Προς το περιεχόμενο

Σπίτι ποντίκια Βοήθεια!!!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα τα φώτα σας πήγα να καθαρίσω ένα σπίτι για να το ενοικιάσω και οι προηγούμενοι είχαν αφήσει παράθυρα ανοιχτά και τρόφιμα και βρήκα ποντικούραδα. Τώρα εγώ θα φέρω άνθρωπο να κάνει απολύμανση η ερώτηση είναι η εξής. Θα αν έχει θα φύγουν ή θα τα έχω μόνιμους κατοίκους;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ή γάτες 

Ή γάτες

Έχει και κάτι άλλα σαν κόλλα που τα πατάνε και στην ουσία ψοφάνε εκεί. Εμείς είχαμε βάλει πάνω σε παλιό ταψί, κάτω από τον νεροχύτη και είχε κάνει δουλειά. 

57 λεπτά πριν, NZoth είπε

Θα ήθελα τα φώτα σας πήγα να καθαρίσω ένα σπίτι για να το ενοικιάσω και οι προηγούμενοι είχαν αφήσει παράθυρα ανοιχτά και τρόφιμα και βρήκα ποντικούραδα

Καλά, το σπίτι τώρα το βλέπεις πρώτη φορά? Αν το σπίτι είναι σε τέτοια κατάσταση, κατά 99% θα ανοίξεις θέμα εδώ και για θέματα με τον ιδιοκτήτη

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NZoth είπε

πήγα να καθαρίσω ένα σπίτι για να το ενοικιάσω

Εσύ πας πρώτα καθαρίζεις τα σπίτια και μετά τα νοικιάζεις? 

1 ώρα πριν, NZoth είπε

θα φύγουν ή θα τα έχω μόνιμους κατοίκους;;;

Άμα δε φύγουν πες τα να συνεισφέρουν στο ενοίκιο και στα λοιπά έξοδα.

Υπάρχει και η περίπτωση να ενημερώσεις τον ιδιοκτήτη να βρει λύση αυτός ή να ψάξεις να βρεις άλλο σπίτι. 

Δεν ξεκινάς καλά πάντως

Επεξ/σία από Nabuko

1 ώρα πριν, NZoth είπε

Θα ήθελα τα φώτα σας πήγα να καθαρίσω ένα σπίτι για να το ενοικιάσω και οι προηγούμενοι είχαν αφήσει παράθυρα ανοιχτά και τρόφιμα και βρήκα ποντικούραδα. Τώρα εγώ θα φέρω άνθρωπο να κάνει απολύμανση η ερώτηση είναι η εξής. Θα αν έχει θα φύγουν ή θα τα έχω μόνιμους κατοίκους;;;

Ποντικια ή αρουραιους;

Δεν ξεμπλεκεις ευκολα παντως.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχουν και οι διπλα προβλημα και αν δεν κανουν και αυτοι κατι δραστικο ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΚΕΙΣ.

Στο προηγουμενο σπιτι ειχαν κανει φωλια αναμεσα στα σπιτια μας και μεχρι να τα ξεπαστρεψουμε ολα ειδαμε και παθαμε.

Ειχαμε βαλει απο το δηλητηριο που δηθεν τα ταριχευει και δε μυριζουν,αλλα πιθανοτατα δεν εφαγε αρκετο δηλητηριο ωστε να γινει η ταριχευση,ψοφησε και μυριζε μεσα απο το φρεατιο κανα μηνα.Εφυγα απο το σπιτι και δεν ηξερα αν ειχε λυθει το προβλημα.

Το σπίτι είναι σε πολυκατοικία και είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο και εγώ. Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και μου είπε δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα και ο λόγος που το καθαρίζω εγώ γιατί έκανα συννενόηση με τον ιδιοκτήτη να μου μείωση ενοίκιο και να μου φτιάξει το σπίτι όπως θέλω εγώ 

Είναι σε μονοκατοικία, πολυκατοικία, ισόγειο, 3ος?

Αν είχαν αφήσει τρόφιμα και παράθυρα ανοιχτά τότε ίσως να ήταν περαστικά.

Αν μιλάμε για διαμέρισμα σε όροφο δεν θα υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούν να κρυφτούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ποντικια ή αρουραιους;

Δεν ξεμπλεκεις ευκολα παντως.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχουν και οι διπλα προβλημα και αν δεν κανουν και αυτοι κατι δραστικο ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΚΕΙΣ.

Στο προηγουμενο σπιτι ειχαν κανει φωλια αναμεσα στα σπιτια μας και μεχρι να τα ξεπαστρεψουμε ολα ειδαμε και παθαμε.

Ειχαμε βαλει απο το δηλητηριο που δηθεν τα ταριχευει και δε μυριζουν,αλλα πιθανοτατα δεν εφαγε αρκετο δηλητηριο ωστε να γινει η ταριχευση,ψοφησε και μυριζε μεσα απο το φρεατιο κανα μηνα.Εφυγα απο το σπιτι και δεν ηξερα αν ειχε λυθει το προβλημα.

μην δηλητηριαζετε ζώα ακόμα και ποντίκια. Πρώτον είναι απάνθρωπο και δεύτερον ψοφάνε όπου να ναι, σε εγκαταλελειμμένα μπαλκόνια, σε ακάλυπτους χώρους, σε αποχετεύσεις, και βρωμάνε πτωμαΐνη για μήνες. Το ίδιο παθαίνουμε με τα περιστέρια εδώ, που κάποια ζώα όρθια πάνε και ρίχνουν δηλητήριο στα άτυχα πουλιά.

Στο θέμα μας, δύσκολο να έχει αρουραίο. Άγριο ποντίκι της φύσης θα είναι, πριν λίγες μέρες είδα ένα έξω. Ταχύτατα είναι τα άτιμα :)

Τα ποντίκια και τα περιστέρια είναι ίσως τα μόνα ζώα που ζούνε κοντά μας και δεν μπορούμε να τα εξολοθρεύσουμε.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1

1 ώρα πριν, NZoth είπε

έκανα συννενόηση με τον ιδιοκτήτη να μου μείωση ενοίκιο και να μου φτιάξει το σπίτι όπως θέλω εγώ 

Μακάρι να γίνει αυτό που σου υποσχέθηκε, αλλά φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα ανοίξεις θέμα, όπως τόσοι άλλοι, ότι δεν σου φτιάχνει το σπίτι όπως συμφωνήσατε και τί μπορείς να κάνεις!!!

Η γάτα είναι καλή λύση. Όχι ότι θα τα κυνηγήσει και θα τα πιάσει, αλλά τα ίδια τα ποντίκια φεύγουν λόγω μυρωδίας. 
Είχε παρόμοιο πρόβλημα ένας φίλος μου σε παλιά μονοκατοικία στο Αιγάλεω. Τελικά βρήκαμε από που έμπαιναν (από μια τρύπα κοντά στους σωλήνες της κουζίνας) και τα πιάσαμε με αυτή την κόλλα που λέει ο φίλος από πάνω. 2 ήταν, πολύ μικρά. Κλείσαμε και την τρύπα με στόκο και από τότε δεν ξανα-είχε πρόβλημα. 

1 ώρα πριν, Vault13 είπε

μην δηλητηριαζετε ζώα ακόμα και ποντίκια. Πρώτον είναι απάνθρωπο και δεύτερον ψοφάνε όπου να ναι, σε εγκαταλελειμμένα μπαλκόνια, σε ακάλυπτους χώρους, σε αποχετεύσεις, και βρωμάνε πτωμαΐνη για μήνες. Το ίδιο παθαίνουμε με τα περιστέρια εδώ, που κάποια ζώα όρθια πάνε και ρίχνουν δηλητήριο στα άτυχα πουλιά.

Στο θέμα μας, δύσκολο να έχει αρουραίο. Άγριο ποντίκι της φύσης θα είναι, πριν λίγες μέρες είδα ένα έξω. Ταχύτατα είναι τα άτιμα :)

Τα ποντίκια και τα περιστέρια είναι ίσως τα μόνα ζώα που ζούνε κοντά μας και δεν μπορούμε να τα εξολοθρεύσουμε.

Καλο είναι όταν λες τι να μην κάνει κάποιος για να λύσει το πρόβλημα του, να του προτείνεις και λύσεις πέρα από το να ζει με τους ποντικούς στο διαμέρισμα του και να κινδυνέψει ο ίδιος κιόλας. 

• Like 1
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Καλο είναι όταν λες τι να μην κάνει κάποιος για να λύσει το πρόβλημα του, να του προτείνεις και λύσεις πέρα από το να ζει με τους ποντικούς στο διαμέρισμα του και να κινδυνέψει ο ίδιος κιόλας. 

Είναι επικίνδυνα τα ποντίκια για τον άνθρωπο?

Επεξ/σία από aizensama24

5 ώρες πριν, NZoth είπε

Είναι σίγουρα από ποντίκι ή μήπως είναι από μολυντήρι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...