Eddy_Gordo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Εμενα το καστομερ πασιον μου έριξε άκυρο. Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν HDD EXT. PORT. INTENSO 4TB BLACK + CASE της παραγγελίας op ??? δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον.
Sandslash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Οτι ειναι πεπαλαιωμενο το σκοτώνουν...δίσκος 6 ετιας να ουμ
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 4:39 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Αν γίνει η στραβή (αρχίσει να μην τον βλέπει κλπ), τότε είναι που θα πρέπει να γίνει το striptease; Και εφόσον γίνει, τα δεδομένα θα πρέπει να μεταφερθούν σε άλλο δίσκο; Δεν ξερω για τον συγκεκριμενο, αλλα ξερω για αλλους εξωτερικους μεγαλης χωρητικοτητας δισκους, οτι στον κοντρολερ γινεται ενα ειδος ας το πουμε απλα κωδικοποιησης-κρυπτογραφησης των δεδομενων, με αποτελεσμα αν χαλασει ο κοντρολερ να μην μπορεις να παρεις τα δεδομενα βαζοντας τον απευθειας σε sata σαν εσωτερικο ή με αλλη θηκη. Παρα μονο αν βρεις εναν ιδιο κοντρολερ απο αλλο εξωτερικο της ιδιας σειρας. 3 1
Πιτούλιας Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Λοιπόν παίδες, δεν ξέρω εάν αυτήν η εταιρεία ή όμιλος που λέγεται Public-Mediamarkt είναι για γέλια ή για κλάματα. Ακούστε τί συνέβη και αποφασίστε. Παίρνω τηλέφωνο στις 13 Φεβρουαρίου, 1 μέρα μετά που άνοιξε το θέμα, για τηλεφωνική παραγγελία του Intenso αλλά ο υπάλληλος μου είπε πως δεν υπάρχει απόθεμα σε κανένα κατάστημα. Στις 18 του μηνός βλέπω τον Toshiba 4TB άμεσα διαθέσιμο στα 69,92 και κάνω ηλεκτρονικά την παραγγελία. Χθες έλαβα άκυρο για το δίσκο, μετά τα γνωστά "Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για την παραγγελία σου", και σήμερα ήρθε ξανά mail για επιστροφή των χρημάτων, στις 12.40. Εκεί μου ήρθε η φαεινή ιδέα να ξαναπάρω άμεσα τηλέφωνο για τον Intenso. Ο υπάλληλος μου είπε ξανά πως δεν υπάρχει απόθεμα πουθενά, αλλά αυτήν τη φορά του είπα να καταχωρήσει την παραγγελία κανονικά, με αντικαταβολή, και ότι γίνει έγινε. 12.50 καταχωρήθηκε η παραγγελία και ως δια μαγείας, μετά από μιάμιση περίπου ώρα, όχι μόνο βρέθηκε το προϊόν, αλλά είχε ήδη αποσταλεί κιόλας! Όλα αυτά σήμερα, σε διάστημα μιάμισης ώρας και με το προϊόν ως "εξαντλημένο" στην ιστοσελίδα. Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τί ακριβώς συμβαίνει με αυτούς.
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τί ακριβώς συμβαίνει με αυτούς. Ανάθεμα και αν ξέρουν και οι ίδιοι. Φοβερή περίπτωση η τελευταία τους υπηρεσία "drive over" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Πήγα να την εφαρμόσω (φοβάμαι να μπαίνω σε τέτοια πολυκαταστήμστα, κρίνοντας από την αδιαφορία που αντιμετωπίζουν τους πελάτες, σκέφτομαι πόσα χρόνια θα έχουν να καθαρίσουν τα φίλτρα HVAC) και άρχισαν να μου λένε "δεν γίνεται το ένα, δεν γίνεται το άλλο". Καταλήξαμε με τα πολλά, στη γνωστή καραμέλα "αυτά που γράφει στο email που λάβατε*, δεν ισχύουν, προφανώς οφείλεται σε συστημικό πρόβλημα" (από τότε που άρχισαν να τους μαθαίνουν στα σεμινάρια υπαλλήλων τη λέξη, το χρησιμοποιούν πιο συχνά και από την καλημέρα). *Το email το έλαβα επ' αφορμή μιας παραγγελίας που έκανα στα MM και το οποίο εξηγούσε τι είναι η υπηρεσία, σε τι αποσκοπεί και τι χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του προκειμένου να διεκπεραιωσει τη διαδικασία παραλαβής παραγγελίας μέσω της εν λόγω υπηρεσίας. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από MauroPaltoudias 1
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Ανάθεμα και αν ξέρουν και οι ίδιοι. Φοβερή περίπτωση η τελευταία τους υπηρεσία "drive over" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Πήγα να την εφαρμόσω (φοβάμαι να μπαίνω σε τέτοια πολυκαταστήμστα, κρίνοντας από την αδιαφορία που αντιμετωπίζουν τους πελάτες, σκέφτομαι πόσα χρόνια θα έχουν να καθαρίσουν τα φίλτρα HVAC) και άρχισαν να μου λένε "δεν γίνεται το ένα, δεν γίνεται το άλλο". Καταλήξαμε με τα πολλά, στη γνωστή καραμέλα "αυτά που γράφει στο email που λάβατε*, δεν ισχύουν, προφανώς οφείλεται σε συστημικό πρόβλημα" (από τότε που άρχισαν να τους μαθαίνουν στα σεμινάρια υπαλλήλων τη λέξη, το χρησιμοποιούν πιο συχνά και από την καλημέρα). *Το email το έλαβα επ' αφορμή μιας παραγγελίας που έκανα στα MM και το οποίο εξηγούσε τι είναι η υπηρεσία, σε τι αποσκοπεί και τι χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του προκειμένου να διεκπεραιωσει τη διαδικασία παραλαβής παραγγελίας μέσω της εν λόγω υπηρεσίας. Το είδα και εγώ το email αλλά το προσπέρασα με συνοπτικές διαδικασίες για να μην εκνευριστώ για άλλη μια φορά χωρίς λόγο, όπως φαίνεται έπραξα σωστά.
Vault13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 14/2/2022 στις 1:43 ΜΜ, GSpiraras είπε Καλή φάση τότε. Είχα πάρει έναν ίδιο πριν 2 μήνες και ήταν με τον WD40EZAZ που ήταν SMR. Υπόψιν σε όποιον θέλει να τον κάνει shuckle ότι έρχεται με ένα περίεργο format για να βλέπει και τα 4ΤΒ οπότε όταν μπει σε PC θέλει reformat se GPT. Όλα τα data που του είχα αντιγράψει από τον παλιό δίσκο δεν αναγνωριζόντουσαν όταν μπήκε μέσα, οπότε τα ξύρισα και έπρεπε να τα ξαναπεράσω από την αρχή. Tι ειναι το shuckle? Δεν εκανα καθολου format απλα τον εβαλα πανω και εβαλα αρχεια. 3.63 βλεπει. Γιατι οχι ολα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, Vault13 είπε 3.63 βλεπει. Γιατι οχι ολα; Τοσο ειναι ενας 4αρης. 1.8 ενας 2ΤΒ, 7.27 ενας 8αρης, 9 ενας δεκαρης. Καλως ηρθες στον κοσμο των μεσων αποθηκευσης. 😛
Mr_Terror Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 11/3/2022 στις 9:51 ΜΜ, Vault13 είπε Tι ειναι το shuckle? Δεν εκανα καθολου format απλα τον εβαλα πανω και εβαλα αρχεια. 3.63 βλεπει. Γιατι οχι ολα; Καλο ειναι να τον μετατρεψεις σε ntfs γιατι ο δισκος ειναι fat 32 και θα εχεις προβλημα με αρχεια 4gb και πανω.Το λεω γιατι απο το εργαστασιο ο δισκος ειναι φορμαρισμενος σε fat 32.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα