chek2fire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 To τελευταίο διάστημα έχω κολλήσει με το Medieval Dynasty. Το game σε πετάσει στην κυριολεξία με τίποτα σε ένα μεσαιωνικό κόσμο και μπορείς από το μηδέν να στήσεις την δικιά σου ιστορία. Από το να χτίσεις το σπίτι σου μέχρι να δημιουργήσεις την δικιά σου πόλη και δεν ξέρω τι άλλο μια και είμαι ακόμα στην αρχή του. Εχει τα quest του, open world που πας παντού και πόρους για να κάνεις built ότι θέλεις. Oι επιλογές είναι πάρα πολλές και έχεις φοβερό ενδιαφέρον στους μηχανισμούς του. Φυσικά σαν γνήσιο rpg έχει και τα skill που αναβαθμίζεις τον χαρακτήρα σου. Το game στο steam είναι εδώ https://store.steampowered.com/app/1129580/Medieval_Dynasty/ και ένα trailer 2 1
nzeppos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Το παρακολουθώ καιρό, από την αρχή της early access. Βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει η τελική έκδοση και με ψήνει αρκετά θα έλεγα, ωστόσο διαβάζω κάποιες κριτικές στο Steam που με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Έχει αρκετό content για να μη βαρεθεί κάποιος μετά από 5-10 ώρες; Έχει ατέλειωτο farming; (το νεώτερο farming, όχι το μεσαιωνικό). Δεν με νοιάζει αν έχει δράση, αλλά τουλάχιστον να μη βαριέσαι κάνοντας τα ίδια και τα ίδια.
chek2fire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, nzeppos είπε Το παρακολουθώ καιρό, από την αρχή της early access. Βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει η τελική έκδοση και με ψήνει αρκετά θα έλεγα, ωστόσο διαβάζω κάποιες κριτικές στο Steam που με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Έχει αρκετό content για να μη βαρεθεί κάποιος μετά από 5-10 ώρες; Έχει ατέλειωτο farming; (το νεώτερο farming, όχι το μεσαιωνικό). Δεν με νοιάζει αν έχει δράση, αλλά τουλάχιστον να μη βαριέσαι κάνοντας τα ίδια και τα ίδια. δεν ξέρω για μετά αλλά μέχρι στιγμής τις ώρες που έχω παίξει με έχει κολλήσει αρκετά γιατί έχεις κάποιους στόχους να κάνεις ingame. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μακάρι να του βάλουν coop, θα είναι ωραίο με παρέα. Γενικά ωραίο παιχνίδι, το έπαιζα μέσω gamepass, ήρεμο.
nzeppos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μπράβο, κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ. Ένα 15άρι στα γνωστά μέρη οπότε λέω να του δώσω μια ευκαιρία. 1
chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν το θυμόμουν πάντως τα παιδιά στο ragequit έχουν ανεβάσει και ένα review για το game https://ragequit.gr/reviews/item/medieval-dynasty-pc-review/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα