Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω τι λέτε, αλλά για το αν αξίζουν τα ηλεκτρικά εγώ ένα έχω να πώ, Τους μήνες του πρώτου lockdown που δε κουνιόταν ούτε βενζίνη ούτε diesel ούτε κουνούπι. Ανέπνεα κοντά στο κέντρο της Αθήνας λες και ήμουν στο χωρίο, βγήκα μετά από δεκαετίες να πιώ καφέ στο μπαλκόνι και το απόλαυσα (το μόνο βασικά, άλλη συζήτηση). Άσε που από το κέντρο έβλεπες την Αίγινα καθαρότατα με λεπτομέρειες με γυμνό μάτι. Τα τεχνολογικά κομμάτια φτιάχνονται, η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από τους κραταιούς της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναμενόμενα (ούτε στην συνάντηση με όλους τους παράγοντες της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που είχε θέμα τον εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης δεν κάλεσε τον Ελον Μασκ ο Μπαιντεν). Να γίνουν επιτέλους όλα ηλεκτρικά να γίνει ένα ξεκίνημα να "καθαρίσουμε" λίγο μέσα στις τσιμεντουπόλεις (Μη αρχίστε τις, μη πω, και από πού έρχεται το ρεύμα που θα φορτίζεις, γιατί όλα για να πάνε μπροστά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν). … Και επίσης για να μάθει η βενζινού που δε με ήθελε για την κόρη της επειδή ήμουν φτωχαδάκι! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Mikelaman
chris-tos90 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Κατάλαβα,στο LA θα έχουν έλλειψη στα Uber..🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα