basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, Ducatista είπε Σωστός.. κοίτα θα ρωτήσω αλλά αν μου πουν κάτι περίεργο θα σου στειλω για να μου πεις αν μπορούν να στείλουν τα τζάμια κλπ πας για εξωφρενικο κοστος. γιατι θες να ειναι μονοκομματο? ο γαντζος (η κολωνα στη μέση) μπορει να ειναι πολύ λεπτος. εχει κάτι -πανακριβα- συστηματα η alumil, τα supreme, που ο γαντζος ειναι 4cm και πραγματικα δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου μετά απο 3μήνες. αν πας σε μονοφυλλο σε αυτη την τεραστια διάσταση με triplex ενεργειακο συν ρολο αλουμινιου θα δωσεις κανα 5χίλιαρο μονο για την μια τζαμαρια. δικα σου τα λεφτα αλλα μήπως ειναι too much?
Ducatista Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε πας για εξωφρενικο κοστος. γιατι θες να ειναι μονοκομματο? ο γαντζος (η κολωνα στη μέση) μπορει να ειναι πολύ λεπτος. εχει κάτι -πανακριβα- συστηματα η alumil, τα supreme, που ο γαντζος ειναι 4cm και πραγματικα δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου μετά απο 3μήνες. αν πας σε μονοφυλλο σε αυτη την τεραστια διάσταση με triplex ενεργειακο συν ρολο αλουμινιου θα δωσεις κανα 5χίλιαρο μονο για την μια τζαμαρια. δικα σου τα λεφτα αλλα μήπως ειναι too much? Θα δω τις προσφορές και θα αποφασίσω αλλά ήδη κεω ότι την θελω ενιαία.... τουλάχιστον την σταθερή πλευρά που είναι γωνία η διαστάσεις που έδωσα συν μια άλλη 2χ3.30 που είναι η πλευρά που θα εφάπτεται το τζάμι μιας που στην ακρη δεν έβαλα κολόνα του σπιτιού γιαυτό τον λόγο να είναι όσο πιο καθαρό με μεγάλη επιφάνεια....
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Ducatista είπε Θα δω τις προσφορές και θα αποφασίσω αλλά ήδη κεω ότι την θελω ενιαία.... τουλάχιστον την σταθερή πλευρά που είναι γωνία η διαστάσεις που έδωσα συν μια άλλη 2χ3.30 που είναι η πλευρά που θα εφάπτεται το τζάμι μιας που στην ακρη δεν έβαλα κολόνα του σπιτιού γιαυτό τον λόγο να είναι όσο πιο καθαρό με μεγάλη επιφάνεια.... δεν μπορω να το οπτικοποιήσω αλλα μήπως έχεις υπολογίσει το τζάμι χωρις το κουτι του ρολου? τοσο ψηλοταβανο ειναι? εκτος αν σκοπευεις να μην βαλεις ρολα καθολου.
Ducatista Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν μπορω να το οπτικοποιήσω αλλα μήπως έχεις υπολογίσει το τζάμι χωρις το κουτι του ρολου? τοσο ψηλοταβανο ειναι? εκτος αν σκοπευεις να μην βαλεις ρολα καθολου. Δεν θα βαλω ρόλο γιατί απέξω έχει συνέχεια ταβανιου 3 μετρα με ινοσανιδα στο ίδιο ύψος με το μέσα ταβάνι θα είναι ανοιχτό το τζάμι δηλαδή το στεγαστρο ειναι 3χ 24 δεν χρειάζομαι επιπλέον προστασία... Μόλις τώρα, Ducatista είπε Δεν θα βαλω ρόλο γιατί απέξω έχει συνέχεια ταβανιου 3 μετρα με ινοσανιδα στο ίδιο ύψος με το μέσα ταβάνι θα είναι ανοιχτό το τζάμι δηλαδή το στεγαστρο ειναι 3χ 24 δεν χρειάζομαι επιπλέον προστασία... Το ταβάνι ειναι στα 3.70 απλα μέχρι εκει ειναι το δοκάρι του σπιτιού και εκεί έχει γίνει το κλείσιμο για να μείνουν τα δοκάρια μέσα και να υπάρχει καθαρή επιφάνεια χωρις δοκάρια και κλιματιστικα μέσα στον χωρο
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δεν θα βαλω ρόλο γιατί απέξω έχει συνέχεια ταβανιου 3 μετρα με ινοσανιδα στο ίδιο ύψος με το μέσα ταβάνι θα είναι ανοιχτό το τζάμι δηλαδή το στεγαστρο ειναι 3χ 24 δεν χρειάζομαι επιπλέον προστασία... Το ταβάνι ειναι στα 3.70 απλα μέχρι εκει ειναι το δοκάρι του σπιτιού και εκεί έχει γίνει το κλείσιμο για να μείνουν τα δοκάρια μέσα και να υπάρχει καθαρή επιφάνεια χωρις δοκάρια και κλιματιστικα μέσα στον χωρο χωρις ρολο γλυτωνεις πολλα λεφτα αλλα απο άποψη ασφάλειας ειναι λίγο κάπως. τωρα αν εισαι στον 3ο παω πασο. ολο αυτο το τζάμι πρεπει να πιάνει καπου. θα μπούνε κάσες και θέλουν τοιχο δεξια αριστερα. μην θέλει και πάνω αυτο το τέρας.
Ducatista Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε χωρις ρολο γλυτωνεις πολλα λεφτα αλλα απο άποψη ασφάλειας ειναι λίγο κάπως. τωρα αν εισαι στον 3ο παω πασο. ολο αυτο το τζάμι πρεπει να πιάνει καπου. θα μπούνε κάσες και θέλουν τοιχο δεξια αριστερα. μην θέλει και πάνω αυτο το τέρας. Ειναι μονοκατοικία.. θα πιάσει σε δοκάρια και κολόνες οποτε δεν υπάρχει φόβος...!
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ειναι μονοκατοικία.. θα πιάσει σε δοκάρια και κολόνες οποτε δεν υπάρχει φόβος...! Δεν ειμαι 100% βεβαιος αλλα οι κασες δεν νομιζω να μπαίνουν σε κολόνες.
Ducatista Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Δεν ειμαι 100% βεβαιος αλλα οι κασες δεν νομιζω να μπαίνουν σε κολόνες. Για ποιον λογο;; ισα ισα δεν θα είναι καλυτερα;;;
TuXaKoS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Δεν ειμαι 100% βεβαιος αλλα οι κασες δεν νομιζω να μπαίνουν σε κολόνες. Μια χαρά μπαίνουν σε κολώνες, ίσα ίσα. Ακόμα και σε γυψοσανίδα μπαίνουν..
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 καλύτερα να σου πει ο αλουμινας. οι δικες μου κολονες δεν τρυπαγανε με τιποτα. βρηκαμε και οπλισμο σε μια αναγκαστική τρυπα που καναμε.
Ducatista Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε καλύτερα να σου πει ο αλουμινας. οι δικες μου κολονες δεν τρυπαγανε με τιποτα. βρηκαμε και οπλισμο σε μια αναγκαστική τρυπα που καναμε. Νομίζω δεν κάνεις τρύπες στις κολόνες ασε που είναι και γεμάτο σίδερο όπως λες!!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Δεν ειμαι 100% βεβαιος αλλα οι κασες δεν νομιζω να μπαίνουν σε κολόνες. Σε ενα εκατομμύριο καταστήματα που εχουν τεράστιες τζαμαρίες στο 99% των περιπτώσεων δένουν σε κολόνες 1
Ducatista Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε ενα εκατομμύριο καταστήματα που εχουν τεράστιες τζαμαρίες στο 99% των περιπτώσεων δένουν σε κολόνες Αυτο φανταζόμουν και εγω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα