Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ζωή λέμε να γίνει η ΕΡΤ BBC, τελικά έγινε το BBC ΕΡΤ ( εμεις εδώ δεν προωθούμε κρυπτόαπατεώνες μέσα από την δημόσια τηλεόραση, αλλά εκδότες εφημερίδων, ότι μπορεί ο καθένας)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AtiX είπε

Μπράβο για το θάρρος σου να παραδέχεσαι ότι δεν έχεις πρόβλημα να είσαι μέρος μιας κομπίνας που αποσκοπεί στο εύκολο κέρδος… όχι μπράβο…

Μπράβο ή όχι μπράβο???

Μας μπέρδεψες λίγο δικαστή Dredd 🤣

Δημοσ.

Πολλοι βλεπω δεν εχετε καταλαβει το μεγεθος της κομπινας του Χασσαν.
Δεν αγορασε κρυπτονομισμα. Δεν επενδυσε.
Αλλα:
Εφτιαξε δικο του.
Το πουλησε σε ανιδεους (ποσα εκατουρια βρισκονται στον πλανητη?)
Και μια μερα εκανε αναληψη τα μετρητα των "επενδυτων".
Εννοειται οτι οι "επενδυτες" εμειναν με το πτηνο στο χερι.

Κι αν δε κανω λαθος οι αρχες δε μπορουν να τους αγγιξουν αυτους. Υπαρχει θεμα νομιζω.
Ας μας διαφωτισει καποιος.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

φαντασου τι συμφερονται παιζονται για να μπηκε και το bbc στο κολπο...

Και τι εχουμε να δουμε ακομα να λες αδερφε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους θεωρουν επένδυση τα crypto (αν και δυστυχώς δεν θα μπουν στον κόπο)

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Le Perv είπε

Πολλοι βλεπω δεν εχετε καταλαβει το μεγεθος της κομπινας του Χασσαν.
Δεν αγορασε κρυπτονομισμα. Δεν επενδυσε.
Αλλα:
Εφτιαξε δικο του.
Το πουλησε σε ανιδεους (ποσα εκατουρια βρισκονται στον πλανητη?)
Και μια μερα εκανε αναληψη τα μετρητα των "επενδυτων".
Εννοειται οτι οι "επενδυτες" εμειναν με το πτηνο στο χερι.

Κι αν δε κανω λαθος οι αρχες δε μπορουν να τους αγγιξουν αυτους. Υπαρχει θεμα νομιζω.
Ας μας διαφωτισει καποιος.

Φυσικα ηταν φουλ απατεώνας, η κουβεντα εκτροχιάζεται γιατι υπαρχουν οι γνωστοι, πλεον, συμφορουμιτες μας που σε καθε ασχετη ευκαιρία τρεχουν να γενικευσουν και να κραξουν τα crypto.

Οσον αφορα το αν μπορει καποιος να τον αγγιξει εξαρτάται. 

Αν εγω σου δωσω λεφτα χωρις να παρω την παραμικρη αποδειξη οτι τα εδωσα, τοτε μετα πως ζηταω να σε κυνηγήσω?

Ειναι σαν αυτους που στελνουν προκαταβολές για αυτοκίνητα, κινητά και αλλες αγορες ανωνυμα στην Botswana και μετα ρωτανε γιατι τα εχασαν.

Αλλα ξεχασα επειδη αυτα τα περιστατικά συμβαινουν πρεπει να κλεισουν ολα τα site με αγγελίες γιατι ειναι σκαμ και χανουν οι παππούδες τα λεφτα τους χαχα 

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dkangel000039 είπε

Αν σορτάρεις αυτό το πράγμα ( για οποιοδηποτε σκεπτικό  εχεις στο μυαλό σου ) με αυτή την εξέλιξη που δείχνει το γράφημα  ναι οντως γίνεσαι εκατομμυριούχος ακόμη και με ψίχουλα.

Απλα λίγοι σορτάρουν οποτε για αυτό ισως φαίνεται «ξένο» ή παράλογο.

Για να βγάλεις εκατομμύριο σορτατοντας αυτό το πράγμα πρέπει να βάλεις και εκατομμύριο. Στο short έχεις στη καλύτερη 100% απόδοση. Άρα σιγά μην το κάνεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mech35 είπε

Για να βγάλεις εκατομμύριο σορτατοντας αυτό το πράγμα πρέπει να βάλεις και εκατομμύριο. Στο short έχεις στη καλύτερη 100% απόδοση. Άρα σιγά μην το κάνεις.

Αναφερόμαστε σε crypto όχι stock markets εκεί δεν ισχύουν οι παραδοσιακές παραδοχές περί 100% max return 

Δεν έχω χρόνο δυστυχώς να επεκταθώ ρίξε μια ματια στο calculator του binance και παίξε με το leverage να δεις τι ποσοστά δίνει το ROI ( σημείωση: το binance έχει leverage έως x125 - υπάρχουν συναλλακτικήρια - untrusted για γενναίους  - με x600!! )

Futures Calculator  Calculate Profit  Loss on Futures Trades  Binance Futures.png

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dkangel000039 είπε

Αναφερόμαστε σε crypto όχι stock markets εκεί δεν ισχύουν οι παραδοσιακές παραδοχές περί 100% max return 

Δεν έχω χρόνο δυστυχώς να επεκταθώ ρίξε μια ματια στο calculator του binance και παίξε με το leverage να δεις τι ποσοστά δίνει το ROI ( σημείωση: το binance έχει leverage έως x125 - υπάρχουν συναλλακτικήρια - untrusted για γενναίους  - με x600!! )

Futures Calculator  Calculate Profit  Loss on Futures Trades  Binance Futures.png

Ξέρω τί είναι το leverage. Και x100 να πάρεις μέχρι x100 θα βγάλεις με το short. Ασε που το liquidation θα έρθει πριν το καταλάβεις. Ενώ στο long και με x2 leverage που λέει ο λόγος, το δυνητικό κέρδος είναι άπειρο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, prefuse είπε

Άριστη ανάρτηση, μακάρι ο κόσμος να μπορούσε να ενημερωθεί περισσότερο πάνω στον τομέα της οικονομίας
διότι λείπουν βασικές γνώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, prefuse είπε

Αυτος ο τύπος δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες αλλά περισσότερο ζημιά κάνει παρά καλό (αν και τα βίντεο που παραθέτεις δεν νομίζω να λένε πως τα κρύπτο δεν ειναι καλή επένδυση αλλά σχολιάζω για τον τύπο τώρα όχι το περιεχόμενο του βίντεο) 

Βγαίνει κάποιος καλοντυμένος σε μια αίθουσα και τον εμπιστεύεστε ... Είναι καθηγητής σε θέματα οικονομικών (δεν θυμάμαι ακριβώς την ειδίκευση του) ε οκ τα πτυχία βιομηχανία ειναι αν κάτσεις να διαβάσεις γράφεις καλά στα τεστ και παίρνεις πτυχίο... 

Και η θεία μου είναι καθηγήτρια οικονομικών (γύρω απο το μάρκετινγκ και τις επενδύσεις δεν θα πω πιο συγκεκριμένα για να μην φωτογραφίσω) σε ελληνικό πανεπιστήμιο με άριστα σε όλα τα μαθήματα και πτυχία της... 

Ο πατέρας της την συντηρεί με τα χωράφια του (που δεν ειναι πολλά) και με το ζόρι τα βγάζει πέρα μένει στην μονοκατοικία του... 

Εγώ που οι σπουδές μου δεν έχουν άμεση σχέση με τα οικονομικά (πέρα απο το μαθηματικό κομμάτι ) βγάζω απο επενδύσεις όσα βγάζει και αυτή και ο πατέρας της μαζί και δεν ειμαι κάνας κορυφαίος επενδυτής ούτε πλούσιος (βασικά γιατί και εγώ φτωχός ξεκίνησα αλλά κάθε χρόνο αργά και σταθερά πάω καλύτερα -φτύστε την οθόνη μη με ματιάξω :P - και δεν έχω ανάγκη κανέναν) 

Δεν λέω πως δεν παίζουν ρόλο οι προσλαμβάνουσες αλλά η επίκληση στην αυθεντία ειναι λαϊκισμός. 

Να ακούς την άποψη κάποιου καλοντυμένου και με πτυχίο αλλά να βουτάς και αυτά που λέει στο μυαλό σου αντι να τα θεωρείς δεδομένα. 

Ο συγκεκριμένος ας πούμε χύνει το γάλα συνέχεια δεν μπορώ να δω ένα βίντεο του χωρίς να μειδιάσω με αυτά που λέει και το αφήνω στην μέση :P  

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mech35 είπε

Τι ειναι το Short ? Ποιος ειναι ο ορισμος της διαδικασιας short ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/2/2022 στις 10:40 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Ναι και τα FIAT είναι το μεγαλύτερο scam ever (που είναι βασικά αλλά όχι για τον λόγο αυτό) επειδή υπάρχουν ένα σωρό απατεώνες με πυραμίδες και επενδύσεις φούσκες ή πρίγκιπες απο την Νιγηρία που τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη.... 

Σε κάθε είδους αγοράς υπάρχουν απατεώνες αυτό δεν κάνει απάτη την ίδια την αγορά.... 

Τα FIAT έχουν αξία που προκύπτει 1) Από χρυσό που υπάρχει αποθηκευμένος στις κεντρικές τους τράπεζες (με εξαίρεση ΗΠΑ), 2) Από τις οικονομίες των χωρών, 3) Από τη στρατιωτική και πολιτική δύναμη των χωρών αυτών (Βλέπε ΗΠΑ). 

Τα κρυπτονομίσματα (και NFT) έχουν μια αυθαίρετη αξία που δεν βασίζεται σε τίποτα άλλο εκτός από τη ζήτηση γι αυτά. Έτσι αποτελούν μια καλή ευκαιρία για απάτες.  

Επεξ/σία από valerio
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, valerio είπε

1) Από χρυσό που υπάρχει αποθηκευμένος στις κεντρικές τους τράπεζες

Δεν υπάρχει αντίκρυσμα σε χρυσό και η κεντρική τράπεζα δεν ρυθμίζει τον "όγκο" των νέων δανείων (άρα και το νέο χρήμα).

Σύμφωνα με κάποιους ο χρυσός δεν είναι αποθηκευμένος, αλλά ανήκει στην κεντρική τράπεζα, από τότε που σχεδόν άπαντες χρεοκόπησαν υπό τον "χρυσό κανόνα". (1930s)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...