Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να κάνω 1-2 τρύπες στον τοίχο (άσχετος με το αντικείμενο, ίσα ίσα οικιακές δουλειές) και μόλις τελείωσα με τις τρύπες πήγα να το ξεβιδώσω και δεν λέει να χαλαρώσει με τίποτα.

1608324255_IMG_20220213_143541(1).jpg.99621a61629714fb79097b739d1362c3.jpg

Σίγουρα το ξεβιδώνω από την σωστή φορά, δλδ κρατάω με το ένα χέρι το πάνω μέρος (1) και με το άλλο χέρι το κάτω μέρος(2) και γυρνάω αντίστροφα όπως φαίνεται στη φώτο αλλά δε λέει να γυρίσει με τίποτα.

Δοκίμασα να ρίξω και λίγο wd40 ενδιάμεσα από 1 και 2 αλλά πάλι τίποτα.

Καμιά ιδέα 😅

Δημοσ.

Κρατα σφιχτα το (1) και βαλτο σε λειτουργια σιγα σιγα για να ξεσφιξει. Προσεχε μη φας κανα χερι με το τρυπανι ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Κρατάς το 2 και γυρνάς το 1 όπως δείχνεις. 

Spoiler

Το τρυπάνι επίσης φαίνεται να είναι για ξύλο (ειδικά αν είναι μυτερό μπροστά)και δεν κάνει για τοίχο 😐

Δημοσ.

Απλά πρέπει να το γυρίσεις με παραπάνω δύναμη. Κάποιο κρυφό κόλπο δεν υπάρχει.

Μην δοκιμάσεις να το ξεσφίξεις βάζοντάς το σε λειτουργία, μπορεί να γίνει μαλακία και έτσι και αλλιώς το μοτέρ δεν έχει πιο πολύ δύναμη από το χέρι σου.

Εναλλακτικά μπορείς να το αφήσεις έτσι και όσο το δουλεύεις κάποια στιγμή θα ξεσφίξει από μόνο του. Έτσι κάνει τουλάχιστον σε φτηνές μάρκες με τσοκ που δεν είναι και τόσο δυνατά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

το μοτέρ δεν έχει πιο πολύ δύναμη από το χέρι σου

αν ειναι ετσι γιατι να χρησιμοποιουμε το τρυπανι και να μην κανουμε τις τρυπες στους τοιχους με τα χερια μας; 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

αν ειναι ετσι γιατι να χρησιμοποιουμε το τρυπανι και να μην κανουμε τις τρυπες στους τοιχους με τα χερια μας; 😂

Δεν είναι θέμα ωμής δύναμης, αλλά κούρασης και ευκολίας

Δημοσ.

Ένα παλιό δικό μου που αγόρασα μεταχειρισμένο δεν μπορούσα να το ξεβιδωσω μάλλον λόγω μακας της κεφαλης, υπήρχε και ένα βοηθητικο εργαλείο σαν γρανάζι που το έβαζες και κινούσε την κεφαλή. Τελικά θα δοκιμάσω Wd40 για να βελτιώσω το πρόβλημα. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Πήγα να κάνω 1-2 τρύπες στον τοίχο (άσχετος με το αντικείμενο, ίσα ίσα οικιακές δουλειές) και μόλις τελείωσα με τις τρύπες πήγα να το ξεβιδώσω και δεν λέει να χαλαρώσει με τίποτα.

1608324255_IMG_20220213_143541(1).jpg.99621a61629714fb79097b739d1362c3.jpg

Σίγουρα το ξεβιδώνω από την σωστή φορά, δλδ κρατάω με το ένα χέρι το πάνω μέρος (1) και με το άλλο χέρι το κάτω μέρος(2) και γυρνάω αντίστροφα όπως φαίνεται στη φώτο αλλά δε λέει να γυρίσει με τίποτα.

Δοκίμασα να ρίξω και λίγο wd40 ενδιάμεσα από 1 και 2 αλλά πάλι τίποτα.

Καμιά ιδέα 😅

Βάλε δυο πανιά για καλύτερο grip εκεί που πρέπει να πιάσεις και κράτα σταθερό το 2 και γύρνα το 1 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Ένα παλιό δικό μου που αγόρασα μεταχειρισμένο δεν μπορούσα να το ξεβιδωσω μάλλον λόγω μακας της κεφαλης, υπήρχε και ένα βοηθητικο εργαλείο σαν γρανάζι που το έβαζες και κινούσε την κεφαλή. Τελικά θα δοκιμάσω Wd40 για να βελτιώσω το πρόβλημα. 

αυτ́ά που δεν έχουν το σύστημα χωρίς εργαλεία θελουν το κλειδάκι αυτό.Γίνεται και με το χέρι αλλά πρέπει να ξερεις πως να το χτυπήσεις. για να ελευθερώσει.Θέλει στο αντίστοιχο 2 χτύπημα με την βάση της παλάμης.

Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Έχω δικά μου περισσότερα από όσα έχεις δει γενικά στην ζωή σου

Αμφιβάλλω αλλά μπορεί να σε έχω δει σε βιντεάκια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, lector said:

Κρατα σφιχτα το (1) και βαλτο σε λειτουργια σιγα σιγα για να ξεσφιξει. Προσεχε μη φας κανα χερι με το τρυπανι ομως.

Το δοκίμασα, δεν κατάφερα κάτι.

57 minutes ago, Jason15 said:

Κρατάς το 2 και γυρνάς το 1 όπως δείχνεις. 

Hide contents

Το τρυπάνι επίσης φαίνεται να είναι για ξύλο (ειδικά αν είναι μυτερό μπροστά)και δεν κάνει για τοίχο 😐

Πολύ πιθανό αυτό που λες για το τρυπάνι, ίσως δεν πήρα το σωστό(η τρύπα έγινε πάντως 😅)

43 minutes ago, cthulhucarbide said:

Εναλλακτικά μπορείς να το αφήσεις έτσι και όσο το δουλεύεις κάποια στιγμή θα ξεσφίξει από μόνο του. Έτσι κάνει τουλάχιστον σε φτηνές μάρκες με τσοκ που δεν είναι και τόσο δυνατά

Να το αφήσω αλλά αμφιβάλω αν θα χρειαστεί να ξανακάνω καμιά τέτοια τρύπα στα κοντά, βέβαια δεν έχω και άλλη επιλογή έτσι όπως φαίνεται.

36 minutes ago, Ukforthemoment said:

Βάλε δυο πανιά για καλύτερο grip εκεί που πρέπει να πιάσεις και κράτα σταθερό το 2 και γύρνα το 1 

Έτσι το δοκιμάζω αλλά τίποτα, το χέρι μου έχει γίνει κόκκινο πλέον :P 

10 minutes ago, ΠάρηςΓ said:

Δοκίμασε να το κάνεις απότομα δε χρειάζεται να πιάνεις και τα δύο μόνο το 1 

Άν πιάσω μόνο το (1) τότε γυρνάει μαζί και το (2)

Ήλπιζα να υπάρχει κάποιο "hack" σε τέτοιες περιπτώσεις και να είναι συνηθισμένο να κολλάει αλλά από ότι φαίνεται κάποια μλκια έκανα εγώ και δε βγαίνει τώρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω και αργότερα μήπως είμαι τυχερός.

Επεξ/σία από Xvipes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...