thanos2718 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, Εχω μια γκαρσονιερα κάτω απο το κύριο διαμέρισμα και θα ήθελα να επεκτεινω το internet του σπιτιου ετσι ωστε να πιάνω και στην γκαρσονίερα.Δοκίμασα ενα extender της xiaomi αλλα λόγω απόστασης δεν αρκεί το σημα. Οπότε κατέληξα στο να παρω ενα ζευγάρι plc και προκύπτουν οι εξης αποριες: 1)Με τα plc της tp link θα κάνω την δουλεια μου ή θα ηταν προτιμότερο να αυξησω λιγο το budget και να παω στα devolo που εχω ακούσει καλα λόγια;(η αποσταση της γκαρσονιερας απο το router ειναι περιπου στα 20-30 μέτρα με αρκετούς τοιχους να μεσολαβουν) 2)Απο της tp link πχ TP-LINK TL-PA4010P KIT v5 και το αντιστοιχο v4 εχουν καποια ουσιώδη διαφορα; 3) Τέλος ,επειδη θα ηθελα να υπάρχει και ασυρματη συνδεση στην γκαρσονιερα πιστευτε θα ηταν καλυτερα να παρω κατευθειαν ενα plc με receiver που να εκπεμπει και wifi ή προτιμοτερα να παρω ενα με etehrnet οπως αυτα που ανέφερα και να συνδέσω επειτα ενα modem ετσι ωστε να εχω wifi; Ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 ιδιο ρολοι ρευματος ή οχι πριν πιασουμε ολα τα αλλα. σε διαφορετικο ρολοι ακομα και αν παιξει θα εχει μειωμενη αποδοση 7 hours ago, thanos2718 said: Καλημέρα, Εχω μια γκαρσονιερα κάτω απο το κύριο διαμέρισμα και θα ήθελα να επεκτεινω το internet του σπιτιου ετσι ωστε να πιάνω και στην γκαρσονίερα.Δοκίμασα ενα extender της xiaomi αλλα λόγω απόστασης δεν αρκεί το σημα. Οπότε κατέληξα στο να παρω ενα ζευγάρι plc και προκύπτουν οι εξης αποριες: 1)Με τα plc της tp link θα κάνω την δουλεια μου ή θα ηταν προτιμότερο να αυξησω λιγο το budget και να παω στα devolo που εχω ακούσει καλα λόγια;(η αποσταση της γκαρσονιερας απο το router ειναι περιπου στα 20-30 μέτρα με αρκετούς τοιχους να μεσολαβουν) 2)Απο της tp link πχ TP-LINK TL-PA4010P KIT v5 και το αντιστοιχο v4 εχουν καποια ουσιώδη διαφορα; 3) Τέλος ,επειδη θα ηθελα να υπάρχει και ασυρματη συνδεση στην γκαρσονιερα πιστευτε θα ηταν καλυτερα να παρω κατευθειαν ενα plc με receiver που να εκπεμπει και wifi ή προτιμοτερα να παρω ενα με etehrnet οπως αυτα που ανέφερα και να συνδέσω επειτα ενα modem ετσι ωστε να εχω wifi; Ευχαριστώ εκ των προτερων το v5 πιο νεο hardware.μπορεις να παρεις με wifi μπορεις και να βαλεις ενα παλιο router ως access point. θα προτιμουσα fritz ή devolo απο οτι tp link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα