polemikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα το Signature Series NW-WM1ZM2 Walkman με τιμή $4.200 καθώς και το «entry-level» μοντέλο της σειράς NW-WM1AM2 με τιμή $1.600. Και οι δύο συσκευές απευθύνονται στους απαιτητικούς μουσικόφιλους. Η διάθεση των δύο νέων φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής υψηλής πιστότητας θα ξεκινήσει τον Απρίλιο ωστόσο αν δεν μπορείτε να… περιμένετε μέχρι τότε για να αποκτήσετε μία από τις δύο, μπορείτε να επιλέξετε το πρώτο μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει το 2016 με τιμή περίπου $1.600. Το πλαίσιο των δύο προηγμένων συσκευών αναπαραγωγής μουσικής είναι κατασκευασμένο είτε από επιχρυσωμένο καθαρό χαλκό (χωρίς οξυγόνο) που παρέχει καλύτερη γείωση, είτε από αλουμίνιο, το οποίο μονώνει από εξωτερικές ηλεκτρικές παρεμβολές, και τα δύο υποτίθεται ότι βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου με τον δικό τους τρόπο. Η κύρια πλακέτα είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε τα ψηφιακά και τα αναλογικά εξαρτήματα να διαχωρίζονται, ένα σχέδιο που αποσκοπεί στη μείωση των παρεμβολών μεταξύ των εξαρτημάτων. Τα ψηφιακά εξαρτήματα μονώνονται περαιτέρω από το πλαίσιο με ένα επιπλέον επιχρυσωμένο μπλοκ OFC (Oxygen-free Copper). Ακόμη και η ειδική, χωρίς μόλυβδο, συγκόλληση με χρυσό που χρησιμοποιεί η Sony θεωρείται πολυτελής. Και οι δύο νέες συσκευές Walkman χρησιμοποιούν έναν αποκλειστικό και ειδικά κατασκευασμένο ψηφιακό ενισχυτή, ο οποίος καταναλώνει λιγότερη ισχύ από τους παραδοσιακούς ενισχυτές και παράγει υψηλότερης πιστότητας ήχο. Μαζί με τον ενισχυτή, η Sony χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο DSEE Ultimate AI για να αναβαθμίσει την ποιότητα του ήχου σε πραγματικό χρόνο (στην περίπτωση που τα ψηφιακά αρχεία είναι χαμηλότερης ποιότητας). Για παράδειγμα, η Sony ισχυρίζεται ότι μπορεί να αναβαθμίσει τον ήχο 44,1 kHz/16 bit (ποιότητα CD) σε 192 kHz/32 bit. Συμπληρωματικά, και τα δύο νέα Walkman προσφέρουν αυτό που οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές δεν προσφέρουν απαραίτητα με τις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής που προσφέρουν: έναν ισοσταθμιστή 10-band για να απολαμβάνετε τη μουσική ακριβώς όπως τον θέλετε. Οι δύο νέες συσκευές Walkman της Sony διαθέτουν μεγάλες έγχρωμες οθόνες αφής, τρέχουν Android 11 και προσφέρουν ασύρματη δικτύωση και συνδεσιμότητα αντίστοιχα αξιοποιώντας τα πρότυπα Wi-Fi και Bluetooth. Επιπλέον, διαθέτουν διπλές balanced και unbalanced υποδοχές 3.5mm για ακουστικά και υποδοχή USB-C για φόρτιση και γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
nzeppos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) - Πως καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι "audiophile"; - Θα στο πει ο ίδιος. Πάμε. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από nzeppos 14 3 3 3
dasimo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Νομίζω ότι ήταν η κίνηση κλειδί να ισοφαρίσει το παραμάζωμα του xbox ! 1 1
Tlykog Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω ήδη παραγγείλει 2 (ένα εφεδρικό)... Τέτοια εργαλεία δεν χάνονται... Πέρα από την πλάκα οι συσκευές ήχου για "audiophiles" είναι όπως οι εξειδικευμένες συσκευές για gamers: πανακριβες, με έμφαση στη λεπτομέρεια για το σκοπό που εξυπηρετούν. Προφανώς και οι διαφορές στο αυτί θα γίνουν αντιληπτές μόνο από όσους έχουν τρέλα με τον ήχο. Για όλους τους υπόλοιπους είναι αδιαφορα, πανάκριβα προϊόντα. Προφανώς δε θα έπαιρνα κάτι τέτοιο για μένα, δεν έχω το κατάλληλο αυτί για να εκτιμήσω τον ήχο, αλλά καταλαβαίνω αν κάποιος έχει τα χρήματα και την ικανότητα να κρίνει τη λεπτομέρεια στον ήχο, να το κάνει... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Tlykog 13 1
kwstas321 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Αντί για ''πανάκριβα'' , εγώ θα έγραφα μοναδικά , ξεχωριστά, ιδιαίτερα, μιας που κανείς άλλος δεν βγάζει κάτι αντίστοιχο. Το πανάκριβα έρχεται δεύτερο, αφού σίγουρα το κοινό της είναι πολύ συγκεκριμένο. Τρομερές και πανέμορφες συσκευές. 19 5
gasantony Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Αδικαιολόγητα ακριβο ....επίσης λάθος εποχή.... 4 1 1
jack124 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dasimo είπε Νομίζω ότι ήταν η κίνηση κλειδί να ισοφαρίσει το παραμάζωμα του xbox ! Τι σχέση έχει το xbox? Η Sony δεν είναι μόνο Playstation. Επίσης το ps πάει πολύ καλύτερα από το xbox που είναι τριτο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από jack124 5 2
kwstas321 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, gasantony είπε Αδικαιολόγητα ακριβο ....επίσης λάθος εποχή.... Δηλαδή τι άλλο θα ήθελες να σου προσφέρει για να δικαιολογήσεις την τιμή; Έστω του 'NW-WM1AM2 με τιμή $1.600.
kyrsoronas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 ποιος σταμάτησε να διαβάζει στο "πανάκριβα" ; 🤣
KnightRider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κοροιδία απλά !!!! Αναφορά σε κείμενο προσφέρουν: έναν ισοσταθμιστή 10-band για να απολαμβάνετε τη μουσική ακριβώς όπως τον θέλετε Μεγάλη ντροπή που το λένε αυτό εν έτη 2022 !!! Εχώ έχω εφαρμογή το Neutron Music Player που μπορώ να έχω μέχρι 60-band full παραμετροποιήσημo Equalizer και ρύθμιση ξεχωριστά για το κάθε κανάλι. Όλα τα νέα Android με Snapdragon chip έχουν 192KHz/32bit - το μόνο που χρειάζεται είναι καλή εφαρμογή music player (neutron),,καλά ακουστικά (όχι bluetooth) και τα αρχεία να είναι FLAC 96KHz/24bit Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από KnightRider 10 3
taxudromos69 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 μετα την τρελη επιτυχια του xperia pro για τους ''φωτογραφους'' .... 3
fmarkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Πριν αρχίσετε να λέτε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι, είναι σαφές ότι αυτές οι συσκευές δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό, αλλά σε ανθρώπους που θέλουν να δείξουν ότι έχουν φορτωμένο πορτοφόλι. 3 1 2
kostafunk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δεν πας να βγαλεις και 10 χιλιαρικα μηχανημα αμα ειναι να ακους Mp3 και η πηγη ειναι απλα Home Studio (οχι οτι ειναι ασχημος ο ηχος καλος ειναι) τοτε με το κινητο σου εισαι τζαμι !! Εγω προσωπικα ολες η μουσικες παραγωγες μου ειναι στα 16 bit 48 Hz και ειναι μια χαρα !! Η Sony παντα την αρπαχτη εχει στου νου.Θα μου πεις και ποια εταιρια δεν την εχει αλλα η Sony την εχει κατι παραπανω!!! Καμω την τζαπωνια χαχαχα 2
eko13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, nzeppos είπε - Πως καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι "audiophile"; - Θα στο πει ο ίδιος. Πάμε. Θα δωσει 4000 για αυτα 😆😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα