paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε Θες δηλαδή να μου πεις ότι το οριο στο μισθό ενός καθηγητή είναι τα 1.300€ ενώ ξεκινάει ως νεοδιόριστος με 1.00-1.100€? Δηλαδή μετά από 30 χρόνια προϋπηρεσίας η αύξηση που θα δώσει το δημόσιο είναι 100-200€? Ελα εντάξει ακόμη και ο αναπληρωτής αρχίζει με 800-900€ αλλά αν δουλευεις ως αναπληρωτής πάνω από 10-15 χρόνια δεν θα μείνεις στάσιμος στο μισθό σου σίγουρα θα ανεβεί και δεν θα είναι προφανως από 900€ που ξεκινάς ως αναπληρωτής και μετά από 15 χρόνια ως αναπληρωτής να φτάνεις στα 950€ δηλαδή αύξηση μισθολογίου 50€ μετά από 15 χρόνια προϋπηρεσίας? Συμφωνώ ότι υπάρχει μισθολογικό οριο στο δημόσιο Η ένα ταβάνι στο μισθό όπως είπες αλλά σίγουρα δεν είναι τα 1.200-1.300€ αλλιώς δεν θα τρωγόντουσαν όλοι να μπουν στο δημόσιο απλώς το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για τους καθηγητες διότι οι περισσότεροι δεν λένε το μαξ/οριο μισθού που έχουν ίσως γιατί τους βολεύει που γνωρίζουμε μόνο για ένα μικρό πόσο στο μισθό τους και όχι ολόκληρο.Γενικα εγώ έχω ακούσει ποσά για ποσά ακόμη και από αναπληρωτές όποτε μην πιστεύεις και ότι σου λένε διότι είναι και λίγο ψεύτες.. όποτε το ερώτημα είναι ποιο είναι ΟΡΙΑΚΟ μισθολόγιο ενός καθηγητης στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση? δηλαδή ο μισθός κάποιου καθηγητή στο γυμνασιο -λύκειο που έχει 30 χρόνια προϋπηρεσία και είναι μόνιμος και σε 2-3 χρόνια θα συνταξιοδοτηθεί πχ. Δηλαδή τώρα μιλάμε για το ΜΑΞ μισθό έτσι? όχι όταν αρχίζεις αλλά όταν είσαι έτοιμος να συνταξιοδοτηθεις πλέον, τι μισθό παίρνουν λοιπόν σε αυτή την κατάσταση στο Οριο δηλαδή ?Πάντως σίγουρα είναι πάνω από 1.300€ πίστεψε με ειδικότερα οι διευθυντές σίγουρα παίρνουν γύρω στα 1.800-2.000€ Εδώ ακόμη και ένας αναπληρωτής με 20 χρόνια προϋπηρεσίας χωρίς βέβαια να έχει διοριστει ως μόνιμος αλλά ως αναπληρωτής όλα αυτά τα χρόνια παίρνει την σίγουρα 1.400€ διότι μιλάμε για πολλά χρόνια και δεν έχει σημασια το ότι είναι αναπληρωτής νομίζω πολύ μικρή μισθολογική διαφορά έχουν πλέον οι μόνιμοι με τους αναπληρωτές δηλαδή βάλε ως παράδειγμα αυτό: μόνιμος καθηγητης 30 χρόνια προϋπηρεσία σε ένα χρόνο συνταξιοδοτείτε Οριακος/μαξ μισθός 1.600-1.700€. Αναπληρωτής καθηγητης με τα ίδια χρόνια προϋπηρεσίας δηλαδή 30 χρόνια έτοιμος να συνταξιοδοτηθεί και αυτός θα παίρνει γύρω στα 1.400€ Και τέλος παντων και αυτά τα χρήματα δεν είναι λίγα ειδικότερα για Ελλάδα ζεις μια χαρα με αυτούς τους μισθούς όταν ο μέσος όρος ζει με 800€ Προφανως και ΔΕΝ ξεκιναει με τα χρηματα που λες... Ο νεοδιοριζομενος ξεκιναει περιπου στα 800-850, στα ίδια ειναι και ο αναπληρωτης... Στα ακαδημαικά, 920 έπαιρνε ο λεκτορας (πλεον δεν υπαρχει η βαθμιδα οποτε πας κατευθειαν επικουρος επι θητεία περιπου στα 1000), ο μονιμος επικουρος στα 1250 περιπου, ο αναπληρωτής ειναι περι τα 1450 και ο full professor 60+ ετων οτι ήδη ειπα (στα ακαδημαικα βεβαια παιζουν κι αλλα όπως ειπώθηκε, αλλα εδω μιλάμε μονο για τον επίσημο μισθο απο το δημοσιο) Και φυσικα και ταβανιαζει καποια στιγμη οταν φτασεις στο υψηλότερο ΜΚ. Δεν ειναι οτι πιστευω τι μου λενε, ειναι τι ζω... Τωρα αν τα χρήματα είναι καλα ή το γιατι κανουν κρα να μπουν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και εντελως υποκειμενικό... Καποιοι νομιζουν οτι πας στο δημοσιο και καθεσαι (πραγμα που πλεον στο 90% των περιπτώσεων ΔΕΝ ισχύει). Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από paylidis 1
Ghjiklmnop Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, filipN είπε - Οι καθηγητές Πανεπιστημίου είναι «ειδική» περίπτωση. Πολλοί από αυτούς και άσχετα με την ειδικότητά τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και 2-3η ολιγόωρη εργασία που αποφέρει συνήθως αξιόλογα ποσά (σε σχέση με το χρόνο που αφιερώνουν σε αυτή). - Ξέρω αρκετούς που έχουν συνολικές απολαβές (καθαρά) στα επίπεδα που αναφέρει ο Ghjiklmnop παραπάνω, μερικοί από αυτούς και υψηλότερες. Μια «βόλτα» στις ιστοσελίδες που έχουν αναρτήσει τα βιογραφικά τους και τις θέσεις που κατά καιρούς κατέχουν μπορεί να το δείξει. Ακιρβως και όχι μόνο οι εκπαιδευτικοί πανεπιστημίων..
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε Ακιρβως και όχι μόνο οι εκπαιδευτικοί πανεπιστημίων.. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ένας διευθυντής λυκείου παίρνει 1800-2000 ευρώ καθαρα; (Μόνο από αύτη τη θέση αν κάνει και 10 δουλειές γύρω γύρω, αδιάφορο)
efib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μπες και δες το μισθολόγιο των εκπαιδευτικών για να δεις τι χρήματα παίρνουν. Δεν είναι κρατικό μυστικό, όλα αναρτημένα είναι και προσβάσιμα στο κοινό. Τα χρήματα είναι λίγα και θέλουν να μπουν για την σιγουριά του δημοσίου και τον σταθερό μισθό βρέξει-χιονισει. Ζεις μια χαρά με 1400€.. Μάλιστα.. 1
Ghjiklmnop Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Προφανως και ΔΕΝ ξεκιναει με τα χτηματα που λες... Ο νεοδιοριζομενος ξεκιναει περιπου στα 800-850, στα ίδια ειναι και ο αναπληρωτης... Στα ακαδημαικά, 920 έπαιρνε ο λεκτορας (πλεον δεν υπαρχει η βαθμιδα οποτε πας κατευθειαν επικουρος επι θητεία περιπου στα 1000), ο μονιμος επικουρος στα 1250 περιπου, ο αναπληρωτής ειναι περι τα 1450 και ο full professor 60+ ετων οτι ήδη ειπα (στα ακαδημαικα βεβαια παιζουν κι αλλα όπως ειπώθηκε, αλλα εδω μιλάμε μονο για τον επίσημο μισθο απο το δημοσιο) Και φυσικα και ταβανιαζει καποια στιγμη οταν φτασεις στο υψηλότερο ΜΚ. Δεν ειναι οτι πιστευω τι μου λενε, ειναι τι ζω... Τωρα αν τα χρήματα είναι καλα ή το γιατι κανουν κρα να μπουν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και εντελως υποκειμενικό... Καποιοι νομιζουν οτι πας στο δημοσιο και καθεσαι (πραγμα που πλεον στο 90% των περιπτώσεων ΔΕΝ ισχύει). Οκευ συμφωνώ σε κάποια πράγματα και σε αλλά διαφωνώ δεν ήρθαμε τώρα να μαλώσουμε έδω την αποχή μας λεμε και σεβαστή η κάθε άποψη ας θεωρήσουμε ότι συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμαι σπορ κει και πέρα αφού το ζεις πες μας λοιπόν για κάθε βαθμίδα καθηγητή ποιο είναι το μισθολογικό οριο? Παράδειγμα: Νηπιαγωγός ανώτατο ωραίο μισθού: τάδε χρήματα καθηγητης δημοτικού ανώτατο οριο μισθού: τάδε χρήματα καθηγητης γυμνασίου ανώτατο οριο μισού: τάδε χρήματα καθηγητής λυκείου ανώτατο οριος μισθού: τάδε χρήματα για να δούμε που διαφωνούμε και που συμφωνούμαι δεν βάζω τον καθηγητή πανεπιστημιου διότι εκεί είναι πολύ ανάλογο το θέμα 7 λεπτά πριν, filip123go είπε Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ένας διευθυντής λυκείου παίρνει 1800-2000 ευρώ καθαρα; (Μόνο από αύτη τη θέση αν κάνει και 10 δουλειές γύρω γύρω, αδιάφορο) Καλα οκευ τότε θες να μου πεις πάω άρχιζουν και με το βασικό εντάξει δεν θα κάτσω να σχολιασω περαιτέρω ο κάθε σαν έχει την δίκη του γνώμη εσυ λοιπόν ποσό θεωρείς οι βγάζει ένας διευθυντης καθαρά στο ΟΡΙΟ παντα λεμε 4 λεπτά πριν, efib είπε Μπες και δες το μισθολόγιο των εκπαιδευτικών για να δεις τι χρήματα παίρνουν. Δεν είναι κρατικό μυστικό, όλα αναρτημένα είναι και προσβάσιμα στο κοινό. Τα χρήματα είναι λίγα και θέλουν να μπουν για την σιγουριά του δημοσίου και τον σταθερό μισθό βρέξει-χιονισει. Ζεις μια χαρά με 1400€.. Μάλιστα.. Έχω δει και μάλιστα έχω και συγγενικό πρόσωπο για αυτό είπα κιολας πως αλλά δείχνουν η ίσως αλλά λένε και αλλά είναι δεν είναι κακό ο καθενας ας πει ότι θέλει ο καθενας γνωρίζει μια χαρα τι συμβαίνει με τους μισθού από δίκη του εμπειρία. Ούτως η άλλως δεν προσπαθώ να επιση κάποιον ούτε να επιβληθεί η άποψη μου όπως είπες την δίκη σου έτσι παραθέτω να εγώ την δίκη μου άποψη όποτε τελείωσε το θέμα δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για κάτι που διαφωνούμε πλήρως και οι δυο πλευρές. Για την Ελλάδα προφανως κάνε μια βόλτα να δεις μισθούς πεινας και όταν άλλοι τρέχουν κάτω από τον ήλιο η πεθαίνουν στην κούραση με 800€ πάμε καλα η λέτε ότι θέλει? Λίγοι πλέον πια παίρνουν 1.400€ στην Ελλάδα και είναι και υπάλληλοι μην τρελαθούμε κιολας Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Ghjiklmnop
efib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μίλησα χθες με συγγενή μου εκπαιδευτικό που διορίστηκε πριν το 2009 και μου είπε ότι παίρνει 970€ περίπου. Άλλος γνωστός μου ,που διορίστηκε ακριβώς πριν το πάγωμα των διορισμών, παίρνει 1150€ με μεταπτυχιακό (που είναι γύρω στα 50€ παραπάνω). Τα δύο αυτά άτομα διορίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε δεν ξέρω γιατί έχουν τέτοια μισθολογική διάφορα. Πάνω - κάτω εκεί είναι οι μισθοί και ταβάνι τα 1500.
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε Καλα οκευ τότε θες να μου πεις πάω άρχιζουν και με το βασικό εντάξει δεν θα κάτσω να σχολιασω περαιτέρω ο κάθε σαν έχει την δίκη του γνώμη εσυ λοιπόν ποσό θεωρείς οι βγάζει ένας διευθυντης καθαρά στο ΟΡΙΟ παντα λεμε Spoiler
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 ΜΚ δημοσίου (μικτά όλα, αφαιρουνται κρατήσεις, εισφορα αλληλεγυηης και καθε τι άλλο που μπορει να υπαρχει, μεχρι και για τις παιδικες κατασκηνώσεις χωρις να εχεις παιδιά) 1 1
Ghjiklmnop Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, efib είπε Μίλησα χθες με συγγενή μου εκπαιδευτικό που διορίστηκε πριν το 2009 και μου είπε ότι παίρνει 970€ περίπου. Άλλος γνωστός μου ,που διορίστηκε ακριβώς πριν το πάγωμα των διορισμών, παίρνει 1150€ με μεταπτυχιακό (που είναι γύρω στα 50€ παραπάνω). Τα δύο αυτά άτομα διορίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε δεν ξέρω γιατί έχουν τέτοια μισθολογική διάφορα. Πάνω - κάτω εκεί είναι οι μισθοί και ταβάνι τα 1500. Εν έτη 2022 ακόμη 970€ παίρνουν? Όπως είπες και εσυ το οριο είναι τα 1500€ Αν έχεις διοριστεί από το 2009 μέχρι το 2022 δηλαδή 13 χρόνια και δέν έχει γίνει καμία αύξηση? Συνεχίζει να παίρνει 970€? Νομίζω κάτι δεν πάει καλα εδώ χώρο να θέλω να φανώ ως κακός της υπόθεσης αλλά σίγουρα έχει υπάρξει αυξηση.. Η ίδια το είπες πως το οριο είναι τα 1500€ όποτε για να φτάσεις σε αυτό το οριο ανα κάποια χρόνια γίνονται αυξήσεις. 2 λεπτά πριν, paylidis είπε ΜΚ δημοσίου (μικτά όλα, αφαιρουνται κρατήσεις, εισφορα αλληλεγυηης και καθε τι άλλο που μπορει να υπαρχει, μεχρι και για τις παιδικες κατασκηνώσεις χωρις να εχεις παιδιά) Καλα στο πίνακα γράφει και 2.154 άντε να πω ότι είναι μεικτά και στην τελική φτάνεις στα 1.700€-1.800€ καθαρά για εκπαιδευτικό λοιπόν τα καθαρά είναι 1.700€ καθαρά εννοείτε πως μιλάμε για το ΜΑΞ/ανώτατο οριο γιατί κάποιοι μπερδεύονται..τότε γιατί πάνω προείπες πως είναι 1.200€ -1.300€ το οριο? Υπάρχει μεγάλη διαφορά εδώ και τώρα έρχεσαι στα λογια μου που σου είπα πως είναι πάνω από 1.400€ το ανώτατο μισθολογικό οριο ενός καθηγητή και σου λεω παράδειγμα ενός απλού καθηγητή λυκείου δηλαδή δεν βάζω καν την θέση ενος καθηγητή σε πανεπιστήμιο
efib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σου έβαλαν το μισθολογιο. Τι εννοείς "σίγουρα πήραν αύξηση"; Επειδή διορίστηκαν πριν τα μνημόνια είχαν μείωση στον μισθό, και τώρα παίρνουν αυτά που σου είπα. - δες τον πίνακα που ανέβασαν. Τι αυξήσεις νομίζεις ότι δίνουν κάθε 2 χρόνια (δηλαδή όταν αλλάζεις μισθολογικό κλιμάκιο); Κατι ψιχουλα δίνουν. Και εννοείται ότι έκοψαν και τα δώρα στο 1ο μνημονίο. Επίσης, αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι τρολ. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από efib 2
Ghjiklmnop Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, efib είπε Σου έβαλαν το μισθολογιο. Τι εννοείς "σίγουρα πήραν αύξηση"; Επειδή διορίστηκαν πριν τα μνημόνια είχαν μείωση στον μισθό, και τώρα παίρνουν αυτά που σου είπα. - δες τον πίνακα που ανέβασαν. Τι αυξήσεις νομίζεις ότι δίνουν κάθε 2 χρόνια (δηλαδή όταν αλλάζεις μισθολογικό κλιμάκιο); Κατι ψυχούλα δίνουν. Και εννοείται ότι έκοψαν και τα δώρα στο 1ο μνημονίο. Επίσης, αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι τρολ. 13 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το κινητό όταν γράφεις μέσω πληκτρολογίου «διορθώνει» κάποιες λέξεις αυτόματα ωστόσο τα περιττά σχόλια αδιάφορα παίρνανε... 3 λεπτά πριν, efib είπε Σου έβαλαν το μισθολογιο. Τι εννοείς "σίγουρα πήραν αύξηση"; Επειδή διορίστηκαν πριν τα μνημόνια είχαν μείωση στον μισθό, και τώρα παίρνουν αυτά που σου είπα. - δες τον πίνακα που ανέβασαν. Τι αυξήσεις νομίζεις ότι δίνουν κάθε 2 χρόνια (δηλαδή όταν αλλάζεις μισθολογικό κλιμάκιο); Κατι ψυχούλα δίνουν. Και εννοείται ότι έκοψαν και τα δώρα στο 1ο μνημονίο. Επίσης, αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι τρολ. Ναι είμαι!!!😬ελα εντάξει φιλια
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε Καλα στο πίνακα γράφει και 2.154 άντε να πω ότι είναι μεικτά και στην τελική φτάνεις στα 1.700€-1.800€ καθαρά για εκπαιδευτικό λοιπόν τα καθαρά είναι 1.700€ καθαρά εννοείτε πως μιλάμε για το ΜΑΞ/ανώτατο οριο γιατί κάποιοι μπερδεύονται..τότε γιατί πάνω προείπες πως είναι 1.200€ -1.300€ το οριο? Υπάρχει μεγάλη διαφορά εδώ και τώρα έρχεσαι στα λογια μου που σου είπα πως είναι πάνω από 1.400€ το ανώτατο μισθολογικό οριο ενός καθηγητή και σου λεω παράδειγμα ενός απλού καθηγητή λυκείου δηλαδή δεν βάζω καν την θέση ενος καθηγητή σε πανεπιστήμιο ο πινακας ειναι του δημοσιου γενικά, οι εκπαιδευτικοι ειναι πιο κατω δε μπορώ όμως να το βρω στα γρηγορά. τα καθαρά ειναι γυρω στα 1600-1650 εν τελει αναλογα τη θεση υπηρεσιας ασε που πολυ απλα σχεδόν κανενας δε φτάνει πλέον στα 38 χρονια υπηρεσίας το θεμα ομως πιο ειναι γιατι ξεφυγαμε; ο αρχικος μισθος; ο μέσος; ή ο μεγιστος που θα παρεις - αν παρεις για 1-2 χρονια; 1
efib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε Ναι είμαι!!!😬ελα εντάξει φιλια Αγενής, καμία συνοχή στην σκέψη, ελλειπής επιχειρηματολογία. Ελπίζω να μην σε καίει τόσο επειδή είσαι εκπαιδευτικός, γιατί θα ήταν τρομακτικό να υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοι. Μην μου απευθύνεις ξανά τον λόγο. 1
Ghjiklmnop Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, paylidis είπε ο πινακας ειναι του δημοσιου γενικά, οι εκπαιδευτικοι ειναι πιο κατω δε μπορώ όμως να το βρω στα γρηγορά. τα καθαρά ειναι γυρω στα 1600-1650 εν τελει αναλογα τη θεση υπηρεσιας ασε που πολυ απλα σχεδόν κανενας δε φτάνει πλέον στα 38 χρονια υπηρεσίας το θεμα ομως πιο ειναι γιατι ξεφυγαμε; ο αρχικος μισθος; ο μέσος; ή ο μεγιστος που θα παρεις - αν παρεις για 1-2 χρονια; Κοίταξε απλώς γράφανε πάνω για μέγιστο μισθό κλπ. και έτσι παρέθεσα το σχολιο μου πως φτάνει μέχρι και 1.600€ καθαρά για ένα καθηγητή λυκείου γυμνασίου βέβαια έχω ακούσει και διπλάσιο μισθό αλλά με φαγάνε...τελοσ Παντων από εκεί και πέρα πολλοί διαφώνησαν δεκτό δεν τους είπα να συμφωνήσουν εκεί είναι που χάνεται η μπάλα. και υπήρχαν διαφωνίες σύμφωνα με τους μισθούς για αυτό ξεφύγαμε από το θέμα.Τελοσ πάντων γιατί θεωρείς ομως πως δεν φτάνει κανεις τα 38 χρόνια προϋπηρεσίας? Στην προϋπηρεσία Αν βαλεισ Κάποιον που ήταν αναπληρωτής με τάδε χρόνια προϋπηρεσίας + και όταν έγινε μόνιμος βγαίνει ένας αριθμος πάνω από 18 χρονάκια προυπηρεσιας, εσυ εννοεις πως δεν πληρώνουν το μισθό που πρέπει διότι δεν μετρανε την προϋπηρεσία οσο είσαι αναπληρωματικός παρα μόνον την προϋπηρεσία ενος μόνιμου?γιατι νομίζω πως μετράνε και την προϋπηρεσία όσο είσαι αναπληρωματικός επίσης έρχεσαι στα λογια μου πάνω είπες πως φτάνει και μέχρι 1.600€ καθαρά και ναι μιλάμε και για το μισθό που έχεις όταν αρχίσεις που είναι γύρω στα 900€ ο μέσος μισθό θα είναι γύρω στα 1.200-1.300€ και ο Αντωνάτος πολύ πολύ πιο πάνω αφού υπάρχει και πίνακα που δείχνει πως ανα δυο χρόνια υπάρχουν αυξήσεις 16 λεπτά πριν, efib είπε Αγενής, καμία συνοχή στην σκέψη, ελλειπής επιχειρηματολογία. Ελπίζω να μην σε καίει τόσο επειδή είσαι εκπαιδευτικός, γιατί θα ήταν τρομακτικό να υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοι. Μην μου απευθύνεις ξανά τον λόγο. Έχει καταλαβει ότι εσυ απευθύνθηκες πρώτη σε εμένα? 😂κατά δεύτερον ποια αγένεια ? Όλες σου οι απαντησεις έχουν δόση επιθετικότητας και μάλιστα ειρωνίας, σου είπα φιλια για να μην ξανά ασχοληθείς και ξανά γράφεις...είδαμε και εσενα ως εκπαιδευτικό που πρώτη πρώτη ομως να δεις για το μισθολόγιο, αν δεν σε ένοιαζε και εσένα ως εκπαιδευτικός το μισθολογικό ούτε που θα σχολίαζες και ούτε θα ήσουν σε αυτό το θέμα για να μαθεις όποτε άτοπο το σχολιο σου..από εκεί και πέρα έχεις λίγο μπερδυετει μου φαίνεται όπως βλεπεις παραθέτω το σχολιο στην ιστοσελίδα και η μόνη που ασχολειτε και μάλιστα με ύφος στις απαντησεις είσαι εσυ και εν τελεί δεν σε πίεσε κανεις ούτε να απαντησεις ούτε να σε πείσουμε θέλουμε..ποσό μάλλον για την επιχειρηματολογία καλα άστο να ξέρουν τουλάχιστον αυτοί που το ζουν ποσά παίρνουν κάποιοι Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Ghjiklmnop
efib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Έχεις πάρει σβαρνα όλα τα νήματα και γράφεις ο,τι να'ναι. Έχεις βγάλει κάτι μισθούς που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Ξέρω πανω-κατω πόσα παίρνουν και σου είπα ότι είναι λίγα, μετά κάποιος σου έβαλε και το μισθολόγιο. Εσύ επιμένεις να λες τα δικά σου "μα πως παίρνουν τόσα; Αν παίρνουν τόσα λίγα τότε γιατί θέλουν όλοι να μπουν στο δημόσιο; Άρα παίρνουν περισσότερα και δεν το λένε". Μια χαρά σου έχω απαντήσει. Α και καμία σχέση δεν έχω με το δημόσιο, και ούτε πρόκειται να αποκτήσω. Έβγαλες εσύ συμπέρασμα ότι θέλω να γίνω εκπαιδευτικός γιατί πώς αλλιώς θα ήξερα για το μισθολόγιο; Άρα ψαχνομαι και εγώ. Κουτοπονηρια φουλ. Περνιεσαι και για έξυπνος εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα