Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες άυπνοι, τα φώτα σας!

Η απορία μου είναι η εξής:

Εάν κάποιος έχει 2ο προπτυχιακό πτυχίο σε συναφές αντικείμενο με τη θέση του, υπάρχει κάποια μισθολογική αύξηση; 

Ή η μισθολογική αύξηση αφορά μόνο μεταπτυχιακά και διδακτορικά;

Αυτό.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

εδώ δεν μοριοδοτειται το δεύτερο μεταπτυχιακό και θα μοριοδοτειται το δεύτερο πτυχίο? Το δημόσιο δεν έχει λεφτά που είχε κάποτε 

Μια χαρα μοριοδοτειται το 2 μαστερ καλε 😂

https://www.asep.gr/webcenter/faces/oracle/webcenter/page/scopedMD/s3eab32ab_c911_478a_8f8b_0ef74565e04d/Page78.jspx?_adf.ctrl-state=12hkf1301p_5&_afrLoop=105282563176994388#!

Επεξ/σία από Dark_panel
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

nai λαθος δικο μου. εννοω πανω στο μισθο 

Πανω στο μισθο, οτιδηποτε διπλο δε μετραει..ετσι κ αλλιως ποτέ δε μετραγε. 1 μαστερ κ 1 phd δινουν αυξησεις κ τελος..

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Πανω στο μισθο, οτιδηποτε διπλο δε μετραει..ετσι κ αλλιως ποτέ δε μετραγε. 1 μαστερ κ 1 phd δινουν αυξησεις κ τελος..

Eγω ξερω οτι στο Εξωτερικο τωρα θα παιρναμε ενα αξιοπρεπη μισθο και συζηταμε για το μισθο ΕΛλαδας που ειναι πεινας

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Eγω ξερω οτι στο Εξωτερικο τωρα θα παιρναμε ενα αξιοπρεπη μισθο και συζηταμε για το μισθο ΕΛλαδας που ειναι πεινας

Δυστυχώς (ή ευτυχως για καποιους), εδώ ζούμε άρα για τα της χώρας μας θα συζητήσουμε..μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να φύγουμε έξω και κανένα εμπόδιο να μας κρατάει πίσω..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2022 στις 1:52 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Καλα εντάξει εγώ έχω ακούσει από δημόσιο υπάλληλο καθηγητή κιολας να έπαιρνε 2.500€ -3.000€ δεν ξέρω για τι μισθούς λες εσυ αλλά σίγουρα δεν είναι πεινας...ακόμη και 1.600€ ως καθηγητης στο δημόσιο ζεις αξιοπρεπές  για μια χωρα σαν την Ελλάδα 

Επεξ/σία από Ghjiklmnop
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ghjiklmnop είπε

Καλα εντάξει εγώ έχω ακούσει από δημόσιο υπάλληλο καθηγητή κιολας να έπαιρνε 2.500€ -3.000€ δεν ξέρω για τι μισθούς λες εσυ αλλά σίγουρα δεν είναι πεινας...ακόμη και 1.600€ ως καθηγητης στο δημόσιο ζεις αξιοπρεπές  για μια χωρα σαν την Ελλάδα 

Δεν υπάρχουν πλεον αυτα τα νουμερα, γυρω στα 1800-1900 ειναι ο καθηγητης πανεπιστημιου με 25 χρονια προυπηρεσια και θεση διευθυντη τομέα... Καθηγητης σε σχολειο ή υπαλληλος σε υπηρεσία ταβανιαζει γυρω στα 1350-1400...

Αρχικος μισθος ΠΕ με Master ειναι στα 930 ενω με Master+phd παει στα 1050 περιπου. Στα ΤΕ βγαλε κανενα 80αρι το μηνα..

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ghjiklmnop είπε

στο 1000αρι παιζουν ολοι για πολυ μεγαλο διαστημα...ελαχιστες θεσεις αποτελουν εξαιρεση πχ υπουργειο οικονομικων

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Οι καθηγητές Πανεπιστημίου είναι «ειδική» περίπτωση. Πολλοί από αυτούς και άσχετα με την ειδικότητά τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και 2-3η ολιγόωρη εργασία που αποφέρει συνήθως αξιόλογα ποσά (σε σχέση με το χρόνο που αφιερώνουν σε αυτή).

- Ξέρω αρκετούς που έχουν συνολικές απολαβές (καθαρά) στα επίπεδα που αναφέρει ο Ghjiklmnop παραπάνω, μερικοί από αυτούς και υψηλότερες. Μια «βόλτα» στις ιστοσελίδες που έχουν αναρτήσει τα βιογραφικά τους και τις θέσεις που κατά καιρούς κατέχουν μπορεί να το δείξει.

Επεξ/σία από filipN
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καθηγητης πανεπιστημιο, ειναι η καλυτερη δουλεια στην Ελλαδα. Απο παααραα πολλες αποψεις. Και χρηματικα. Για πολλους δε, ο μισθος του διχιλιαρου ειναι για τα 'ψιλα'. Τα λεφτα ειναι στα ερευνητικα προγραμματα... Βεβαια, πολλοι ειναι οντως αξιολογοι επιστημονες, κατ'εμε καλως τα παιρνουν. Αλλοι ειναι 'γλαστρες', δεν τα πολυαξιζουν, αλλα οπως λενε 'μαζι με το βασιλικο, ποτιζεται κι η γλαστρα'....

Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα ομως ο καθηγητης πανεπιστημιου.

Στο δημοσιο, για παλιους, επι πολλα χρονια, οι μισθοι οπως ειπωθηκε, παιζουν στο χιλιαρικο.

Νεοτεροι ξεκινουν περι τα 7 κατοσταρικα, πολυ παλαιοι αρκετα πανω απο χιλιαρικο.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Δεν υπάρχουν πλεον αυτα τα νουμερα, γυρω στα 1800-1900 ειναι ο καθηγητης πανεπιστημιου με 25 χρονια προυπηρεσια και θεση διευθυντη τομέα... Καθηγητης σε σχολειο ή υπαλληλος σε υπηρεσία ταβανιαζει γυρω στα 1350-1400...

Αρχικος μισθος ΠΕ με Master ειναι στα 930 ενω με Master+phd παει στα 1050 περιπου. Στα ΤΕ βγαλε κανενα 80αρι το μηνα..

Θες δηλαδή να μου πεις ότι το οριο στο μισθό ενός καθηγητή είναι τα 1.300€ ενώ ξεκινάει ως νεοδιόριστος με 1.00-1.100€? Δηλαδή μετά από 30 χρόνια προϋπηρεσίας η αύξηση που θα δώσει το δημόσιο είναι 100-200€? Ελα εντάξει ακόμη και ο αναπληρωτής αρχίζει με 800-900€ αλλά αν δουλευεις ως αναπληρωτής πάνω από 10-15 χρόνια δεν θα μείνεις στάσιμος στο μισθό  σου σίγουρα θα ανεβεί και δεν θα είναι προφανως από 900€ που ξεκινάς ως αναπληρωτής και μετά από 15 χρόνια ως αναπληρωτής να φτάνεις στα 950€ δηλαδή αύξηση μισθολογίου 50€ μετά από 15 χρόνια προϋπηρεσίας? Συμφωνώ ότι υπάρχει μισθολογικό οριο στο δημόσιο Η ένα ταβάνι στο μισθό όπως είπες αλλά σίγουρα δεν είναι τα 1.200-1.300€ αλλιώς δεν θα τρωγόντουσαν όλοι να μπουν στο δημόσιο απλώς το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για τους καθηγητες διότι οι περισσότεροι δεν λένε το μαξ/οριο μισθού που έχουν ίσως γιατί τους βολεύει που γνωρίζουμε μόνο για ένα μικρό πόσο στο μισθό τους και όχι ολόκληρο.Γενικα εγώ έχω ακούσει ποσά για ποσά ακόμη και από αναπληρωτές όποτε μην πιστεύεις και ότι σου λένε διότι είναι και λίγο ψεύτες.. όποτε το ερώτημα είναι ποιο είναι ΟΡΙΑΚΟ μισθολόγιο ενός καθηγητης στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση?  δηλαδή  ο μισθός κάποιου  καθηγητή  στο γυμνασιο -λύκειο που έχει 30 χρόνια προϋπηρεσία και είναι μόνιμος και σε 2-3 χρόνια θα συνταξιοδοτηθεί πχ. Δηλαδή τώρα μιλάμε για το ΜΑΞ μισθό έτσι?  όχι όταν αρχίζεις αλλά όταν είσαι έτοιμος να συνταξιοδοτηθεις πλέον, τι μισθό παίρνουν λοιπόν σε αυτή την κατάσταση στο Οριο δηλαδή ?Πάντως σίγουρα είναι πάνω από 1.300€ πίστεψε με ειδικότερα οι διευθυντές σίγουρα παίρνουν γύρω στα 1.800-2.000€ Εδώ ακόμη και ένας αναπληρωτής με 20 χρόνια προϋπηρεσίας χωρίς βέβαια να έχει διοριστει ως μόνιμος αλλά ως αναπληρωτής όλα αυτά τα χρόνια παίρνει την σίγουρα 1.400€ διότι μιλάμε για πολλά χρόνια και δεν έχει σημασια το ότι  είναι αναπληρωτής νομίζω πολύ μικρή μισθολογική διαφορά έχουν πλέον οι μόνιμοι με τους αναπληρωτές δηλαδή βάλε ως παράδειγμα αυτό: μόνιμος καθηγητης 30 χρόνια προϋπηρεσία σε ένα χρόνο συνταξιοδοτείτε Οριακος/μαξ μισθός 1.600-1.700€. Αναπληρωτής καθηγητης με τα ίδια χρόνια προϋπηρεσίας δηλαδή 30 χρόνια έτοιμος να συνταξιοδοτηθεί και αυτός θα παίρνει γύρω στα 1.400€ Και τέλος παντων και αυτά τα χρήματα δεν είναι λίγα ειδικότερα για Ελλάδα ζεις μια χαρα με αυτούς τους μισθούς όταν ο μέσος όρος ζει με 800€ 

4 ώρες πριν, gii είπε

στο 1000αρι παιζουν ολοι για πολυ μεγαλο διαστημα...ελαχιστες θεσεις αποτελουν εξαιρεση πχ υπουργειο οικονομικων

Μιλάμε για εκπαιδευτικούς και η αληεθια είναι πως μια χαρα μισθού παίρνουν όταν ένας διορισμένος εκπαιδευτικός σε ένα μέσο λύκειο μιας μικρής περιοχής παίρνει στην αρχη 1.000€ δεν υπάρχει περίπτωση τον τελευταίο μήνα που θα δουλεύει ας πουμε και μετά θα πρέπει συνταξιοδοτηθεί(σου έβαλα ως παράδειγμα αυτό για να σου πω πως είναι ο ΜΑΞ/ τελευταίος του  μισθός δηλαδή μετά από τόσα χρόνια προϋπηρεσίας)  από τα 1.000€ που αρχίσε λοιπόν να παίρνει 1.050-1.100€ Μην λεμε και ότι θελουμε 30 χρόνια προϋπηρεσία και η αύξηση στο μισθό είναι 50€?

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...