Προς το περιεχόμενο

Medieval Dynasty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To τελευταίο διάστημα έχω κολλήσει με το Medieval Dynasty.

Το game σε πετάσει στην κυριολεξία με τίποτα σε ένα μεσαιωνικό κόσμο και μπορείς από το μηδέν να στήσεις την δικιά σου ιστορία. Από το να χτίσεις το σπίτι σου μέχρι να δημιουργήσεις την δικιά σου πόλη και δεν ξέρω τι άλλο μια και είμαι ακόμα στην αρχή του.

Εχει τα quest του, open world που πας παντού και πόρους για να κάνεις built ότι θέλεις. Oι επιλογές είναι πάρα πολλές και έχεις φοβερό ενδιαφέρον στους μηχανισμούς του.

Φυσικά σαν γνήσιο rpg έχει και τα skill που αναβαθμίζεις τον χαρακτήρα σου. 

Το game στο steam είναι εδώ

https://store.steampowered.com/app/1129580/Medieval_Dynasty/

και ένα trailer 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το παρακολουθώ καιρό, από την αρχή της early access. Βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει η τελική έκδοση και με ψήνει αρκετά θα έλεγα, ωστόσο διαβάζω κάποιες κριτικές στο Steam που με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Έχει αρκετό content για να μη βαρεθεί κάποιος μετά από 5-10 ώρες; Έχει ατέλειωτο farming; (το νεώτερο farming, όχι το μεσαιωνικό).

Δεν με νοιάζει αν έχει δράση, αλλά τουλάχιστον να μη βαριέσαι κάνοντας τα ίδια και τα ίδια.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Το παρακολουθώ καιρό, από την αρχή της early access. Βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει η τελική έκδοση και με ψήνει αρκετά θα έλεγα, ωστόσο διαβάζω κάποιες κριτικές στο Steam που με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Έχει αρκετό content για να μη βαρεθεί κάποιος μετά από 5-10 ώρες; Έχει ατέλειωτο farming; (το νεώτερο farming, όχι το μεσαιωνικό).

Δεν με νοιάζει αν έχει δράση, αλλά τουλάχιστον να μη βαριέσαι κάνοντας τα ίδια και τα ίδια.

δεν ξέρω για μετά αλλά μέχρι στιγμής τις ώρες που έχω παίξει με έχει κολλήσει αρκετά γιατί έχεις κάποιους στόχους να κάνεις ingame. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...