insomniac01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Vault13 είπε μην δηλητηριαζετε ζώα ακόμα και ποντίκια. Πρώτον είναι απάνθρωπο και δεύτερον ψοφάνε όπου να ναι, σε εγκαταλελειμμένα μπαλκόνια, σε ακάλυπτους χώρους, σε αποχετεύσεις, και βρωμάνε πτωμαΐνη για μήνες. Το ίδιο παθαίνουμε με τα περιστέρια εδώ, που κάποια ζώα όρθια πάνε και ρίχνουν δηλητήριο στα άτυχα πουλιά. Στο θέμα μας, δύσκολο να έχει αρουραίο. Άγριο ποντίκι της φύσης θα είναι, πριν λίγες μέρες είδα ένα έξω. Ταχύτατα είναι τα άτιμα Τα ποντίκια και τα περιστέρια είναι ίσως τα μόνα ζώα που ζούνε κοντά μας και δεν μπορούμε να τα εξολοθρεύσουμε. Τα περιστέρια κανονικά τρώγονται. Είναι φαγητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θα πήγαινα 2-3 στο κτηνίατρο και θα τα έκανα κατοικίδια, είχα παλιά ένα χαμστεράκι και είναι χαριτωμένα ζώα. Για τα περιστέρια δε ξέρω αλλά σε ένα σπίτι που ζούσα είχα ένα σμήνος από αυτά όποτε έβγαινα στο μπαλκόνι και τους έριχνα να φάνε, είχαν πλάκα. Μετά από αυτό το θέμα έβλεπα στον ύπνο μου ότι κάπου είχε ανοίξει τρύπα στο σπίτι μου και μπαίνανε ποντικοί και μου λέει ένας ότι τώρα δε μπορώ να κάνω τίποτα, θα τους τρώω στη μάπα για πάντα. Δεν ήταν πολύ ωραίο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2022 στις 4:03 ΜΜ, NZoth είπε Θα ήθελα τα φώτα σας πήγα να καθαρίσω ένα σπίτι για να το ενοικιάσω και οι προηγούμενοι είχαν αφήσει παράθυρα ανοιχτά και τρόφιμα και βρήκα ποντικούραδα. Τώρα εγώ θα φέρω άνθρωπο να κάνει απολύμανση η ερώτηση είναι η εξής. Θα αν έχει θα φύγουν ή θα τα έχω μόνιμους κατοίκους;;; Επειδη πριν 2 χρονια ημουν παθων θα σου μιλησω ως προς το τροπο που τα αντιμετωπισα. Ειχα αγοράσει νερομπογιες και τις εριξα για να δω προς ποια κατευθυνση θα πανε για να τοποθετησω τις φακες. Δυστυχως δεν ημουν τυχερος. Ετσι απομονωσα ολο το σπιτι με μια χαραμαδα και την ποντικοπαγιδα αναμεσα στην πορτα και στην κασα. Παρατηρησα την πρωτη φορα οτι το ποντικι πηγαινε κατα μηκος του τοιχου και ετσι τα εκγλωβησα και ξυπνησα 2 φορες και βρηκα και τα 2. Θελεις πλαστικη μεγαλη φακα (και βαλε τα σε ολες τις πορτες και σε πιθανες γωνιες. Αφου ξεμπερδεψεις με ολο αυτο , και δεις οτι για τις επομενες 2-3 μερες εχεις ακομα τις φακες και δεν πατησει τπτ , θα περιμενεις αλλες 7 ημερες για να το σιγουρεψεις. Ανοιξε ντουλαπες πετα οτι παιζει μπορει να εχει χρησιμοποιηθει και μετα απολυμανε. Και φαε εξω μην τολμησεις να φας απο κουζινα. Παρε ειδικα καθαριστικα απο εξιδικευμενα καταστηματα οπως των μαγαζιων. Θα πρεπει να λαμπουν ολα και μετα βαλε σιτα εξωτερικη στα παραθυρα ωστε να μην μπορει να εισβαλλει μεσα ουτε κουνουπι ουτε ποντικι. Και να κλεινεις την πορτα παντα ακομα και για τσιγαρο εαν βγαινεις. Υ.Γ Γεννανε ανα 3 εβδομαδες . ειναι πανεξυπνα και προσπαθησε να μην πανικοβληθεις ολα ειναι θεμα μεθοδικοτητας και υπομονης. Οι τυποι που ερχονται για απολυμανσεις για ποντικια δεν θα κανουνε τπτ παραπανω απο εσενα. Βαλε λιχουδια στην φακα οπως τυρι , κοτοπουλο , κατι να μυριζει ευχαριστα προς αυτα. Για να τα πιασεις. Καλη τυχη.! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από JohnConstantine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις