Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Αλλα διαβαζοντας τον sam, χαιρομαι που δεν μπορεσα να τον εχω ηδη στα χερια μου.

Προλαβαινεις ακομα, εγινε διαθεσιμος :) αφου υπαρχει λυση αν χαλασει ο κοντρολερ…seagate μεσα μια χαρα,

Επεξ/σία από Vault13
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Προλαβαινεις ακομα, εγινε διαθεσιμος :) αφου υπαρχει λυση αν χαλασει ο κοντρολερ…

Ειπαμε ΔΕΝ γινεται. 1.5 ωρα εδωσα. Ουτε θα εμπαινα σε φαση να του αλλαξω κοντρολερ ακομα και αν επεφτε η παραγγελια, ευτυχως γλυτωσα που δεν επεφτε. Θα ετρεχα τωρα να τον επιστρεψω! :) 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Προλαβαινεις ακομα, εγινε διαθεσιμος :) αφου υπαρχει λυση αν χαλασει ο κοντρολερ…seagate μεσα μια χαρα,

Εμενα ειχε μεσα wd blue που πηρα τον ιδιο black friday στην ιδια τιμη αλλα απο κωτσο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

Εμενα ειχε μεσα wd blue που πηρα τον ιδιο black friday στην ιδια τιμη αλλα απο κωτσο..

Τα ιδια δεν ειναι αυτα τα δύο; μαλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δίσκος που πήρα εγώ μέσα έχει έναν western digital.

Επεξ/σία από ds12
Δημοσ.

Το ξέρω πως δεν είναι το ίδιο, αλλά υπάρχουν στην ίδια τιμή recertified 4tb στο επίσημο shop της WD. 

(Σε περίπτωση που κάποιος ψάχνει κάτι άμεσα)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, samtwo είπε

Στα σχόλια στο skroutz για παράδειγμα ελάχιστους είδα με το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιόμουν πως γίνεται να έχω 3 στους 3 δίσκους πρόβλημα και οι περισσότεροι να μην έχουν.... Πάντως έπειδη δεν κάνουν οι περισσότερες θήκες λόγω πάχους του δίσκου εγώ χρησιμοποιησα αυτή για όποιον χρειαστεί RaidSonic Icy Box IB-256WP .

Αλλαζει το παχος; Δεν ειναι fix; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ds12 είπε

Ο δίσκος είναι ξανά διαθέσιμος στο public.

Στην ίδια τιμή;  δεν ειδα κατι, στα αρχικά λινκ εξαντλημένο γράφει 

Δημοσ.

από τις χειρότερες αξιολογήσεις έχουν τα συγκεκριμένα καταστήματα .....

γιατί άραγε ????

μάλλον τα ζηλεύουν ή τα φθονούν ........

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vault13 είπε

Αλλαζει το παχος; Δεν ειναι fix; 

Ναι βέβαια αλλάζει δεν έχουν όλοι οι 2.5 αρηδες το ίδιο πάχος συνηθως όσο αυξάνονται τα tb έχουμε και μεγαλύτερο πάχος. 

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Στην ίδια τιμή;  δεν ειδα κατι, στα αρχικά λινκ εξαντλημένο γράφει 

Ναι στην ίδια τιμή ανά διαστήματα γίνεται ξανά διαθέσιμος. Τώρα ας πούμε τον βλέπω ξανά διαθέσιμο στο public. Για πόσο θα παραμείνει διαθέσιμος δεν ξέρω. Και ελπίζω να μην το γράφουν έτσι και μόλις κάνει κάποιος παραγγελία να του πουν δεν έχουμε απόθεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...