ds12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο HD Sentinel γράφει ότι ο δίσκος είναι ο Western Digital WD40NPZZ. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από ds12
GSpiraras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ds12 είπε Στο HD Sentinel γράφει ότι ο δίσκος είναι ο Western Digital WD40NPZZ. Καλή φάση τότε. Είχα πάρει έναν ίδιο πριν 2 μήνες και ήταν με τον WD40EZAZ που ήταν SMR. Υπόψιν σε όποιον θέλει να τον κάνει shuckle ότι έρχεται με ένα περίεργο format για να βλέπει και τα 4ΤΒ οπότε όταν μπει σε PC θέλει reformat se GPT. Όλα τα data που του είχα αντιγράψει από τον παλιό δίσκο δεν αναγνωριζόντουσαν όταν μπήκε μέσα, οπότε τα ξύρισα και έπρεπε να τα ξαναπεράσω από την αρχή. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από GSpiraras
Nazar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 3:54 ΜΜ, IcemanGr71 είπε Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει. Έβγαλα τον wd δίσκο και τον έβαλα σε άλλη εξωτερική θήκη.... Πέταξε ο δίσκος 😀😀😀 Μία από τα ίδια (με 2 ΤΒ χωρητικότητα) 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 4:07 ΜΜ, samtwo είπε Στα σχόλια στο skroutz για παράδειγμα ελάχιστους είδα με το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιόμουν πως γίνεται να έχω 3 στους 3 δίσκους πρόβλημα και οι περισσότεροι να μην έχουν.... Πάντως έπειδη δεν κάνουν οι περισσότερες θήκες λόγω πάχους του δίσκου εγώ χρησιμοποιησα αυτή για όποιον χρειαστεί RaidSonic Icy Box IB-256WP . Offtopic : Δεδομένου ότι θα πραγματοποιήσω backup όλης της δουλειάς μου, πείστηκα από την ανάρτηση και προμηθεύτηκα και μια θήκη (καλού κακού). Σε ευχαριστώ και από εδώ. 1
x_revenge Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παρελαβα απο mediamarkt, ειναι 2.5 ιντσες.
Vault13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Offtopic : Δεδομένου ότι θα πραγματοποιήσω backup όλης της δουλειάς μου, πείστηκα από την ανάρτηση και προμηθεύτηκα και μια θήκη (καλού κακού). Σε ευχαριστώ και από εδώ. Καλώς έκανες οτι έκανες, αλλα γιατί δεν πήρες τον 3.5'' με 81ευρώ τα ίδια σου βγαίνει...ουτε θήκες ούτε τίποτα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13 1
ipal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Καλώς έκανες οτι έκανες, αλλα γιατί δεν πήρες τον 3.5'' με 81ευρώ τα ίδια σου βγαίνει...ουτε θήκες ούτε τίποτα. Καλα αυτοί που πουλάνε στα 81€ δεν πρόκειται να τον έχουν διαθέσιμο ποτέ. 85 + μεταφορικά να υπολογίζεις. Πάντως και εγώ συμφωνώ , δε βλέπω τον λόγο γιατί να κάνεις shuck για να βγάλεις έναν random 2.5" σκληρό για 10-15€ κερδος . Αυτό αξιζε όταν υπήρχε έλλειψη Η τότε που έπαιζαν οι παρτίδες WD με τους red . Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από ipal
G@rg@oun Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αυτο με τα public που παραγγελνω ενα προιον και περιμενω 4-5μερες απλα για να λαβω απαντηση απο μαιλ που δεν δεχεται (εισερχομενα ωστε να απαντησω πισω)οτι ακυρωθηκε η παραγγελια μου λογο οτι δεν βρεθηκε στον προμηθευτη? ειναι η 3η παραγγελια που μου ακυρωσαν σμρ..και εχω αλλες 2 ηδη ενεργες. μιλαω με εξυπηρετηση στο τηλ..μια μ λενε ειναι σε αλλο καταστημα θα παραλαβετε αυριο ή μεθαυριο..την επομενη μου λεει αλλος ειναι στην αποθηκη ισως αργησει μια μερα..και μετα απο 2μερες παρε το ΑΚΥΡΟ. Ξερει κανεις μπορω να κανω κατι για αυτα τα ακυρα? ή να μην προσπαθησω καν? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Υπομονη επιμονη και insomnia και κατι θα κατσει
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Vault13 είπε Καλώς έκανες οτι έκανες, αλλα γιατί δεν πήρες τον 3.5'' με 81ευρώ τα ίδια σου βγαίνει...ουτε θήκες ούτε τίποτα. Γιατί δεν διέθετα πάνω από 65€ στην προκειμένη φάση 😊 Edit : Συγγνώμη, τώρα κατάλαβα τι γράφεις (είναι και πρωί, σχώρα με). Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, απλώς όλα όσα διάβασα, τα διάβασα εκ των υστέρων. Είχα παραγγείλει ήδη τον δίσκο και είχε κοπεί το τιμολόγιο (τώρα με mydata, η ακύρωση τιμολογίου είναι μια μικρή ταλαιπωρία). Επίσης, αν είναι θέμα controller (εφόσον αυτό αναφέρεται από τους περισσότερους), δεν θα εμπιστευόμουν την ίδια εταιρεία αλλά θα έπαιρνα μια άλλη μάρκα (για θήκη), πιο δοκιμασμένη. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από MauroPaltoudias
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 14/2/2022 στις 8:32 ΠΜ, ds12 είπε Στο HD Sentinel γράφει ότι ο δίσκος είναι ο Western Digital WD40NPZZ. Επιβεβαιώνω (αγορά από Public).
Vault13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Γιατί δεν διέθετα πάνω από 65€ στην προκειμένη φάση 😊 Edit : Συγγνώμη, τώρα κατάλαβα τι γράφεις (είναι και πρωί, σχώρα με). Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, απλώς όλα όσα διάβασα, τα διάβασα εκ των υστέρων. Είχα παραγγείλει ήδη τον δίσκο και είχε κοπεί το τιμολόγιο (τώρα με mydata, η ακύρωση τιμολογίου είναι μια μικρή ταλαιπωρία). Επίσης, αν είναι θέμα controller (εφόσον αυτό αναφέρεται από τους περισσότερους), δεν θα εμπιστευόμουν την ίδια εταιρεία αλλά θα έπαιρνα μια άλλη μάρκα (για θήκη), πιο δοκιμασμένη. Tι ειναι αυτο καλε μου φιλε; Και σε τι χρησιμευει; Για ιδιωτες κανει; ΥΓ: Παρελαβα, thanks TS.(καντε like στο 1ο ποστ) Δεν βαζω sentinel ολα τα ιδια ειναι ας εχει οτι θελει μεσα.
DownUNDERground Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Αυτο με τα public που παραγγελνω ενα προιον και περιμενω 4-5μερες απλα για να λαβω απαντηση απο μαιλ που δεν δεχεται (εισερχομενα ωστε να απαντησω πισω)οτι ακυρωθηκε η παραγγελια μου λογο οτι δεν βρεθηκε στον προμηθευτη? ειναι η 3η παραγγελια που μου ακυρωσαν σμρ..και εχω αλλες 2 ηδη ενεργες. μιλαω με εξυπηρετηση στο τηλ..μια μ λενε ειναι σε αλλο καταστημα θα παραλαβετε αυριο ή μεθαυριο..την επομενη μου λεει αλλος ειναι στην αποθηκη ισως αργησει μια μερα..και μετα απο 2μερες παρε το ΑΚΥΡΟ. Ξερει κανεις μπορω να κανω κατι για αυτα τα ακυρα? ή να μην προσπαθησω καν? Αναφορά στο Συνήγορο του Καταναλωτή: http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportGuidelines.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα