mindreader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Σημερα ημουν με ενα φιλο μου. Καποια στιγμη κοιταω το μπρελοκ με τα κλειδια του, και βλεπω κατι σαν φλασακι. Αλλα οταν το ξανακοιταξα, καταλαβα οτι δεν ηταν φλασακι. Ηταν ενας πολυ μικρος 'ελβετικος σουγιας'! Μαχαιρακι, λιμα, ακομη και μικρο ψαλιδακι! Αλλα το καλυτερο ηταν το μεγεθος: 6-7 εκατοστα μηκος το πολυ! Τα μικροτερα της γνωστης και ποιοτικης victorinox, ειναι γυρω στα 9 εκατοστα. Εγω ψαχνω κατι τοσο compact, σαν αυτο του φιλου, ο οποιος ομως ουτε καν θυμαται ποιος του το ειχε κανει δωρο (τρεχα γυρευε) και οσο και αν το κοιταζα, δεν βρηκα καποια σταμπα/μαρκα επανω, ωστε να την αναζητησω. Σας βαζω μια φωτο για να καταλαβετε ακριβως για ποσο μικρο λιλιπουτειο πραγματακι μιλαμε, σε μεγεθος κλειδιου! Μπορει καποιος να μου πει, πως/που μπορω να βρω κατι αναλογο; Μεσω ebay (προτεινετε κι εσεις αγγλικους ορους αναζητησης), ή skroutz ή έστω καποιο αλλο δικτυακο καταστημα; Εψαξα και στο ebay και στο skroutz, αλλα κατι τοσο μικρο και compact, και flat, δεν μπορεσα να βρω. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!
SilentVoice Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα έλεγα να σταματήσεις να 'ζηλεύεις' τον φίλο σου. Αν είχες όντως ανάγκη έναν ελβετικό σουγιά, θα είχες βρει ήδη το μέγεθος που σε 'εξυπηρετεί' . Πιθανότερο πάντως να είναι από κάποια προωθητική ενέργεια αυτός και όχι του εμπορίου. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από SilentVoice
mindreader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν γνωριζω αν ειναι απο προωθητικη ενεργεια, αλλα μαλλον οχι, γιατι του το εκαναν δωρο. Ετσι ομως δεν μπορω να βρω ευκολα που τα πουλανε αυτα.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Έχω διάφορα τέτοια στο σπίτι, ακομα και αντίκα που δεν καταλαβαίνεις ότι έχει μαχαιράκια, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου από που μου τα είχανε παρει, δώρα είναι όλα. Ρώτα σε κανένα μαγαζί που να πουλάει σουγιάδες και τέτοια "εργαλεία". 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 https://www.victorinox.com/uk/en/Products/Swiss-Army-Knives/Small-Pocket-Knives/Signature-Lite-Onyx-Black/p/0.6226.31P Length 58 mm
Bitbit Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 επειδή είμαι άσχετος, τι το ιδιαίτερο έχει ένας τέτοιος σουγιάς και κοστίζει τόσο;
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε επειδή είμαι άσχετος, τι το ιδιαίτερο έχει ένας τέτοιος σουγιάς και κοστίζει τόσο; Είχα έναν τέτοιο ακριβώς, δεν κάνουν σε καμία περιπτωση τόσο. Τώρα μάλλον στον συγκεκριμένο έχει να κάνει με το brand και η την χώρα στην οποία το πουλάνε.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Bitbit είπε επειδή είμαι άσχετος, τι το ιδιαίτερο έχει ένας τέτοιος σουγιάς και κοστίζει τόσο; δεν εχω ιδέα,δεν είναι κάτι που εχω χρειαστεί ποτέ.Απλά τον έβαλα για το μεγεθος.
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/11208422/Victorinox-Classic-SD-Ελβετικός-Σουγιάς-0-6223-7.html 1 1
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mindreader είπε Σημερα ημουν με ενα φιλο μου. Καποια στιγμη κοιταω το μπρελοκ με τα κλειδια του, και βλεπω κατι σαν φλασακι. Αλλα οταν το ξανακοιταξα, καταλαβα οτι δεν ηταν φλασακι. Ηταν ενας πολυ μικρος 'ελβετικος σουγιας'! Μαχαιρακι, λιμα, ακομη και μικρο ψαλιδακι! Αλλα το καλυτερο ηταν το μεγεθος: 6-7 εκατοστα μηκος το πολυ! Τα μικροτερα της γνωστης και ποιοτικης victorinox, ειναι γυρω στα 9 εκατοστα. Εγω ψαχνω κατι τοσο compact, σαν αυτο του φιλου, ο οποιος ομως ουτε καν θυμαται ποιος του το ειχε κανει δωρο (τρεχα γυρευε) και οσο και αν το κοιταζα, δεν βρηκα καποια σταμπα/μαρκα επανω, ωστε να την αναζητησω. Σας βαζω μια φωτο για να καταλαβετε ακριβως για ποσο μικρο λιλιπουτειο πραγματακι μιλαμε, σε μεγεθος κλειδιου! Μπορει καποιος να μου πει, πως/που μπορω να βρω κατι αναλογο; Μεσω ebay (προτεινετε κι εσεις αγγλικους ορους αναζητησης), ή skroutz ή έστω καποιο αλλο δικτυακο καταστημα; Εψαξα και στο ebay και στο skroutz, αλλα κατι τοσο μικρο και compact, και flat, δεν μπορεσα να βρω. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη! πάτα στο google compact keychain multi tool και ψάξε στις σελίδες μπας και βρεις κατι που να σου αρέσει 1
mindreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 13/2/2022 στις 8:41 ΜΜ, NickTG είπε https://www.skroutz.gr/s/11208422/Victorinox-Classic-SD-Ελβετικός-Σουγιάς-0-6223-7.html Τελικα κατεληξα σε αυτο. Δυσκολο να το ανταγωνιστει κατι αλλο. Ασυναγωνιστη ποιοτητα, τιμη, και για μενα οπως το ηθελα, λιλιπουτειο, μικρο μεγεθος! Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα