειάζεται ειδική ημέρα ούτε για την αγάπη ούτε για τα κοψιδια κ.ο.κ.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ είμαι από αυτούς τους ρηχούς που θεωρούν όλες αυτές τις ημέρες απλά σαν μία απλή ημέρα.

+1! Αρκεί η επέτειος γάμου (ή γνωριμίας για όσους δεν έχουν σχετίζονται με γάμους και συμφωνητικά).

• Like 2
Δημοσ.

Απο τους άλλους που τα θεωρούν @@@ ξεκάθαρα. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτη η ημέρα  και δεν την ''γιορτάζω '' ποτέ.. Την θεωρώ μια μπούρδα και μισή που  ο  μόνος λόγος ύπαρξης της ειναι καθαρά  ο αγοραστικός .  Του κολλάς και δήθεν την ταμπέλα του έρωτα και της αγάπης στον άλλον και πετυχαίνεις τον σκοπό σου   , δηλαδή να πουλήσεις καρδούλες, σοκολατάκια, αρκουδάκια και διάφορα τέτοια  ...

Αλίμονο αν περιμένεις αυτη την ημέρα για να δείξεις την αγάπη σου στον άλλον..

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, phanispal είπε

Οι προλαλήσαντες να ανεβάσουν φώτο απ' τα ζευγάρια παντόφλες που έχουν σπίτι τους.

Εγώ (με τα μυαλά που κουβαλάω) είμαι μπακούρι, οπότε... next!

9 λεπτά πριν, petrakiskap είπε

Αυτό!

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, petrakiskap είπε

Απο τους άλλους που τα θεωρούν @@@ ξεκάθαρα. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτη η ημέρα  και δεν την ''γιορτάζω '' ποτέ.. Την θεωρώ μια μπούρδα και μισή που  ο  μόνος λόγος ύπαρξης της ειναι καθαρά  ο αγοραστικός .  Του κολλάς και δήθεν την ταμπέλα του έρωτα και της αγάπης στον άλλον και πετυχαίνεις τον σκοπό σου   , δηλαδή να πουλήσεις καρδούλες, σοκολατάκια, αρκουδάκια και διάφορα τέτοια  ...

ακριβώς αυτό. Καθαρά εμπορικό γεγονός.

• Like 1
Δημοσ.

Να μαθουμε καθε μερα να μαστε σωστοί απέναντι στο συντροφο μας, ανδρες, γυναικες, γιατι εχουμε ξεφυγει γενικα. Μην περιμένουμε αυτη την μερα για να δειξουμε το πορτοφόλι μας ή ποσο αγαπαμε ταχα.

Απλα το κυμα της εποχης παρασύρει και οποιους την θεωρουν μια μερα σαν την προηγούμενη, επομενη που αν νιωθεις αγαπη, σεβασμο, ερωτευμενος με τον σύντροφό σου, ακομα και μια αγκαλια ειναι πολυτιμη.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...