Jts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Επειδή δεν βλέπω να αναφέρθηκε, τα κουτάκια έχουν πλαστική μεμβράνη πέρα απ΄το αλουμίνιο οπότε στο ψήσιμο ετοιμάσου να "καρκινιάσεις". Λεφτά δεν θα βγάλεις πάντως έτσι, βάζω στοίχημα όσο θες. Μην κοιτάς καν τιμές αλουμινίου, ποιος θα αγόραζε dyi λιωμένο αλουμίνιο από κουτάκια σε τιμή κοντά του εμπορίου, ούτε καν στην μισή; Θα θέλει άλλα τόσα για να καθαρίσει τις προσμίξεις. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Jts είπε Επειδή δεν βλέπω να αναφέρθηκε, τα κουτάκια έχουν πλαστική μεμβράνη πέρα απ΄το αλουμίνιο οπότε στο ψήσιμο ετοιμάσου να "καρκινιάσεις". Λεφτά δεν θα βγάλεις πάντως έτσι, βάζω στοίχημα όσο θες. Μην κοιτάς καν τιμές αλουμινίου, ποιος θα αγόραζε dyi λιωμένο αλουμίνιο από κουτάκια σε τιμή κοντά του εμπορίου, ούτε καν στην μισή; Θα θέλει άλλα τόσα για να καθαρίσει τις προσμίξεις. Επιγραμματικά ένα ένα τα "σημεία" του ποστ Αναφέρθηκε Υπερβάλεις και βγαίνει πανεύκολα μιας και κάθετε στην επιφάνεια Αναφέρθηκε 1000 φορές DIY (oxi DYI) αλουμίνιο ειναι το ίδιο με το "pro" αλουμίνιο όποιος θέλει το ένα θέλει και το άλλο δεν ειναι κοσμήματα, πρώτη ύλη ειναι...
Jts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δηλαδή θα τα καθαρίζεις ένα ένα με το χέρι απ'το πλαστικό και πιστεύεις ότι θα βγάλεις χρήματα.. Δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που πουλάνε ή το ανακυκλώσιμο στα εργοστάσια, δεν πειράζει όμως μπορείς να πιστεύεις ότι απλά το λιώνουν. Υ.Γ. : Ξέρω ότι είναι diy(do it yourself), thanks captain obvious.
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Jts είπε Υ.Γ. : Ξέρω ότι είναι diy(do it yourself), thanks captain obvious. Τα σημεία σου ειναι τόσο απλοϊκά ΄ή/και εσφαλμένα που δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη το να το ξέρεις πχ όχι φυσικά και δεν θα καθαρίζω ένα ένα κουτάκι που το είδες αυτό; Βάζεις τα κουτάκια σε ένα δοχείο να λιώσουν καταρχήν η μπογιά θα εξατμιστεί οι όποιες άλλες ξένες ουσίες ή οξείδωση (dross) θα κάτσει στην επιφάνεια του τήγματος και το αφαιρείς απλά με μια κουτάλα. Γενικά μάθε βασικά πράματα για κάτι στο οποίο θέλεις να δώσεις συμβουλές σόρρυ που σε αποπαίρνω εσένα συγκεκριμένα αλλά τα μισά ποστ εδώ ειναι offtopic σας ευχαριστώ που θέλετε να με διαφωτίσετε αλλά δεν ειναι το πρώτο μου ροντέο και δεν ρωτάω κάτι σε σχέση με αυτά που απαντάτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις