RetZi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα! Μετά από 5 χρόνια με το s7 edge που έμεινα φουλ ευχαριστημένος από την sammy ήρθε η ώρα για την αλλαγή του. Να τονίσω ότι θέλω να μείνω στο UI της Sammy και το ποσό που θέλω να ξοδέψω είναι γύρω στα 600 ευρώ όπως πάνω κάτω είχα δώσει στο s7. Το θέμα είναι ότι βλέπω πλέον το μπατζετ στις ναυαρχίδες έχει ξεφύγει τελείως! Τα μόνα που βλέπω κοντά στο ποσό που έχω ορίσει είναι το s21 το οποίο όμως νομίζω είναι πολύ μικρή μπαταρία σε σχέση με τα χρήματα που αξιώνει. Το s21 fe το οποίο βγήκε φέτος φαίνεται αρκετά δελεαστικό για την τιμή του αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν τον snapdragon 888 (έχω διαβάσει για υπερθέρμανση κλπ.) και προβληματίζομαι. Επίσης μετά βλέπω ότι σε αυτό το μπατζετ δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο και πρέπει να "πέσω" στην κατηγορία τύπου α52s. Δεν ξέρω προβληματίζομαι θα ήθελα και την δική σας γνώμη ειδικά για το s21 FE. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
alan boy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ εχω 7 μήνες το Samsung s 20 fe 5g. Είμαι που ευχαριστημένος από τη συσκευή. Αυτή τη στιγμή καινούργιο έχει 450 Στην περίπτωση σου θα πήγαινα στο s21 fe. https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html Δεν το έχω το τηλέφωνο αλλά υπάρχουν καλά λόγια στα βίντεο στο YouTube
stef2444 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Ο Snapdragon 888 είναι παρα πολύ καλός επεξεργαστής. Σκέψου εγώ που είχα Oneplus 8T με τον 865 όλα κυλούσαν άψογα. Αυτό με την υπερθέρμανση νομίζω συμβαίνει σε όλα τα κινητά τελευταίας γενιάς διότι έχει να κάνει και με τη διαχείρηση της μπαταρίας. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Εγώ με τα ίδια λεφτά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και την OnePlus επειδή προσφέρει πολύ καλύτερη μπαταρία και ακραία φόρτιση. Αν δεν αναγκαζόμουν να αλλάξω τη συσκευή μου για επαγγελματικούς λόγους θα το κρατούσα όσο πάει. Το μειονέκτημα στα oneplus είναι η κάμερα η οποία είναι ναι μεν decent αλλά δεν φτάνει τις ναυαρχίδες. Σε όλα τα υπόλοιπα ήμουν 10/10 ευχαριστημένος. Σκέψου ότι έχω περάσει από όλες τις γνωστές εταιρίες και το πιο vfm κινητό που είχα ήταν το 8Τ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα