Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2022 στις 6:28 ΜΜ, sotzygo είπε

Δοκιμάστε αυτό που έκανα εγώ, αποσύνδεση από τον λογαριασμό μας σε κάθε πρόγραμμα της Adobe που έχουμε εγκαταστήσει και login πάλι. Δουλεύουν κανονικότατα μετά σε premium συνδρομή. 
Οσο αφορά το creative cloud μας έχει δημιουργήσει ένα προφίλ keyware (εταιρικό μάλλον) κατά το login που μας λέει οτι πρέπει να συνδεθούμε με αυτό, αλλά το έκανα και δεν μου είχε εκεί τις άδειες χρήσης και μπήκα με το ατομικό προφίλ.

Το ίδιο έκανα και εγώ, λειτουργεί οκ

Επεξ/σία από spirospatra0
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από απάντηση της Keyware - που ομολογώ δεν περίμενα - δουλεύει ξανά σε νέο μητρικό προφίλ (με κεφαλαία γράμματα). Όπως είχα ξαναπεί, έφτιαξαν νέο fake account, και μας μετέφεραν εκεί. Πάλι demo (πιθανώς) αφού το προσωπικό μου account, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ως demo. 

Τα plugin που είχα αγορασμένα, απαιτούσαν εκ νέου εγκατάσταση, οι περισσότερες γραμματοσειρές χάθηκαν και κάποια preset που είχα, δεβ φαίνονται πια. Κι επειδή με τη "συνδρομή" που έχουμε  θα πηγαίνουμε απο demo σε demo, φαντάζομαι κάθε μήνα θα χάνω τα πάντα. 

Δεν ξέρω αν συμφέρει τελικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ μια από τα ίδια, μετά από email που τους έστειλα, μου έστειλαν ξανά link ενεργοποίησης. Τώρα λειτουργεί κανονικά. Όπως και να έχει, δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα κρατήσει πολύ η συγκεκριμένη "συνδρομή". 

Επεξ/σία από madebydesign
Δημοσ.

Και εμένα με ενημέρωσε η adobe ότι μου αφαίρεσαν την πρόσβαση από την Keyware Grecia.

Μην αγοράσει κανένας άλλος και όσοι αγόρασαν να κάνουν αμφισβήτηση συναλλαγής για επιστροφή χρημάτων. 

Δημοσ.

Και ξανά όπως ήταν αναμενόμενο, ειδοποίηση λήξης δοκιμαστικής συνδρομής από Adobe. 
Για όσους ακόμη αναρωτιούνται, δεν πρόκειται για αξιόπιστη λύση. Μακριά....

• Like 1
Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εδω.Θα το αγορασω με συνδρομη να ησυχασω.Ειδικα το καλοκαιρι κανω πολυ editing .

Δημοσ.
Στις 22/5/2022 στις 12:13 ΜΜ, cumulus είπε

Μια απο τα ιδια και εδω.Θα το αγορασω με συνδρομη να ησυχασω.Ειδικα το καλοκαιρι κανω πολυ editing .

VPN τουρκία, αγορά 12μηνης με έκπτωση 20% φέτος (~38 ευρώ από Rev/Wise/Monese). Όσο είναι χαμηλά ή λίρα μια χαρά.

image.png.32e536366adace604cf991420d3dc979.png

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πιο αξιόπιστο πλέον είναι αγορά μέσω Τουρκίας απευθείας από την Adobe.

Photoshop + Lightroom βγαίνει 34,42€ για έναν χρόνο.

image.png.f4329cf7b2843bd166db62a59ad901ca.png 

Δημοσ.
Στις 2/7/2022 στις 12:45 ΜΜ, iaberis είπε

Βρήκε κανείς λύση να το ενεργοποιήσουμε ξανά; Το παλιό λινκ δεν υπάρχει πλέον.

Νομίζω ότι μας τελείωσε, κατέβασαν (ή τους κατέβασαν) και την σελίδα τους στο Ίντερνετ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν διαχωριστεί οι επαγγελματικοί λογαριασμοί του keyware που ήταν συνδεμένοι με το προσωπικό προφίλ και μπορείς να κανεις login με όποιον λογαριασμό θες. Έχει επιστρέψει η πρόσβαση στις εφαρμογές…. (για 60 ημέρες)

μπορει κάποια να μας πει τι έχει γίνει πάλι;

τα email που έχω λάβει από την Adobe:

Adobe
Your 60-day redemption code is now active

All your profiles have been successfully set up and are ready to go. When you sign in to Adobe, you’ll see a profile switcher that allows you to select the profile you want to use. 

Your first Business Profile has been successfully set up and is ready to use. Now, when you sign in to Adobe, you’ll see a profile switcher that allows you to select the profile you want to use.

These are the steps you should take depending on whether you’re an administrator of multiple Adobe accounts, a user with multiple plans, or both an administrator and a user.
1.  If you’re an administrator for multiple Adobe accounts associated with this email address, simply select the organization you’d like to access when you sign in to the Admin Console. Until all of your Business Profiles are set up, you can switch profiles from your Admin Console account setting. See the new features in the Admin Console.
2.  If you’re a user with multiple Adobe plans associated with this email address, each plan will have a corresponding profile and dedicated storage associated with it.

•  Select the Business Profile to access the apps and services provided by the corresponding organization.
•  If you want to access another Business Profile that hasn’t been set up yet, select your Personal Profile to continue working. Any content previously stored in Adobe cloud storage is located in your Personal Profile. We recommend that you move the content to the appropriate Business Profile when ready. See detailed instructions on how to move content between profiles.
Επεξ/σία από sotzygo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...