billias92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα,έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή μου,στην διάρκεια του gaming, πατάω να ανοίξω ένα game και στο loading screen,κάνει reboot.Το κάνει μόνιμα στο rust και στο lost ark και για ένα μικρό διάστημα στο λολ.drivers έχει τους τελευταίους εκτός από της κάρτας γραφικών που έκανα downgrade μπας και φταίει αυτό. Το PC:ASRock x570steel legend,CPU Ryzen 5 5600x,Corsair vengeance rgb pro 16gb 3200,ssd Samsung 970 evo plus m2 500gb,ssd Samsung 860 evo 500gb,PSU Corsair CX750F 80+ bronze,δν έχω αλλάξει την ψυκτρα του επεξεργαστή Ευχαριστώ εκ των προτέρων
3DJIN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) θερμοκρασιες επεξεργαστη κοιταξες? καρτας γραφικων? ποια ειναι η vga? βαλε driver μνημες δοκιμασες χαμηλα? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από 3DJIN
billias92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε θερμοκρασιες επεξεργαστη κοιταξες? καρτας γραφικων? ποια ειναι η vga? βαλε driver μνημες δοκιμασες χαμηλα? Η κάρτα είναι η Rx 580 8gb,θερμοκρασίες νορμάλ 60-65 GPU και max 70 CPU σε βαρύ gaming(AC Valhalla ultra high settings), μου έκανε και reboot σε θερμοκρασία 45C του CPU,όπως και σε drivers έκανε το ίδιο και με τον νέο και με τον προηγούμενο της κάρτας,μνήμες δν δοκίμασα γτ δν το είδα σαν αιτία,δν έφαγα ποτέ BSOD
triplex1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, billias92 είπε Η κάρτα είναι η Rx 580 8gb,θερμοκρασίες νορμάλ 60-65 GPU και max 70 CPU σε βαρύ gaming(AC Valhalla ultra high settings), μου έκανε και reboot σε θερμοκρασία 45C του CPU,όπως και σε drivers έκανε το ίδιο και με τον νέο και με τον προηγούμενο της κάρτας,μνήμες δν δοκίμασα γτ δν το είδα σαν αιτία,δν έφαγα ποτέ BSOD Το τροφοδοτικο ποσο καιρο το εχεις? 1
billias92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Το τροφοδοτικο ποσο καιρο το εχεις? Όλα εκτός από τον 860 τον ssd και την κάρτα που έχω περίπου 2,5 χρόνια,αγοράστηκαν τον Αύγουστο
nickol-us Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, billias92 είπε στο loading screen,κάνει reboot. Μήπως να δεις τους σκληρούς; Τα windows σε τι κατάσταση είναι; Για τρέξε κανά sfc /scannow Μετά furmark να ελέγκεις την κάρτα και memtest για να δεις τις μνήμες. Εννοείται και το τροφοδοτικό είναι ύποπτος, όπως σωστά ήδη αναφέρθηκε. Εκεί μόνο δοκιμή με κάποιο δεύτερο. 2
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μήπως να δεις τους σκληρούς; Για πρόβλημα δίσκου μου ακούγεται και μένα.
triplex1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Εμενα με κανει για τροφοδοτικο ή για παστα στην 580 , αν δεν την εχεις ανοιξει , ανοιξε και βαλε παστα καινουρια.
doom26 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 εγω θα ετρεχα ενα funmark για την vga,θα αφαιρουσα ενα ενα τους σκληρους που πιο πιθανον να ειναι εκει το θεμα.δες τι υγεια εχουν
Apollonian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουν 4 μέθοδοι που μπορείς να δοκιμάσεις. 👇 Δεν χρειάζεται να τις δοκιμάσεις όλους, απλά προχώρησε μέχρι να βρεις την αιτία. 1) Άλλαξε τις ρυθμίσεις ενέργειας. Εάν η μονάδα τροφοδοσίας (PSU) δεν επαρκεί για τα εξαρτήματα του υπολογιστή σου, μπορεί να εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα. Επομένως, βεβαιώσου ότι το PSU σου είναι αρκετό για να ενεργοποιήσετε την κάρτα γραφικών σας. Είναι επίσης πιθανό το PSU να παραδίδει πνεύμα αν είναι δουλεμένο πολλών ετών. Επιπλέον, ακολούθησε και τα παρακάτω βήματα: Πίνακας ελέγχου -> Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου -> Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους -> Διαχείριση ενέργειας επεξεργαστή -> Κατάσταση ελάχιστων επιδόσεων -> Αλλαγή σε 0% και κλικ ok. Επανεκκίνησε τον υπολογιστή. 2) Επειδή όταν η CPU είναι πολύ απασχολημένη, προκαλεί υψηλή ενέργεια και παράγει θερμότητα, ο υπολογιστής σου θα σβήσει αυτόματα για να προστατευτεί. Επομένως, για να αποτρέψεις αυτή την κατάσταση, πρέπει να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου. Καθάρισε τη σκόνη στον υπολογιστή σου και έλεγξε ότι όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν σωστά. Εάν ο υπολογιστής σου είναι καθαρός και όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν σωστά, αλλά η CPU εξακολουθεί να υπερθερμαίνεται, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις την ψύκτρα της CPU. 3) Εκτός από τα προβλήματα τροφοδοσίας και υπερθέρμανσης, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στις ρυθμίσεις του συστήματος. Έτσι, τα παρακάτω βήματα θα σου δείξουν πώς να απενεργοποιήσεις τις εκκινήσεις: Πίνακας ελέγχου -> Σύστημα -> Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους -> Ρυθμίσεις (εκκίνησης και αποκατάστασης ) -> Αποτσέκαρε την αυτόματη επανεκκίνηση και κλικ οκ. Επανεκκίνησε τον υπολογιστή. 4) Το πρόβλημα μπορεί να έχει προκληθεί από παρωχημένα ή χαμένα προγράμματα οδήγησης. Επομένως, ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι να ενημερώσεις τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας γραφικών σου. Εάν δεν έχεις τον χρόνο, την υπομονή ή τις δεξιότητες για να ενημερώσεις τα προγράμματα οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο, μπορείς να το κάνεις αυτόματα με το πρόγραμμα Driver Easy. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι μέθοδοι μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλύσεις το πρόβλημα. 🙏 Για οτιδήποτε ερώτηση ή αποτέλεσμα ενημέρωσέ μας. 2
atheatos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και η κάρτα γραφικών πρέπει να την έχει ακούσει , κατέβασε το power limit της κάρτας κατά 20% τουλάχιστον και την μεγιστη συχνοτητα επίσης, μέσα από το software της Amd και δοκίμασε ξανά να ανοίξεις τα παιχνίδια , αλλά αυτή τη φορά μην περιμένεις fps. Απλά να σιγουρευτούμε ότι το τροφοδοτικό δεν έχει τα κουράγια να σηκώσει τα spikes που προκαλούνται. Αν δουλέψουν όλα τότε θες τροφοδοτικό σίγουρα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από atheatos 1
Gogotsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Απο τη στιγμη που κλεινει και δε σου βγαζει μπλε οθονη, ο πιο πιθανος υποπτος, αν δε κλεινει απο θερμοκρασιες που λες οτι ειναι καλες, ειναι το τροφοδοτικο.
billias92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Gogotsa είπε Απο τη στιγμη που κλεινει και δε σου βγαζει μπλε οθονη, ο πιο πιθανος υποπτος, αν δε κλεινει απο θερμοκρασιες που λες οτι ειναι καλες, ειναι το τροφοδοτικο. Ναι, μάλλον εκεί είναι το προβλημα, έκανα τα πάντα και μόνο αυτό έχει μείνει να τσεκαρω Φίλοι, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, το τροφοδοτικό είναι ελλατωματικο λογικά και είναι το μόνο που δν έχω τσεκαρει ακόμα,όλα τα υπόλοιπα ήταν κομπλέ
jbgoode Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Οπωσδηποτε τρεχουμε το DDU σε safe mode (αν εχετε προβλημα reboot σε safemode το winaero tweaker ειναι portable και freeware και σου φτιαχνει safe/normal mode shortcuts στο desktop). Τρεξτε το 2 φορες για το φοβο των Ιουδαιων. Κατ' εμε αυτο ειναι το πρωτο βημα. Καθαρισμα των zombie αρχειων προηγουμενων vga drivers. gl!
billias92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 λοιπον παιδες,αλλαξα και το τροφοδοτικο αλλα τα ιδια παλι.εχω μια ερωτηση ομως πανω σε μια βλακεια που εκανα απο βιασυνη.τι μπορει να γινει αν συνδεσεις pci-e 6+2pin στο ATX12V 8pin??το βρηκα υστερα απο πολυ ψαξιμο και λυσιμο του pc.το pc κανει reboot ξαναλεω μονο σε gaming,ποτέ σε αλλες δραστηριοτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα