Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ξέρω πόσοι και αν το παρατήρησαν, άλλα υπάρχει και ένα άσπρο καλώδιο με γυμνό ακροδέκτη.
korakios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δεν ξέρω πόσοι και αν το παρατήρησαν, άλλα υπάρχει και ένα άσπρο καλώδιο με γυμνό ακροδέκτη. γενικά αν δεν πάει ηλεκτρολόγος να δει πόσα καλώδια έρχονται από τον πίνακα δε βγαίνει άκρη
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν ξέρω πόσοι και αν το παρατήρησαν, άλλα υπάρχει και ένα άσπρο καλώδιο με γυμνό ακροδέκτη. To εβγαλε ο φιλος αναφερθηκε , και κατεληξε να μην δουλευει ο αλλος διακοπτης μετα , τι εχει κανει ο ηλεκτρολογος του δεν μπορουμε να ξερουμε
nvel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ο ηλεκτρολόγος προφανώς γεφύρωσε τις φάσεις που πηγαίνουν στους διακόπτες, τα φωτιστικά χρειάζονται και μια φάση για να λειτουργήσουν αν την βγάλεις από τον διακόπτη δεν λειτουργούν το άσπρο καλώδιο που το βλέπετε; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από nvel
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, nvel είπε το άσπρο καλώδιο που το βλέπετε;
nvel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 αυτός είναι ο σοβάς που έχει μπει στο κουτί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα