sanshiroD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μου πετάχτηκε μια διαφήμιση για αγορά κλειδιών από το Keyware με πολύ χαμηλές τιμές για προϊόντα της adobe. Ξέρετε αν είναι ασφαλές;;; η εγκατάσταση λέει ότι γίνεται από την σελίδα του κατασκευαστή... Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από sanshiroD
June Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή μου ήρθε κι εμένα η διαφήμιση και το αγόρασα, επιβεβαιώνω πως ήρθε email από την Adobe για εγκατάσταση. Στην Adobe φαίνεται κανονικά σαν εταιρία η KeyWare Grecia πάντως, όπως φαίνεται στο screenshot. Κατεβάζεις κανονικά την τελευταία έκδοση και εννοείται εγκαθίστανται αυτόματα τα μελλοντικά updates. Τώρα, αν κλείσει σε λίγο καιρό, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Για τόσο χαμηλή αξία εγώ το πήρα το ρίσκο... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από June
feralkid Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μπορεί να εξηγήσει κανείς πως ειναι και καλα απεριοριστης διάρκειας τα κλειδιά οταν η Adobe πουλάει μόνο με το μήνα ή τον χρόνο?
Powered Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 7:44 ΜΜ, June είπε Επειδή μου ήρθε κι εμένα η διαφήμιση και το αγόρασα, επιβεβαιώνω πως ήρθε email από την Adobe για εγκατάσταση. Στην Adobe φαίνεται κανονικά σαν εταιρία η KeyWare Grecia πάντως, όπως φαίνεται στο screenshot. Κατεβάζεις κανονικά την τελευταία έκδοση και εννοείται εγκαθίστανται αυτόματα τα μελλοντικά updates. Τώρα, αν κλείσει σε λίγο καιρό, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Για τόσο χαμηλή αξία εγώ το πήρα το ρίσκο... Καλησπέρα, μπορείς να γράψεις το url από το site που επισκέφτηκες και έκανες την αγορά; Φοβάμε ότι κυκλοφορεί fake keyware γιατί εγώ μετά από διαφήμιση στο fb μπήκα στο keywareshop.eu και αφού διάβασα μερικές θετικές κριτικές κάτω από την διαφήμιση στο fb αλλά και τη δική σου εδώ προχώρησα σε αγορά, έλαβα την επιβεβαίωση παραγγελίας, συμπλήρωσα τη φόρμα που έλεγε και που ήταν ένα link σε μια φόρμα google docs docs.google αλλά δεν έλαβα ποτέ email με ενεργοποίηση από την Adobe όπως έλεγε και με αγνοούν στα emails που στέλνω στην υποστήριξη του keyware το οποίο είναι το [email protected]
June Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Από εδώ το αγόρασα: https://keywareshop.eu/ Στο μεσοδιάστημα αγόρασα και άλλα προγράμματα της Adobe από αυτούς, όλα ενεργοποιήθηκαν μια χαρά. (και οι άδειες ισχύουν για εγκατάσταση σε 2 υπολογιστές) Σε κάποιο από τα προγράμματα πέρασαν 8 ώρες για να λάβω λινκ από την Adobe. Επειδή είχε αργήσει, έστειλα μήνυμα στο WhatsApp και απάντησαν σχετικά άμεσα (~1 ώρα νομίζω). Στα Αγγλικά. Στις 9/4/2022 στις 3:56 ΜΜ, feralkid είπε Μπορεί να εξηγήσει κανείς πως ειναι και καλα απεριοριστης διάρκειας τα κλειδιά οταν η Adobe πουλάει μόνο με το μήνα ή τον χρόνο? Στο μεταξύ προσπάθησα να το ψάξω λίγο παραπάνω, έχοντας συνδεθεί στον λογαριασμό μου στην Adobe. Αν κατάλαβα καλά έχουν αγοράσει μία άδεια από την Adobe που λέγεται Enterprise License. https://helpx.adobe.com/gr_en/enterprise/using/faq.html Στην συγκεκριμενη άδεια χρήσης, μπορείς να προσθέσεις επιπλέον λογαριασμούς στο κεντρικό account. Αυτοί όταν αγοράζεις ένα πρόγραμμα, αυτό που κάνουν είναι να προσθέτουν το email που τους δίνεις στον κεντρικό λογαριασμό της "ομάδας" τους και να σου δίνουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που αγόρασες. Για πόσο καιρό θα διαρκέσει, κανείς δεν το ξέρει. Προφανώς για όσο καιρό έχουν ενεργή την άδεια χρήσης. Και όλα τα προγράμματα γίνονται update στην τελευταία έκδοση. Προσωπικά και 1 χρόνο να μείνει ανοιχτό, είμαι ευχαριστημένος... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από June
feralkid Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 11/4/2022 στις 8:47 ΜΜ, Powered είπε Καλησπέρα, μπορείς να γράψεις το url από το site που επισκέφτηκες και έκανες την αγορά; Φοβάμε ότι κυκλοφορεί fake keyware γιατί εγώ μετά από διαφήμιση στο fb μπήκα στο keywareshop.eu και αφού διάβασα μερικές θετικές κριτικές κάτω από την διαφήμιση στο fb αλλά και τη δική σου εδώ προχώρησα σε αγορά, έλαβα την επιβεβαίωση παραγγελίας, συμπλήρωσα τη φόρμα που έλεγε και που ήταν ένα link σε μια φόρμα google docs docs.google αλλά δεν έλαβα ποτέ email με ενεργοποίηση από την Adobe όπως έλεγε και με αγνοούν στα emails που στέλνω στην υποστήριξη του keyware το οποίο είναι το [email protected] Αν βγάλεις άκρη πες μας, το σκέφτομαι και εγώ τώρα.
Powered Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 9:39 ΜΜ, feralkid είπε Αν βγάλεις άκρη πες μας, το σκέφτομαι και εγώ τώρα. ΟΚ τελικά ήρθε email ενεργοποίησης απλώς άργησε 24 ώρες περίπου. Όλα καλά.
June Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Προσωπικά μόλις μου αφαίρεσαν την πρόσβαση. Υπάρχει κανένας άλλος που να του συνέβη;
angelo100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις μου αφαίρεσαν την πρόσβαση κι εμένα. σε όλα τα προγράμματα της Adobe που ειχα αγοράσει. Μου ηρθε μήνυμα για καθε προγραμμα ξεχωριστα μεσα σε 1 λεπτό! Τους έχω στείλει mail και περιμένω ανταπόκριση.
iaberis Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ναι και εμένα μου την αφαίρεσαν. Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αλλά είχα την ελπίδα να κρατήσει κάνα χρόνο τουλάχιστον. Κρίμα αποδείχτηκαν απατεώνες. Ευτυχώς δεν πήρα όλα όσα ήθελα, παρά μόνο μια εφαρμογή. Μην αγοράσει άλλος.
iosifpar Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, angelo100 είπε Μόλις μου αφαίρεσαν την πρόσβαση κι εμένα. σε όλα τα προγράμματα της Adobe που ειχα αγοράσει. Μου ηρθε μήνυμα για καθε προγραμμα ξεχωριστα μεσα σε 1 λεπτό! Τους έχω στείλει mail και περιμένω ανταπόκριση. Σε ποιο email στείλατε, γιατί και εμένα μόλις μου αφαιρέσαν την πρόσβαση ενώ δούλευα
angelo100 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Τους έχω στείλει mail και περιμένω ανταπόκριση. Kαι στο mail που αναγράφει ο φίλος μας παραπάνω στο [email protected] και μεσω whats τους εστειλα μηνυμα. Δεν το σηκώνουν.
June Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Αν δεν απαντήσουν σε λίγες ημέρες, ίσως μπορεί να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω τράπεζας!
iaberis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Λοιπόν, επικοινώνησα με την Adobe και μετά από αρκετή ώρα καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως δεν έγινε καμία χρέωση από την ίδια την Adobe, αλλά ο πωλητής "Keyware Grecia" μας παρείχε μια team license η οποία έληξε. Το email που παρουσιάζει ο λογαριασμός τους είναι το [email protected] που με μια γρήγορη αναζήτηση μου βγάζει ένα ιταλικό κατάστημα που μάλλον είναι ο απατεώνας. Η Adobe μου πρότεινε να μιλήσω με την τράπεζα για fraudulent seller. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα