infini Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω να αγοράσω μια wireless camera σχετικά οικονομική για καταγραφή εσωτερικού χώρου, με καλή ποιότητα σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, εύκολη εγκατάσταση (θα την χρησιμοποιώ μόνο μέσω υπολογιστή, όχι από κινητό) και αν γίνεται να κάνει εγγραφή στον δίσκο του υπολογιστή. Προτάσεις;
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper
infini Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Θα ήθελα να έχει και δυνατότητα να δέχεται μπαταρίες.
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuu&hl=en_US&gl=US βρες ένα παλιό κινητό και με μια εφαρμογή σαν την παραπάνω, μετατρεψε το σε security κάμερα. Κάποιες εφαρμογές έχουν και web access και μπορείς να τος δεις από υπολογιστή αν δεν είσαι σε θέση να εγκαταστησεις Android εφαρμογή σε υπολογιστή και μπορείς να κανεις μετά capture screen την οθόνη του υπολογιστή .
Apollonian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουνε εκατοντάδες IP Wifi κάμερες παρακολούθησης στην αγορά με δυνατότητα νυκτός και με λειτουργία mobile app που σου στέλνουν ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε ανθρώπινη κινητικότητα που καταγράφει στον χώρο. Τα footage αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης που μπορείς να τις βάλεις ύστερα σε έναν υπολογιστή για να τις παρακολουθήσεις.
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Apollonian είπε Υπάρχουνε εκατοντάδες IP Wifi κάμερες παρακολούθησης στην αγορά με δυνατότητα νυκτός και με λειτουργία mobile app που σου στέλνουν ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε ανθρώπινη κινητικότητα που καταγράφει στον χώρο. Τα footage αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης που μπορείς να τις βάλεις ύστερα σε έναν υπολογιστή για να τις παρακολουθήσεις. Ναι και γιαυτό(επειδή δεν θα ειναι όλες το ίδιο ποιοτικά ή σε αξιοπιστία ή βάσει απόδοση/τιμή) ο TS ρωτάει εδώ αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιες και ξέρει αλλά καλύτερα να πήγαινε στο μπλαμπλα πιστεύω που έχει διάφορα άτομα εδώ κυρίως νεαρές ηλικίες για θέματα με το PC τους μαζεύονται Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper
Apollonian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Πρόταση value for money με κάμερα νυκτός, wifi, υποδοχή κάρτας μνήμης και μπαταρίας: αυτή Πρόταση αν ζητάς μια από τις καλύτερες wifi cameras στην αγορά: αυτή
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Apollonian είπε Πρόταση value for money με κάμερα νυκτός, wifi, υποδοχή κάρτας μνήμης και μπαταρίας: αυτή Πρόταση αν ζητάς μια από τις καλύτερες wifi cameras στην αγορά: αυτή Αυτό είναι το θέμα η Πρώτη έχει αρνητική αξιολόγηση (κάτι με καθυστερήσει στο να πιάσει κίνηση - που την καταγράφει μονο 15 δευτερόλεπτα - αν ξαναυπάρξει κίνηση στα καπάκια πχ περάσει ένας και μετά απο 15 δευτερόλεπτα περάσει άλλος) Φαντάζομαι είπες Xiaomi ειναι δεν θα ειναι και μάπα.. Η δεύτερη δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο απλά καταγράφει 2Κ γιαυτό ειναι ακριβή και αν την αγοράσει δεν θα δουλέψει γιατί θέλει hub(= εξτρα κόστος) αυτό που έβαλες στο link ειναι addon camera (για το hub που παίρνει μέχρι 6) Απλά φαντάζομαι την είδες ακριβή και είπες καλή θα ειναι.... Σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να πάει σε ubiquiti (όπου και τον έστειλα στο πρώτο post για μια πολύ καλή και φθηνή ubiquiti κάμερα που έχω αλλά θέλει και επιπλέον hardware για να δουλέψει που εγώ το έχω αλλά δεν ήξερα ότι ήταν αναγκαίο γιαυτό και μετά έκανα edit και έγραψα "άκυρο") Google όλοι μπορούν να κάνουν και καλά κάνουν χρήσιμο ειναι αλλά δεν σου δίνει τα πάντα το google πχ εμπειρία (αν ήταν έτσι θα έβλεπα πχ how to και θα γινόμουν ηλεκτρολόγος, φυσικός,τορναδόρος,σεφ κτλ) και αυτό ζητάει ο TS εδώ κάποιον που να ξέρει (έχει στην κατοχή του ή το είδε σε κάποιον γνωστό του) για καλή wifi καμερα όπως είδες μπορείς και να κρεμάσεις κάποιον πχ αν έπαιρνε την 2η την ακριβή θα έβλεπε ότι δεν θα μπορούσε να δουλέψει χωρίς το hub και θα έπρεπε να περιμένει επιπλέον μέρες + έξτρα έξοδα για να παραγγείλει το hub. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper
Apollonian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αυτό είναι το θέμα η Πρώτη έχει αρνητική αξιολόγηση (κάτι με καθυστερήσει στο να πιάσει κίνηση - που την καταγράφει μονο 15 δευτερόλεπτα - αν ξαναυπάρξει κίνηση στα καπάκια πχ περάσει ένας και μετά απο 15 δευτερόλεπτα περάσει άλλος) Φαντάζομαι είπες Xiaomi ειναι δεν θα ειναι και μάπα.. Η δεύτερη δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο απλά καταγράφει 2Κ γιαυτό ειναι ακριβή και αν την αγοράσει δεν θα δουλέψει γιατί θέλει hub(= εξτρα κόστος) αυτό που έβαλες στο link ειναι addon camera (για το hub που παίρνει μέχρι 6) Απλά φαντάζομαι την είδες ακριβή και είπες καλή θα ειναι.... Σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να πάει σε ubiquiti (όπου και τον έστειλα στο πρώτο post για μια πολύ καλή και φθηνή ubiquiti κάμερα που έχω αλλά θέλει και επιπλέον hardware για να δουλέψει που εγώ το έχω αλλά δεν ήξερα ότι ήταν αναγκαίο γιαυτό και μετά έκανα edit και έγραψα "άκυρο") Google όλοι μπορούν να κάνουν και καλά κάνουν χρήσιμο ειναι αλλά δεν σου δίνει τα πάντα το google πχ εμπειρία (αν ήταν έτσι θα έβλεπα πχ how to και θα γινόμουν ηλεκτρολόγος, φυσικός,τορναδόρος,σεφ κτλ) και αυτό ζητάει ο TS εδώ κάποιον που να ξέρει (έχει στην κατοχή του ή το είδε σε κάποιον γνωστό του) για καλή wifi καμερα όπως είδες μπορείς και να κρεμάσεις κάποιον πχ αν έπαιρνε την 2η την ακριβή θα έβλεπε ότι δεν θα μπορούσε να δουλέψει χωρίς το hub και θα έπρεπε να περιμένει επιπλέον μέρες + έξτρα έξοδα για να παραγγείλει το hub. Την Arlo Pro 3 την είχα σε επαγγελματικό χώρο ( είναι παντού Editors choice σε Αμερική ) από την ημέρα κυκλοφορίας της μέχρι που αναβάθμισα σε Arlo Pro 4. Το ότι είναι add on το λινκ το γράφει δεν είναι κρυφό. Εγώ πρότεινα το μοντέλο. Την Xiaomi δεν την έχω δοκιμάσει αλλά στα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο ενδιαφερόμενος είναι η οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη βαση reviews σε κατασκευή. Τέλεια κάμερα ειδικά στα χρήματά της δεν υπάρχει, ότι τεχνολογικό προϊόν κυκλοφορεί στη αγορά έχει κι από κάποιο flaw.
kyr123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Srihome ότι πιο value for money υπάρχει για εμένα. https://www.skroutz.gr/s/19847346/Sricam-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-με-Φακό-3-6mm-Srihome-SH020.html Με μπαταρία που θες να ξέρεις ότι το κόστος ανεβαίνει πιο πολύ γενικά . https://www.skroutz.gr/s/24972318/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-Αδιάβροχη-Camera-CMSXJ11A-Gateway-CMSXJ11AG-Mijia-EC2-Wireless-Home-Security-Camera-Set.html
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Apollonian είπε Την Arlo Pro 3 την είχα σε επαγγελματικό χώρο ( είναι παντού Editors choice σε Αμερική ) από την ημέρα κυκλοφορίας της μέχρι που αναβάθμισα σε Arlo Pro 4. Το ότι είναι add on το λινκ το γράφει δεν είναι κρυφό. Εγώ πρότεινα το μοντέλο. Την Xiaomi δεν την έχω δοκιμάσει αλλά στα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο ενδιαφερόμενος είναι η οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη βαση reviews σε κατασκευή. Τέλεια κάμερα ειδικά στα χρήματά της δεν υπάρχει, ότι τεχνολογικό προϊόν κυκλοφορεί στη αγορά έχει κι από κάποιο flaw. Εκτός απο το hub που δεν είναι τόσο εμφανές ειδικά για κάποιο που δεν ξέρει απο κάμερες + δεν ξέρει καλά αγγλικά να καταλάβει ότι χρειάζεται hub χρειάζεται και πληρωμένο μηνιαίο subscription γιατί Δεν έχει καν SD storage και δεν λειτουργούν πολλά features όπως το CVR (συνεχής καταγραφή) δεν λειτουργούν χωρίς αυτό. Γενικά δεν ειναι καλή πρόταση για τον TS .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα