anastasios.p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Πρόσφατα ενεργοποίησα τις πληρωμές μέσω nfc σε ticwatch pro με Google pay και κάρτα της Eurobank. Όταν κάνω αγορές περίπου μια στις δέκα πληρωμές αποτυγχάνει και μάλιστα κολλάει και το pos και πρέπει ο μαγαζάτορας να το κάνει restart για να ξεκολλήσει. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Στα σουπερμάρκετ μάλιστα φαίνεται να το γνωρίζουν καθώς έχει τύχει να μου πουν 'α κόλλησε θα περιμένουμε να γίνει reset τωρα'. Πάντως δεν εχω βρει κάποιο pattern πχ συγκεκριμένου τύπου pos. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει γιατί συμβαίνει αυτό; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από anastasios.p
afentiko Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Έχεις βάλει μέσα από τις ρυθμίσεις google στο κινητο να είναι το google pay η προεπιλεγμένη εφαρμογή για ανέπαφες πληρωμές; και όχι το app της eurobank;
anastasios.p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο κινητό. Επίσης το κινητό μου είναι το xiaomi max 3 που δεν έχει nfc...
D.O.G.O Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) δελετε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από D.O.G.O
afentiko Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, anastasios.p είπε Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο κινητό. Επίσης το κινητό μου είναι το xiaomi max 3 που δεν έχει nfc... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, βρες εκεί που λέει Google, μετά βρες που λέει ρυθμίσεις εφαρμογών google και μετά επέλεξε google pay και στο επόμενο μενού σεταρεις την κάρτα σου κ θα σε ρωτήσει αν θες να είναι το google pay η προεπιλεγμένη εφαρμογή πληρωμών και θα πατήσεις ναι. Αλλιώς δοκίμασε να κατεβάσεις από το play store την εφαρμογή google pay αλλά από ότι διαβάζω έχει θέματα
Tsilitheo2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, D.O.G.O είπε δελετε Το point σου;;;;
anastasios.p Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, afentiko είπε Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, βρες εκεί που λέει Google, μετά βρες που λέει ρυθμίσεις εφαρμογών google και μετά επέλεξε google pay και στο επόμενο μενού σεταρεις την κάρτα σου κ θα σε ρωτήσει αν θες να είναι το google pay η προεπιλεγμένη εφαρμογή πληρωμών και θα πατήσεις ναι. Αλλιώς δοκίμασε να κατεβάσεις από το play store την εφαρμογή google pay αλλά από ότι διαβάζω έχει θέματα Τhanks, το έκανα και θα το δω πως θα πάει, αν και να για να πω την αληθεια δεν ξέρω αν έχει σχεση καθώς από το ρολόι πληρώνω και το κινητό δεν έχει καν nfc. Ίσως βέβαια να συνεργάζονται την ώρα της πληρωμής;
afentiko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, anastasios.p είπε Τhanks, το έκανα και θα το δω πως θα πάει, αν και να για να πω την αληθεια δεν ξέρω αν έχει σχεση καθώς από το ρολόι πληρώνω και το κινητό δεν έχει καν nfc. Ίσως βέβαια να συνεργάζονται την ώρα της πληρωμής; ναι εχει σχεση. λογικα θα δουλευει τωρα. Πες μας στην επομενη πληρωμη αν επιασε με την πρωτη
D.O.G.O Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 13/2/2022 στις 11:38 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε Το point σου;;;; λαθος μνμ. σε αλλο θεμα ηθελα να απαντησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα