Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7 λεπτά πριν, DrLo είπε

Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε και νομίζουν ότι επειδή ανακαλύψανε το google γίνανε σοφοί να μη γράφουνε ότι να ναι

Είναι πραγματικά εξευτελιστικό προσπαθεί να το παίξει κάποιος "επιστήμονας" (σε ένα ακόμα topic) γράφοντας γελοιότητες, τύπου κάποιος θα τρυπίσει πιάνοντας αρίδα με τα δάχτυλα. Δε μπορούν κάποιοι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι γράφουν ανοησίες;

ΥΓ

Καλά αυτό του link σε paper στο researchgate σαν επιχείρημα στο παραπάνω παραμιλητό για μια ακόμα φορά με έκανε να σκάσω στα γέλια. Μπα σε καλό σου θα μας πεθάνεις στο forum.  

Τέλεια σκιαγράφηση της περσόνας σου εδώ, ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη δουλειά. 

Ανοησίες είναι να λέει κάποιος: 

8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

το μοτέρ δεν έχει πιο πολύ δύναμη από το χέρι σου.

Όταν ο άλλος θέλει να βάλει τα χέρια του για να ξελασκάρει μια αρίδα

και ο επόμενος να απαντάει 

2 ώρες πριν, DrLo είπε

Καλά τα λέει @cthulhucarbide

Και οι δύο δεν έχετε πιάσει εργαλείο στα χέρια σας προφανώς ή τουλάχιστον όχι πέρα του πλαισίου να βγάλετε φωτό στο ινστα ή να βιδώσετε καμιά βίδα (και αν) 

Και εσύ πιο συγκεκριμένα (γιατί μου τα έχεις κάνει τσουρέκια με τα αβάσιμα ειρωνικά pucnline σχόλια σου ) γελάς επειδή ακριβώς δεν καταλαβαίνεις τα βασικά αλλά απο την άλλη νομίζεις ότι είσαι κορυφή ή και δεν ξέρω γω τι κλασσικό Dunning–Kruger effect

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Τέλεια σκιαγράφηση της περσόνας σου εδώ, ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη δουλειά. 

Ανοησίες είναι να λέει κάποιος: 

Όταν ο άλλος θέλει να βάλει τα χέρια του για να ξελασκάρει μια αρίδα

και ο επόμενος να απαντάει 

Και οι δύο δεν έχετε πιάσει εργαλείο στα χέρια σας προφανώς ή τουλάχιστον όχι πέρα του πλαισίου να βγάλετε φωτό στο ινστα ή να βιδώσετε καμιά βίδα (και αν) 

Και εσύ πιο συγκεκριμένα (γιατί μου τα έχεις κάνει τσουρέκια με τα αβάσιμα ειρωνικά pucnline σχόλια σου ) γελάς επειδή ακριβώς δεν καταλαβαίνεις τα βασικά αλλά απο την άλλη νομίζεις ότι είσαι κορυφή ή και δεν ξέρω γω τι κλασσικό Dunning–Kruger effect

ok

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Η μεγαλυτερη μαλακια που βλεπω να κανουν πολλοι,ειναι που σφιγγουν τα αυτοματα τσοκ πατωντας τον διακοπτη του δραπανου.ΠΟΤΕ δεν το σφιγγουμε ετσι.

Στα αυτόματα μόνο για τα μπόσικα, στο τέλος πάντα με το χέρι.

Στα τσόκ με κλειδί, σφίγγουμε απο όλες τις τρύπες για ομοιομορφία.

Στον τροχό, πάντα πρώτα βγάζουμε το ρεύμα στην αλλαγή δίσκου γιατί ο διακόπτης είναι κοντά.

Δημοσ.

Το τρυπάνι έχει μέσα ένα εργαλείο που είναι σαν λαβή (δες φώτο).Αυτό σφίγγει στην κεφαλή και γυρνάς ανάποδα τις στροφές του τρυπανιου

beh200-qs_1_1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Xvipes είπε

Πολύ πιθανό αυτό που λες για το τρυπάνι, ίσως δεν πήρα το σωστό(η τρύπα έγινε πάντως 😅)

Αν εχεις βαλιτσακι με πολλες μυτες, σου λεει η καθεμια για τι ειναι (ακομα και σετακι μικρο να πηρες, λεει).

Βαλτο σε λειτουργια ξεβιδωματος, πιασε το 1 και ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ

8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Me την σειρά που εμφανίζονται πετρα σίδερο ξύλο,αν δεν τα έχεις μπερδεψει πρέπει να το γραφει και στις θηκες.

11 ώρες πριν, belmpas είπε

Μπετον-σιδερο-ξυλο

Σιγουρα ειναι μπετο - σιδερο? 

Αυτα ειναι απο μια κασετινα μου stanley, και αν δεν κανω λαθος, και τα χρωματα δεν συμφωνουν? (με πλευρα μαυρη για ξυλο, χρυσο για μπετο και ασημι για σιδερο)

20220214_024012.jpg

πχ αυτες οι 4 μυτες φαινεται να ταιριαζουν με την εικονα πανω (οτι ειναι πιο μυτερες μπροστα)

image.png.a06e43638692cbec3cd7abd9ced0e881.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν εχεις βαλιτσακι με πολλες μυτες, σου λεει η καθεμια για τι ειναι (ακομα και σετακι μικρο να πηρες, λεει).

Βαλτο σε λειτουργια ξεβιδωματος, πιασε το 1 και ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ

Σιγουρα ειναι μπετο - σιδερο? 

Αυτα ειναι απο μια κασετινα μου stanley, και αν δεν κανω λαθος, και τα χρωματα δεν συμφωνουν? (με πλευρα μαυρη για ξυλο, χρυσο για μπετο και ασημι για σιδερο)

20220214_024012.jpg

πχ αυτες οι 4 μυτες φαινεται να ταιριαζουν με την εικονα πανω (οτι ειναι πιο μυτερες μπροστα)

image.png.a06e43638692cbec3cd7abd9ced0e881.png

Το αποκατω είναι για πέτρα,η μυτη είναι χαρακτηριστική.

IMG_20220213_163300.jpg.a70e39acf8b2ef98

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το αποκατω είναι για πέτρα,η μυτη είναι χαρακτηριστική.

Ναι, βασικα τωρα που ειδα καλυτερα τις μυτες (και οχι το σχεδιο πανω στην κασετινα), οντως και εγω αυτες χρησιμοποιω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...