June Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Με αυτό το email εν τω μεταξύ έχουν και άλλο μαγαζί: https://edoshop.store/ και αναφέρουν μέχρι και Microsoft Partner ID...
sotzygo Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Έχουν επιστρέψει τις άδειες χρήσης και έστειλαν email ότι ήταν διαδικαστικό θέμα δικό τους και ζητούν συγνώμη για την αναστατωση…
madebydesign Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Είχα αγοράσει κι εγώ μία άδεια χρήσης γιατί χρειάστηκα το Photoshop σε κάποιον έξτρα υπολογιστή, και δυστυχώς από χθες σταμάτησε να δουλεύει. Έστειλα email, δεν απάντησαν ποτέ, και σήμερα συνεχίζει να μην δουλεύει. Προφανώς πρόκειται για κάποιου είδους απάτη.
June Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δεν έλαβα ούτε εγώ κάτι. Αν σε κάποιον δουλέψει κάποιο από τα προγράμματα, ας ενημερώσει!
sotzygo Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στείλτε email στο support που έχει ([email protected]) και κάντε προώθηση τα email της Adobe που απενεργοποιεί την συνδρομή. Εγω αυτό έκανα, μου απάντησαν σήμερα και μου ήρθαν νέα email από την Adobe ότι οι συνδρομές μου ενεργοποιήθηκαν πάλι. ειχα photoshop, Lightroom, acrobat pro Απλα πρέπει να αποσυνδεθείτε από την κάθε εφαρμογή και να κάνετε πάλι σύνδεση για να δει την συνδρομή Τα προγράμματα δουλεύουν πάλι κανονικά. Μαλλον πέρασε το email μου σε νέο μπουκέτο ομαδικών συνδρομών Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από sotzygo 1
iosifpar Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εμένα μου έστειλαν αυτό, σήμερα το πρωί. Good morning, your license remains active, you must log out of your Adobe account, uninstall the creative cloud, and log back in to your Adobe account but accessing through your KEYWARE account, from there the product will work. Thank you 1
madebydesign Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, iosifpar είπε Εμένα μου έστειλαν αυτό, σήμερα το πρωί. Good morning, your license remains active, you must log out of your Adobe account, uninstall the creative cloud, and log back in to your Adobe account but accessing through your KEYWARE account, from there the product will work. Thank you To δοκίμασες; Κι εμένα μου το έστειλαν, αλλά δεν μπορώ να κάνω unistall to creative cloud από τη στιγμή που υπάρχει το photoshop στον υπολογιστή. Αν σβήσω το photoshop δεν θα μπορέσω να το κατεβάσω ξανά γιατί έχει λήξει το trial, άρα, μάλλον είναι μούφα η συμβουλή, εφόσον η συνδρομή έχει απενεργοποιηθεί. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από madebydesign
June Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εφόσον στην adobe δεν υπάρχει στον λογαριασμό μας η εκάστοτε εφαρμογή αυτό που λένε δε στέκει. Μπορείτε να δείτε τις εφαρμογές του λογαριασμού σας εδώ: https://creativecloud.adobe.com/apps/all/desktop
sotzygo Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκιμάστε αυτό που έκανα εγώ, αποσύνδεση από τον λογαριασμό μας σε κάθε πρόγραμμα της Adobe που έχουμε εγκαταστήσει και login πάλι. Δουλεύουν κανονικότατα μετά σε premium συνδρομή. Οσο αφορά το creative cloud μας έχει δημιουργήσει ένα προφίλ keyware (εταιρικό μάλλον) κατά το login που μας λέει οτι πρέπει να συνδεθούμε με αυτό, αλλά το έκανα και δεν μου είχε εκεί τις άδειες χρήσης και μπήκα με το ατομικό προφίλ. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από sotzygo
electronickos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Καλημέρα παιδιά, ομοιοπαθής και εδώ... Μάλλον μας την φορέσανε καλά... το προιον ήταν απλά trial.... σε επικοινωνία μαζί τους καμία απάντηση.... επίσης τσέκαρα (εκ των υστέρων βέβαια) ότι το site δημιουργήθηκε Μαρτιο του 2022 (αρπαχτή μάλλον)... λογικά πάμε για αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω τράπεζας
June Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Εμένα μου απάντησαν χθες και μου ζήτησαν το email για να ξαναγίνει η ενεργοποίηση. Αν δεν προχωρήσει τις επόμενες μέρες, αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα και τέλος.. 1
Angelo1000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά έκανα αυτό που θα σας πω και λειτούργησε. Κάντε το. Πήγα στα παλιά mail μου και βρήκα το απαντητικό τους mail για κάθε πρόγραμμα όταν είχαμε κάνει την παραγγελία. Θα λέει KEYWAREGREECE η παραγγελία #1187 επιβεβαιώθηκε. Συμπλήρωσα τη φόρμα όπως ζητάει παρακάτω και πατησα send όπως είχαμε κάνει την πρώτη φορά. Μετά από περίπου μια ώρα μου ήρθαν τα mail ενεργοποίησης από την ADOBE. Ενεργοποιήστε αλλά προσοχή σε personal profile και OXI profile KEYWARE GRECIA. Και λειτουργούν μια χαρά (δεν ξέρω βεβαίως για πόσο😄) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Angelo1000 2
ca95f Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Κι εγώ μια από τα ίδια. Μετά από παρότρυνση φίλου, άφησα το account μου στην Adobe να λήξει, και αγόρασα άδεια από το Keyware. Για να μήν πληρώνω τα 12.99 κάθε μήνα, έδωσα 19.99 και στις 17 μέρες κλείδωσε το account. Ωραία! Επικοινώνησα με το "κατάστημα" και δεν έχω κάποια ουσιαστική απάντηση - και δε νομίζω να έχω ποτέ. Στο ίδιο account έχω ενεργοποιημένα ένα κάρο font, extensions, plugins κτλ, οπότε αν δεν απαντήσει κανείς ως αύριο, το ξαναπληρώνω μην χάσω περισσότερα από 20 ευρώ. Από ότι κατάλαβα, ένα fake εταιρικό account μιας "σχολής" χρειάζεται, δίνεις όσα εξτρα άδειες θες στους "πελάτες", κι όταν λήξει ο μήνας βλέπεις τι κάνεις. Αν έχεις μαζέψει όσα πρόβλεψες, τους αφήνεις όλους ξεκρέμαστους, αν όχι, κάνεις ακόμη ένα και ενεργοποιείς τις άδειες ξανά σε νέο "μητρικό" λογαριασμό για ένα μήνα ακόμα, μέχρι να μαζέψεις λίγα ακόμα. Την πατήσαμε. Το φοβόμουνα, αλλά έλπιζα να κρατήσει λίγο περισσότερο. Υ.Γ. Τις λύσεις που προτείνουν οι φίλοι εδώ τις δοκίμασα, χωρίς αποτέλεσμα.
June Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Angelo1000 είπε Λοιπόν παιδιά έκανα αυτό που θα σας πω και λειτούργησε. Κάντε το. Πήγα στα παλιά mail μου και βρήκα το απαντητικό τους mail για κάθε πρόγραμμα όταν είχαμε κάνει την παραγγελία. Θα λέει KEYWAREGREECE η παραγγελία #1187 επιβεβαιώθηκε. Συμπλήρωσα τη φόρμα όπως ζητάει παρακάτω και πατησα send όπως είχαμε κάνει την πρώτη φορά. Μετά από περίπου μια ώρα μου ήρθαν τα mail ενεργοποίησης από την ADOBE. Ενεργοποιήστε αλλά προσοχή σε personal profile και OXI profile KEYWARE GRECIA. Και λειτουργούν μια χαρά (δεν ξέρω βεβαίως για πόσο😄) Το έκανα και μου έστειλαν κωδικό για το Photoshop. Ευχαριστώ! Έστειλα και για τα υπόλοιπα προγράμματα. Edit: 3 ώρες μετά μου ενεργοποίησαν και τα υπόλοιπα. (μέχρι να ξανακλειδώσουν!) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από June 1
electronickos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 On 11/05/2022 at 12:51, Angelo1000 said: Λοιπόν παιδιά έκανα αυτό που θα σας πω και λειτούργησε. Κάντε το. Πήγα στα παλιά mail μου και βρήκα το απαντητικό τους mail για κάθε πρόγραμμα όταν είχαμε κάνει την παραγγελία. Θα λέει KEYWAREGREECE η παραγγελία #1187 επιβεβαιώθηκε. Συμπλήρωσα τη φόρμα όπως ζητάει παρακάτω και πατησα send όπως είχαμε κάνει την πρώτη φορά. Μετά από περίπου μια ώρα μου ήρθαν τα mail ενεργοποίησης από την ADOBE. Ενεργοποιήστε αλλά προσοχή σε personal profile και OXI profile KEYWARE GRECIA. Και λειτουργούν μια χαρά (δεν ξέρω βεβαίως για πόσο😄) με αυτο το τροπο, απλα ενεργοποιεις το trial στο προφιλ σου, που ουτως η αλλως στο δινει η adobe... σε ενα μηνα θα ληξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα