Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μιας και κυκλοφορούν τόσα διαφορετικά μοντέλα, έχει αγοράσει κανείς μαξιλαράκια  που να τον βόλεψαν για τα airpods pro;

Το πρόβλημά μου με τα defaults, είναι ότι το μεγάλο μέγεθος που κόβει καλά τους εξωτερικούς ήχους μου προκαλεί δυνατό πόνο στο ένα από τα δύο αυτιά και αναγκάζομαι να φοράω το επόμενο μέγεθος, το οποίο δεν κάνει και το ιδανικό sealing με τις ακουστικές οδούς.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

και να βόλεψαν κάποιον πού ξέρεις ότι θα βολέψουν και σένα, εδώ από το αριστερό στο δεξί κι έχεις πρόβλημα. Τι γνώμη να πάρεις από έναν τρίτο;

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, skiabox είπε

Παιδιά μιας και κυκλοφορούν τόσα διαφορετικά μοντέλα, έχει αγοράσει κανείς μαξιλαράκια  που να τον βόλεψαν για τα airpods pro;

Εμένα με έχουν βολέψει αυτά σε μέγιστο βαθμό...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, iYannis είπε

Τρέξε το Διαγνωστικο πρόγραμμα από το iPhone σου για να δεις πια κάνουν για τα αυτιά σου 

Αν δεν το ξέρεις δες εδώ 

Μα δεν έγραψα κάπου ότι έχω iPhone!

:)

17 ώρες πριν, flyer είπε

Εμένα με έχουν βολέψει αυτά σε μέγιστο βαθμό...

Εχω διαβάσει και εγώ καλά σχόλια.

Είναι τόσο καλά όσο λένε;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Εχω διαβάσει και εγώ καλά σχόλια.

Είναι τόσο καλά όσο λένε;

Τ´ αγόρασα κι εγώ βασιζόμενος στα καλά σχόλια.

Είναι καλύτερα από ότι περίμενα. Το υλικό τους είναι παρόμοιο με αυτό των ωτοασπίδων που πουλάνε στα φαρμακεία.

Το μαξιλαράκι είναι παχύτερο από της apple αλλά ταυτόχρονα παίρνει ακριβώς το σχήμα του αυτιού και είναι πολύ μαλακά. Φαντάσου τα σαν ένα είδος συμπαγούς αφρού ο οποίος διαστέλλεται και καταλαμβάνει όλο το χώρο που του διαθέτεις.

Πριν σκεφτόμουν να ξεφορτωθώ τα προ και να πάρω τα AirPods 3 μόνο και μόνο για τα δυο βασικά μειονεκτήματα τους: γλίστραγαν όταν ίδρωνε και ενίοτε με πόναγαν ύστερα από πολύωρη χρήση…πλέον, για εμένα προσωπικά, δεν υφίστανται τα συγκεκριμένα προβλήματα

Αν προχωρήσεις σε αγορά πρόσεχε το μέγεθος. Η κάθε συσκευασία περιέχει συγκεκριμένο μέγεθος (πχ medium) και όχι  και τα τρία μεγέθη όπως τα apple μαξιλαράκια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, iYannis είπε

Κανείς δεν είναι τέλειος... Κουράγιο...

Ειδικά στην Ελλάδα που θα το χρησιμοποιεί επαγγελματικά ένας στους 100 μάλλον το αντίθετο ισχύει.

Και μέχρι να γίνουμε silicon valley το αντίθετο θα ισχύει.

Πιθανότατα δηλαδή είναι δείγμα κενότητας που κρύβεται από πίσω.

Ηδη ένα δείγμα κακής αγωγής εμφανίζεται και στο post σου, οπότε μάλλον επαληθεύομαι στο 100%.

1 ώρα πριν, flyer είπε

Τ´ αγόρασα κι εγώ βασιζόμενος στα καλά σχόλια.

Είναι καλύτερα από ότι περίμενα. Το υλικό τους είναι παρόμοιο με αυτό των ωτοασπίδων που πουλάνε στα φαρμακεία.

Το μαξιλαράκι είναι παχύτερο από της apple αλλά ταυτόχρονα παίρνει ακριβώς το σχήμα του αυτιού και είναι πολύ μαλακά. Φαντάσου τα σαν ένα είδος συμπαγούς αφρού ο οποίος διαστέλλεται και καταλαμβάνει όλο το χώρο που του διαθέτεις.

Πριν σκεφτόμουν να ξεφορτωθώ τα προ και να πάρω τα AirPods 3 μόνο και μόνο για τα δυο βασικά μειονεκτήματα τους: γλίστραγαν όταν ίδρωνε και ενίοτε με πόναγαν ύστερα από πολύωρη χρήση…πλέον, για εμένα προσωπικά, δεν υφίστανται τα συγκεκριμένα προβλήματα

Αν προχωρήσεις σε αγορά πρόσεχε το μέγεθος. Η κάθε συσκευασία περιέχει συγκεκριμένο μέγεθος (πχ medium) και όχι  και τα τρία μεγέθη όπως τα apple μαξιλαράκια.

Μάλιστα.

Πολύ κατατοπιστικά όλα αυτά.

Αλλά νομίζω ή τέταρτη επιλογή στο amazon.de περιέχει και τα 3 μεγέθη.

Επεξ/σία από skiabox
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, flyer είπε

30€ για μαξιλαράκια και μάλιστα για 1 μέγεθος που δεν ξέρεις αν θα σου κάνει ;;;;!!!!  😳😳😳 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...