Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην αρχίσουμε τη συζήτηση για την οικονομική κατάσταση και το τι προβλέπεται. Δε θα βγει άκρη.

η συζήτηση αφορά απλά αν έχετε αλλάξει κάποιες συνήθειες λόγω της ακρίβειας σε καύσιμα αλλά και σε πολλά είδη.

Κάποιοι πχ λένε ότι προς το παρόν δεν έχω αλλάξει κάτι. (Σε αυτούς είμαι κι εγώ )

άλλοι λένε ότι έχουν μειώσει τη χρήση αυτοκινήτου, άλλοι κόβουν το φαγητό απ έξω....

εσείς έχετε κάνει κάποια κίνηση;

Επεξ/σία από filidonas
  • Confused 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι να κάνουν δηλαδη;

Μονο οτι υπάρχουν εκατονταδες πολυκατοικίες και σπιτια στην Ελλάδα που έχουν να ανάψουν καλοριφέρ απο την πρώτη κρίση εδω και 10 15 χρόνια φτάνει

• Like 10
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα είναι να προσαρμόστουμε ή να επιβιώσουμε;

καμία προστασία για τίποτα... ενοίκια στα ύψη, ρεύμα, αέριο, σουπερμάρκετ έχουν απογειωθεί...

Επεξ/σία από nasipar134
  • Like 1
Δημοσ.

ακομη κ 1200 ευρω να παιρνει καποιος μισθο, δεν παει να δινει 300 ευρω το μηνα για βενζινη, να πηγαινορχεται δουλεια, ψαχνει συναδελφο, μετρο κλπ

αρα για τον πολυ κοσμο των κατω 1000 ευρω απλα τη βαψαμε δεν παιζει ιχ οπως παλια. δεν υπαρχει επιλογη δινω 300 ευρω βενζινη το μηνα να κυκλοφορω το αμαξι.

για θερμανση ακομη περισσοτερο

υπαρχει επιλογη να δινεις δεη κ ιχ 500 το μηνα ,6000 το ετος;

• Like 2
Δημοσ.

αμα δεν κυκλοφορεις με ιχ κ μενεις αττικη, εχεις εξοδα δεη κ ιχ 150 ευρω το μηνα δεν αλλαζει η ζωη πολυ, θα πας πχ 180,190, αυτο δε λεει πολλα, ειδικα αν παιρνεις 1000,1200 κλπ

αμα ζεις σε κανα βουνο ή βορεια, πας κ κοβεις ξυλα να ζεσταθεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, filidonas είπε

αλλά και σε πολλά ήδη.

Ήδη τι? 

13 λεπτά πριν, filidonas είπε

Κάποιοι πχ λένε ότι προς το παρόν δεν έχω αλλάξει κάτι. (Σε αυτούς είμαι κι εγώ )

Κι εγώ

13 λεπτά πριν, filidonas είπε

εσείς έχετε κάνει κάποια κίνηση;

Έκανα μια χορευτική κίνηση και γέλαγε όλο το μαγαζί. 

Δημοσ.

αμα δεν εχεις νοικι, παιδια, σχολεια, εξοδα,μαγαζι, τι να σε επηρεασουν οι τιμες; αν εισαι κ μονιμος υπαλληλος, το ωραριο σου κοιτας, ουτε πελατες ουτε αυξησεις

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Ήδη τι? 

Κι εγώ

Έκανα μια χορευτική κίνηση και γέλαγε όλο το μαγαζί. 

ετσι κ εγω 

• Like 1
Δημοσ.

Κόψαμε την παραγγελλία εσπρέσο  στη δουλειά και πίνουμε γαλλικό φέρνοντας καφετιέρα...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

αμα δεν εχεις νοικι, παιδια, σχολεια, εξοδα,μαγαζι, τι να σε επηρεασουν οι τιμες; αν εισαι κ μονιμος υπαλληλος, το ωραριο σου κοιτας, ουτε πελατες ουτε αυξησεις

ετσι κ εγω 

δηλαδή εσύ ρεύμα δεν πληρώνεις; θέρμανση;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filidonas είπε

εντάξει ρε μάγκες μη βαράτε, το διόρθωσα, η οικονομική κρίση βλέπετε.

Σιγά μη σε βαρέσουμε. Έχεις και ωραίο νικνέημ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nasipar134 είπε

δηλαδή εσύ ρεύμα δεν πληρώνεις; θέρμανση;

αφου λενε μερικοι στο φορουμ οτι ολα ειναι καλα, αλλο τοσο λεω κ εγω να μην χαλαω το κλιμα

• Like 2
Δημοσ.

Στη δουλειά μειώθηκαν οι παραγγελίες απ έξω όσον αφορά τους καφέδες. Φτιάχνουμε μόνοι μας μιας και έχουμε καφετέριες, μίξερ, απ όλα.

Φαγητό, ανάλογα το ωράριο παραγγέλνουμε.

προσωπικά δεν έχω αλλάξει κάτι άλλο. Ό,τι ακριβώς έκανα και πριν. ελπίζω να μη βρέχει μόνο να μπορώ να μετακινούμαι με το μηχανάκι αν και αυτό δεν αφορά τόσο την οικονομία αλλά κυρίως το παρκινγ, Βοηθάει όμως και στην οικονομία.

Αν συνεχιστεί η κατάσταση βλέπουμε. προς το παρόν είμαστε οκ.

Δημοσ.

Εντάξει νομίζω μια υπερβολή. Οκ σίγουρα υπάρχουν κάποιες αυξήσεις αλλά μέχρι ένα ψιλό νορμαλ όριο.

Παντως φιλε να ξέρεις ότι μέχρι ενα σημείο μπορείς να κόβεις, ώστε να κρατήσεις ενα επίπεδο στην καθημερινότητα σου. Μετά θα πρέπει να αρχίσεις να βγάζεις πιο πολλά λεφτά.

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...