Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο μποξ και το πρόβλημα είναι στο ασθενές σημα wifi που πιάνει. Σε 100 γραμμή πιάνει 22-23 η απόσταση με το ρουτερ είναι στα 4 μέτρα χωρίς κανένα τοίχος ανάμεσα. Έχω κάνει όλα τα απαραίτητα updates στο κουτί (public version μέσω usb στο bios) Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Lioner
tutuyo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δες αν συνδέεται στην 2.4 η στην 5αρα μπάντα του wifi
Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, tutuyo είπε Δες αν συνδέεται στην 2.4 η στην 5αρα μπάντα του wifi Το συγκεκριμένο συνδέεται μόνο μέσω 2.4
colombiano747 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το ασθενες wifi και κολλουσε συνεχεια πηγα και αγορασα powerlines γιατι το rooter ηταν σε αλλο χωρο και σωθηκα.
Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μιλάμε για το ίδιο κουτί? Είδες μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα?
colombiano747 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Lioner είπε Μιλάμε για το ίδιο κουτί? Είδες μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα? εγω εχω το mag520. καμια σχεση με πριν, πλεον σπανια μου κολλαει γιατι ειναι σαν εχεις ενσυρματη συνδεση. αυτο εχω αγορασει αμα σε ενδιαφερει https://www.skroutz.gr/s/15823790/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-v4-Powerline-Διπλό-για-Ασύρματη-Σύνδεση-Wi-Fi-4-και-2-Θύρες-Ethernet.html
Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, colombiano747 είπε εγω εχω το mag520. καμια σχεση με πριν, πλεον σπανια μου κολλαει γιατι ειναι σαν εχεις ενσυρματη συνδεση. αυτο εχω αγορασει αμα σε ενδιαφερει https://www.skroutz.gr/s/15823790/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-v4-Powerline-Διπλό-για-Ασύρματη-Σύνδεση-Wi-Fi-4-και-2-Θύρες-Ethernet.html Εγώ κάποτε είχα αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/22402728/TP-LINK-TL-PA7017-Kit-V4-Powerline-Διπλό-για-Ενσύρματη-Σύνδεση-και-Θύρα-Gigabit-Ethernet.html Τα είχα χρόνια να φανταστείς και τα έδωσα πριν 2 εβδομάδες στην μητέρα ενός φίλου μου γιατί δεν τα χρησιμοποιούσα χρόνια...
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μην μου πεις ότι έδωσες 100 ευρώ για αυτό το πράγμα.. Ούτε στην εταιρία γράφει τι wifi έχει μόνο λέει ότι ειναι 1Τ1R χαιρέτα μας τον πλάτανο βάλε καλώδιο LAN (που είναι μονο 100mbps) 2 ώρες πριν, colombiano747 είπε Επειδη ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το ασθενες wifi και κολλουσε συνεχεια πηγα και αγορασα powerlines γιατι το rooter ηταν σε αλλο χωρο και σωθηκα. 4 μέτρα λέει πως απέχει απο το ρούτερ γιατί να βάλει powerline ;
Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Μην μου πεις ότι έδωσες 100 ευρώ για αυτό το πράγμα.. Ούτε στην εταιρία γράφει τι wifi έχει μόνο λέει ότι ειναι 1Τ1R χαιρέτα μας τον πλάτανο βάλε καλώδιο LAN (που είναι μονο 100mbps) 4 μέτρα λέει πως απέχει απο το ρούτερ γιατί να βάλει powerline ; 70 πανω κατω. Ναι και εμενα εκανε εντυπωση πως εψαχνα παντου για να δω τα στοιχεια του wifi του και δεν βρηκα τιποτα μονο αυτο το 1Τ1R που δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο. 4 μετρα ειναι η αποσταση αλλα δεν μπορω να εχω το καλωδιο συνεχεια πανω γιατι αναμεσα εχω μια πορτα δωματιου και δεν μπορω να το εχω κατω στο πατωμα το καλωδιο τρεχουν τα μικρα και μην τυχον το βρει καποιος με το ποδι.. τα ρημαξαν ολα Και το αστειο ειναι πως αν δεν ειχα την εκδοση το w1 με το wifi πανω θα μπορουσα να βαλω wifi στικακι και να δουλευε ασυρματο. Θα εβαζα ενα με dual band και πιστευω θα ημουν πιο καλα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Lioner
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Lioner είπε 70 πανω κατω. Ναι και εμενα εκανε εντυπωση πως εψαχνα παντου για να δω τα στοιχεια του wifi του και δεν βρηκα τιποτα μονο αυτο το 1Τ1R που δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο. 4 μετρα ειναι η αποσταση αλλα δεν μπορω να εχω το καλωδιο συνεχεια πανω γιατι αναμεσα εχω μια πορτα δωματιου και δεν μπορω να το εχω κατω στο πατωμα το καλωδιο τρεχουν τα μικρα και μην τυχον το βρει καποιος με το ποδι.. τα ρημαξαν ολα Δεν μπορώ να σκεφτώ λύση κάτω των 30-40 ευρώ που νομίζω δεν αξίζει καλύτερα να δώσεις άλλα τόσα και να πάρεις ένα καινούργιο android box της προκοπής... με 4GB RAM καλύτερο επεξεργαστή κτλ... και 70 ευρώ ειναι πάλι πολλά για αυτό που έχεις εκτός αν τα έδωσες πριν 3 χρόνια ή κάτι τέτοιο... Οπότε σαν επόμενη λύση πάμε απλά να πάρεις ένα καλώδιο πχ8 μέτρα (ή όσο χρειάζεται για να έχεις μπόσικο ) στο χρώμα του τοίχου και να το περάσεις γύρο απο την πόρτα με καρφάκια για καλώδια https://www.skroutz.gr/c/4118/diafora-ilektrologika-ylika/f/1096380/stereotika-karfia-roka.html (ενδεικτικά δεν είναι όλα το ίδιο μέγεθος πάρε ένα αρκετά μεγάλο για ethernet καλώδιο να μην το ζουλάει δηλαδή και χάσεις την σύνδεση ) Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper
Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν μπορώ να σκεφτώ λύση κάτω των 30-40 ευρώ που νομίζω δεν αξίζει καλύτερα να δώσεις άλλα τόσα και να πάρεις ένα καινούργιο android box της προκοπής... με 4GB RAM καλύτερο επεξεργαστή κτλ... και 70 ευρώ ειναι πάλι πολλά για αυτό που έχεις εκτός αν τα έδωσες πριν 3 χρόνια ή κάτι τέτοιο... Οπότε σαν επόμενη λύση πάμε απλά να πάρεις ένα καλώδιο πχ8 μέτρα (ή όσο χρειάζεται για να έχεις μπόσικο ) στο χρώμα του τοίχου και να το περάσεις γύρο απο την πόρτα με καρφάκια για καλώδια https://www.skroutz.gr/c/4118/diafora-ilektrologika-ylika/f/1096380/stereotika-karfia-roka.html (ενδεικτικά δεν είναι όλα το ίδιο μέγεθος πάρε ένα αρκετά μεγάλο για ethernet καλώδιο να μην το ζουλάει δηλαδή και χάσεις την σύνδεση ) Αδελφέ σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που κάνεις και μου τα στέλνεις όλα αυτά αλλά τα έχω σκεφτεί αυτά... δεν αρέσει στην γυναίκα... αισθητικά..................
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Lioner είπε Αδελφέ σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που κάνεις και μου τα στέλνεις όλα αυτά αλλά τα έχω σκεφτεί αυτά... δεν αρέσει στην γυναίκα... αισθητικά.................. Ε τότε την βολεύεις με 23 Mbps που δεν ειναι και άσχημα ή αγοράζεις καινούργιο Να πάρεις πχ αντάπτορα wifi σε ethernet δεν συμφέρει οικονομικώς για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω. Σαν απέλπιδα προσπάθεια μπορείς να δοκιμάσεις αν του αλλάξεις θέση μήπως και κατεβάζει γρηγορότερα αν και δεν νομίζω. Επίσης το wifi στο router σου ειναι εντάξει πχ το κινητό σου πόσο κατεβάζει ; Ά και κάτι ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ και να αλλάξεις κανάλι στο wifi
Lioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ε τότε την βολεύεις με 23 Mbps που δεν ειναι και άσχημα ή αγοράζεις καινούργιο Να πάρεις πχ αντάπτορα wifi σε ethernet δεν συμφέρει οικονομικώς για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω. Σαν απέλπιδα προσπάθεια μπορείς να δοκιμάσεις αν του αλλάξεις θέση μήπως και κατεβάζει γρηγορότερα αν και δεν νομίζω. Επίσης το wifi στο router σου ειναι εντάξει πχ το κινητό σου πόσο κατεβάζει ; Ά και κάτι ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ και να αλλάξεις κανάλι στο wifi Ναι είναι κομπλέ. Από κινητό ή λαπτοπ πιάνω γύρω στα 90. Έχω αλλάξει κανάλια τα έχω ψάξει γενικά με αυτά
colombiano747 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 8:15 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Μην μου πεις ότι έδωσες 100 ευρώ για αυτό το πράγμα.. Ούτε στην εταιρία γράφει τι wifi έχει μόνο λέει ότι ειναι 1Τ1R χαιρέτα μας τον πλάτανο βάλε καλώδιο LAN (που είναι μονο 100mbps) 4 μέτρα λέει πως απέχει απο το ρούτερ γιατί να βάλει powerline ; και μενα 4-5 μετρα ηταν απο το ρουτερ και κολλουσε η iptv. με 50αρα συνδεση. με το powerline αυτο δεν εχω ουτε μια διακοπη. απο το να τραβαω καλωδια στους τοιχους και κατω απο την πορτα το προτιμω αυτο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 10:47 ΜΜ, Lioner είπε Ναι είναι κομπλέ. Από κινητό ή λαπτοπ πιάνω γύρω στα 90. Έχω αλλάξει κανάλια τα έχω ψάξει γενικά με αυτά Σε σπίτι φίλου, όχι 4 μέτρα (όπως στην περίπτωσή σας), αλλά κυριολεκτικά δύο. Μπήκαν devolo magic 2 powerline (τριφασικό ρεύμα είχε) και ως δια μαγείας διορθώθηκαν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα