Basilhs23___ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, alexokanenas είπε Χωρίς να απευθυνομαι στον TS, αλλα γενικα. Απορω πραγματικα πως νοικιάζεται τετοια σπίτια μερικοί και μετα ανοιγετε και θεμα στο ινσομνια με τα προβληματα... τόσο καλο ενοίκιο το βαζουν και ''τσιμπάτε'' ; Να μου πειτε, γιατι νοικιαζω 2 σπιτια, να μην καθομαι και τα συντηρώ ... να τα νοικιαζω έτσι Υποθέτω ότι μάλλον αρκετοί πάνε σε σπίτια που φαίνονται καλά εκ μιας πρώτης όψης αλλά στην συνέχεια παρουσιάζονται τα προβληματα που κρύβονται κάτω από τον μανδύα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Είχε περιττώματα παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, NZoth είπε Τώρα εγώ θα φέρω άνθρωπο να κάνει απολύμανση η ερώτηση είναι η εξής. Θα αν έχει θα φύγουν ή θα τα έχω μόνιμους κατοίκους;;; Ξανασκέψου το,αν τα θές για φίλους ξεκινάς με λάθος τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Είναι επικίνδυνα τα ποντίκια για τον άνθρωπο? Άρχισαν οι "φιλόζωοι", Σε εμενα είχαν κάνει φωλιά πίσω από τον καταψύκτη στο εξοχικό, 7 ώρες πριν, NZoth είπε Θα ήθελα τα φώτα σας πήγα να καθαρίσω ένα σπίτι για να το ενοικιάσω και οι προηγούμενοι είχαν αφήσει παράθυρα ανοιχτά και τρόφιμα και βρήκα ποντικούραδα. Τώρα εγώ θα φέρω άνθρωπο να κάνει απολύμανση η ερώτηση είναι η εξής. Θα αν έχει θα φύγουν ή θα τα έχω μόνιμους κατοίκους;;; 1% πιθανότητα να ισχύουν αυτά που γράφεις. "Θα αν έχει θα φύγουν" Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, jmmys είπε Άρχισαν οι "φιλόζωοι", 1% πιθανότητα να ισχύουν αυτά που γράφεις. "Θα αν έχει θα φύγουν" 1ον)Το έχω εγώ αυτό μπαίνω στο insomnia και γράφω ότι μου κατέβει και 2ον) εννοούσα ότι αν θα φύγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Vault13 είπε μην δηλητηριαζετε ζώα ακόμα και ποντίκια. Πρώτον είναι απάνθρωπο και δεύτερον ψοφάνε όπου να ναι, σε εγκαταλελειμμένα μπαλκόνια, σε ακάλυπτους χώρους, σε αποχετεύσεις, και βρωμάνε πτωμαΐνη για μήνες. Το ίδιο παθαίνουμε με τα περιστέρια εδώ, που κάποια ζώα όρθια πάνε και ρίχνουν δηλητήριο στα άτυχα πουλιά. Στο θέμα μας, δύσκολο να έχει αρουραίο. Άγριο ποντίκι της φύσης θα είναι, πριν λίγες μέρες είδα ένα έξω. Ταχύτατα είναι τα άτιμα Τα ποντίκια και τα περιστέρια είναι ίσως τα μόνα ζώα που ζούνε κοντά μας και δεν μπορούμε να τα εξολοθρεύσουμε. ...και είναι φορείς και τα δύο πολλών μολυσματικών ασθενειών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, NZoth είπε 1ον)Το έχω εγώ αυτό μπαίνω στο insomnia και γράφω ότι μου κατέβει και 2ον) εννοούσα ότι αν θα φύγουν 1ον. Αφου το έχεις αυτό. 2ον. Ψάξε που είναι η φωλιά. Σε εμένα ήταν πίσω από τον καταψύκτη στο εξοχικό,με πολλά μικρά, και τα δύο πίσω από το καλοριφέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Αν εισαι σε πολυκατοικία οπως ειπε και ενας αλλος πριν, εσυ οτι και να κανεις αν υπάρχουν διπλα, καποια στιγμή θα ξαναεχεις. Βαλε κολλα, παγιδες και περιμενε να δεις τι θα πιάσεις. Δεν ειναι τόσο χαζα οσο νομιζουμε, αν πας να σκουπίσεις ολες τις ακαθαρσίες τους το καταλαβαινουν και προσεχουν. Συν οτι πρωτα στέλνουν τους πιο αδυναμους να μπουν σε ενα σπιτι. Κοιτα αποχέτευσης στην τουαλέτα, στην κουζινα. Ειναι κυριως νυχτοβια ζωα που την μερα νιωθεις οτι ξεμπερδεψες, αλλα το βραδυ αρχιζει το παρτυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Καλο είναι όταν λες τι να μην κάνει κάποιος για να λύσει το πρόβλημα του, να του προτείνεις και λύσεις πέρα από το να ζει με τους ποντικούς στο διαμέρισμα του και να κινδυνέψει ο ίδιος κιόλας. https://www.ergaleiogatos.gr/shop/pontikopagida-klouvi-filakisis-pontikion-fixman-197512-250mm/?gclid=CjwKCAiA9aKQBhBREiwAyGP5lWBhbhq-W3YJsAPZfJ0lQLfdZv6JW6p53NfPlAqZUyX5IwSW3TFgVBoCjhIQAvD_BwE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, thant είπε https://www.ergaleiogatos.gr/shop/pontikopagida-klouvi-filakisis-pontikion-fixman-197512-250mm/?gclid=CjwKCAiA9aKQBhBREiwAyGP5lWBhbhq-W3YJsAPZfJ0lQLfdZv6JW6p53NfPlAqZUyX5IwSW3TFgVBoCjhIQAvD_BwE Είναι μια καλή λύση για πολύ μικρό αριθμό ποντικιών. Το πολύ 3 λέω εγώ. Θέλει προσοχή στο που θα πας να απελευθερωσεις το ποντίκι γιατί άθελά σου μπορεί να γλίτωσες εσύ από ένα ποντίκι αλλά μπορεί να το μεταφέρεις σε άλλον παθοντα. 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Δεν ειναι τόσο χαζα οσο νομιζουμε, αν πας να σκουπίσεις ολες τις ακαθαρσίες τους το καταλαβαινουν και προσεχουν. Συν οτι πρωτα στέλνουν τους πιο αδυναμους να μπουν σε ενα σπιτι Τα ποντίκια έχουν δοκιμαστές. Στέλνουν κάποια άλλα τα οποία δοκιμάζουν τα δολώματα και αν δουν ότι δεν αποκρίνεται αυτός που δοκίμασε, δηλαδή ψόφησε, τοτε δεν τσιμπάνε από το δόλωμα. Μάλλον χρειάζεται ένας συνδυασμός με παγίδες ποντικών και δηλητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τα ποντίκια έχουν δοκιμαστές. Στέλνουν κάποια άλλα τα οποία δοκιμάζουν τα δολώματα και αν δουν ότι δεν αποκρίνεται αυτός που δοκίμασε, δηλαδή ψόφησε, τοτε δεν τσιμπάνε από το δόλωμα. Δεν είμαι ειδικός τρωκτικών αλλά αμφιβάλω αρκετά για το συγκεκριμένο Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχει τύχει στα προτεινόμενα του youtube 2,3 φορές αυτό ή αλλο βίντεο με αντίστοιχο, ίδια ιδέα δηλαδή, φαίνεται εύκολο στην κατασκευή και φαίνεται να κάνει δουλειά και δεν σκοτώνεις τα ποντικάκια Εναλλακτικά έχω δει σε άλλα να βάζουν νερό για να πνιγούν. Αλλιώς αν είναι μόνο ένα μπορείς να το κάνεις pet Γελάνε κιόλας αν τα γαργαλάς αλλά σε ψηλές συχνότητες και δυστυχώς δεν μπορείς να τα ακούσεις Υ.Γ το θέμα είναι να φύγουν μέχρι να το νοικιάσεις μετά επειδή θα έχει κίνηση δεν θα τολμάνε να μπούνε μέσα περαστικά ποντίκια Αν έχουν κάνει φωλιά κοντά στην πολυκατοικία αλλάζει το πράμα αλλά τότε ειναι πρόβλημα όλης της πολυκατοικίας και θα πρέπει να το λύσετε συλλογικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Εισαι δεν εισαι μεσα, αν πεσουν τα φωτα και νυχτωσει τοτε βγαινουν. Οποτε πρέπει να τα διωξει πριν μπει. Ο ιδιοκτήτης δεν εβαλε μια γυναικα να το καθαρισει οταν ξενοικιαστηκε, άφησαν οι αλλοι τροφες έτσι και τωρα κυνηγάνε τα ποντικια; Βαλε παγιδες πολλες, αλλα εφοσον υπάρχει θεμα εξαρχης, ειναι σοβαρο γιατι μπορει να κολλησεις κατι, πρεπει να λυθεί από τον ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Η γάτα πάντως δεν είναι σίγουρη λύση , μια γάτα που είχαμε στο χωριό την είχα δει με τα μάτια μου να κάθεται δίπλα σε ποντίκι και όταν αυτό κουνιόταν απλά του το ακουμπούσε σαν να το χάιδευε 😂 ε σε κάποια φάση απλά έφυγε και δεν ασχολήθηκε άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, visualizer είπε Η γάτα πάντως δεν είναι σίγουρη λύση , μια γάτα που είχαμε στο χωριό την είχα δει με τα μάτια μου να κάθεται δίπλα σε ποντίκι και όταν αυτό κουνιόταν απλά του το ακουμπούσε σαν να το χάιδευε 😂 ε σε κάποια φάση απλά έφυγε και δεν ασχολήθηκε άλλο . Ναι παίζει και αυτό που λες. Οι γάτες της θείας μου κυνηγάνε και τρώνε κατσαρίδες στο σπίτι, οπότε μπορεί να φάνε και ποντίκια. Το βασικό είναι αν η γατα είναι πεινασμένη η όχι, αν δεν την έχεις ταΐσει δηλαδή, εκεί αυξάνεται η πιθανότητα επίθεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Και χορτάτη να είναι η γάτα, θα κυνηγίσει το ποντίκι μόνο και μόνο για να παίξει. Συνήθως τα σκοτώνουν όταν τελειώσουν το παιχνίδι τους αλλά δεν είναι και ο κανόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις