NoJobs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα! Αντιμετωπιζω το εξεις προβλημα ! βαζω USB με τραγουδια στον usb ενος αυτοκινητου φιλου! με 500 τραγουδια και πχ κανει skip τα ενα ενα μεχρι το 40 κατι παιζει ενα κανει skip αλλα ποσα και παιζει ενα στο 107! τα νουμερα ειναι τυχαια! ειδα τα τραγουδια ειναι ολα mp3 δοκιμασα με αλλο στικακι (ιδια κομματια) κανει το ιδιο δοκιμασα με παλιοτερα usb που ειχα με 1000+ κομματια και παιζει κανονικα ! δεν ξερω μηπως πρεπει να δω κατι στα mp3 συγκεκριμενο 1
TuXaKoS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Shuffle? Επίσης, πρέπει να δεις με ποια σειρα βλεπει τα τραγουδια το mp3 player του αμαξιού.
Bitbit Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ πιθανό το θέμα να είναι στα αρχεία. Πχ το bitrate. Επίσης είναι σίγουρα mp3? Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να βλέπω αρχεία με λάθος επέκταση. Πχ κάποιο wma να έχει επέκταση mp3, κάποιο png , jpg...
NoJobs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Shuffle? Επίσης, πρέπει να δεις με ποια σειρα βλεπει τα τραγουδια το mp3 player του αμαξιού. μαλλον δεν με καταλαβες! παει στο ενα το κανει skip παει στο δυο το κανει skip χωρις να τα παιξει! λες και δεν μπορει να τα παιξει και παει στο επομενο 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε Πολύ πιθανό το θέμα να είναι στα αρχεία. Πχ το bitrate. Επίσης είναι σίγουρα mp3? Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να βλέπω αρχεία με λάθος επέκταση. Πχ κάποιο wma να έχει επέκταση mp3, κάποιο png , jpg... πως μπορω να το δω αυτο ;
Kostasspil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Βαλε το στικακι σε ενα PC και βεβαιωσου οτι ειναι ολα mp3
NoJobs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Βαλε το στικακι σε ενα PC και βεβαιωσου οτι ειναι ολα mp3 το εκανα και αυτό ! ολα λενε MP3
Liapisftw Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα και δεν εχω βρει άκρη. Στο ένα αυτοκίνητο τα παίζει όλα και στο αλλο τα μισά. Παρατήρησα επίσης ότι τραγούδια που ειχα βάλει παλαιότερα είναι αυτά που τα παίζει και τα τελευταία που εβαλα δεν τα παίζει ενω είναι κατεβασμένα με τον ιδιο τρόπο και ειναι ολα mp3. Δεν το εχω ψαξει πολυ βέβαια. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Liapisftw
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Είναι όλα από στο ίδιο φορμάτ? Δηλ: 1. Είναι όλα το ιδιο bitrate και συχνότητα? Μήπως δε παίζει από κάποιο bitrate και πάνω 2. Μήπως είναι αυτά που δε παίζει VBR 3. ονόματα αρχείων στα αγγλικά? Τα τραγούδια που παίζει είναι πάντα τα ίδια και αυτά που κάνει σκιπ τα ίδια ή απλά παίζει 1 στη τύχη, σκιπ τα επόμενα Χ κλπ ανάλογα από ποιο ξεκινήσει? Αν ξέρεις ότι παίζει κάποια πάντα , γράψε στο στικάκι μόνο αυτά και βάλτο να δεις αν θα τα παίξει κανονικά, αν φταίνε δηλαδή τα αρχεία ή το player Αυτά τα προβλήματα ήταν χαρακτηριστικά σε παλιά player και υποθέτω ότι στα νέα θα είχαν ξεπεραστεί. 1
NoJobs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα και δεν εχω βρει άκρη. Στο ένα αυτοκίνητο τα παίζει όλα και στο αλλο τα μισά. Παρατήρησα επίσης ότι τραγούδια που ειχα βάλει παλαιότερα είναι αυτά που τα παίζει και τα τελευταία που εβαλα δεν τα παίζει ενω είναι κατεβασμένα με τον ιδιο τρόπο και ειναι ολα mp3. Δεν το εχω ψαξει πολυ βέβαια. αυτο ακριβως μου κανει και εμενα ! Πρεπει να φταιει το site που εκανα download 14 λεπτά πριν, DrLo είπε Είναι όλα από στο ίδιο φορμάτ? Δηλ: 1. Είναι όλα το ιδιο bitrate και συχνότητα? Μήπως δε παίζει από κάποιο bitrate και πάνω 2. Μήπως είναι αυτά που δε παίζει VBR 3. ονόματα αρχείων στα αγγλικά? Τα τραγούδια που παίζει είναι πάντα τα ίδια και αυτά που κάνει σκιπ τα ίδια ή απλά παίζει 1 στη τύχη, σκιπ τα επόμενα Χ κλπ ανάλογα από ποιο ξεκινήσει? Αν ξέρεις ότι παίζει κάποια πάντα , γράψε στο στικάκι μόνο αυτά και βάλτο να δεις αν θα τα παίξει κανονικά, αν φταίνε δηλαδή τα αρχεία ή το player Αυτά τα προβλήματα ήταν χαρακτηριστικά σε παλιά player και υποθέτω ότι στα νέα θα είχαν ξεπεραστεί. δες εδω https://prnt.sc/26v0de8 στο ενα λεει τα παντα στο αλλο οχι ! οσα παιζει λεει κανονικα ρυθμο μεταδοσεις ! https://prnt.sc/26v0dmt 39 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα και δεν εχω βρει άκρη. Στο ένα αυτοκίνητο τα παίζει όλα και στο αλλο τα μισά. Παρατήρησα επίσης ότι τραγούδια που ειχα βάλει παλαιότερα είναι αυτά που τα παίζει και τα τελευταία που εβαλα δεν τα παίζει ενω είναι κατεβασμένα με τον ιδιο τρόπο και ειναι ολα mp3. Δεν το εχω ψαξει πολυ βέβαια. Ίσως βγήκα λύση ! Θα επανέλθω με νεα σύντομα !
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, NoJobs είπε αυτο ακριβως μου κανει και εμενα ! Πρεπει να φταιει το site που εκανα download δες εδω https://prnt.sc/26v0de8 στο ενα λεει τα παντα στο αλλο οχι ! οσα παιζει λεει κανονικα ρυθμο μεταδοσεις ! https://prnt.sc/26v0dmt Περίεργο αυτό. Και Tag να μην είχε την διάρκεια και το bitrate θα έπρεπε λογικά να το λέει. Επειδή έχω πολλλάαα χρόνια από τότε που είχα τον ΗΥ και mp3 για μουσική αν το ανοίξεις πχ με το κλασσικό "ορθόδοξο" winamp, το bitrate που σου δείχνει είναι σταθερό ή παίζει μέσα στο τραγούδι. Τα VBR αρχεία συχνά (τουλάχιστον παλιά) είχαν προβλήματα με διάφορα players.
lector Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Παλαιοτερα μηχανηματα αναπαραγωγης mp3 (εκτος υπολογιστων προφανως) δεν παιζουν VBR. Λογικα ειναι αυτο. Διαφορετικα ισως παιζει ρολο και το ονομα του αρχειου, πχ. ισως να μη διαβαζει αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες. Εδω ακομα και το winamp που ηταν ο καλυτερος player ολων των εποχων δεν ανοιγε αρχεια που ειχαν περιεργους χαρακτηρες (οπως τα τονισμενα e των γαλλικων).
NoJobs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 βρηκα λυση ! τα εκανα ξανα mp3 μεσω site και παιζουν πλεον κανονικα ολα ! 1
vlassisg13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Στις 17/2/2022 στις 3:47 ΜΜ, NoJobs είπε βρηκα λυση ! τα εκανα ξανα mp3 μεσω site και παιζουν πλεον κανονικα ολα ! to ιδιο προβλημα εχω κι εγω με τα αρχεια mp3. τα πιο παλιατα παιζει το αυτοκινητο τα πιο νεα διετιας οχι. μπορεις να μας πεις λεπτομερειες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα