SterThess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 εμενα παντως απο public μου το δειχνει διαθεσιμο
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 5 ημέρες και σε εμένα παιδιά, αλλά το έχω ήδη πληρώσει (χρεωστική κάρτα). Παραλαβή από Mall.
Vault13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Το eshop της ΜΜ ειναι πεθαμενο και δεν δεχεται παραγγελιες; Ποσες μερες εχει προβλημα; Για 15 ευρω να τρωμε μιση ωρα ταλαιπωριας και χωρις αποτελεσμα... Αξια ανεκτίμητη +24€ με skroutz plus (90€) το αλλο με τις 3,5’’ ειναι πιο φτηνο (+12€ με skroutz +) ταλαιπωρια δεν υπαρχει παντως. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13
samtwo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ καλή η τιμή του παιδιά αλλα θέλει προσοχή ο συγκεκριμένος δίσκος και backup των δεδομένων που θα βάλετε μέσα. Είναι μια χαρά γρήγορος για 2,5 αρης, wd συνήθως έχει αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα ο controller της θήκης. Έκανα το backup μου και γέμισα τα 3 τb περίπου και ολα καλά. Μετα απο 1 μήνα μόλις τον ξανασυνδεσα δεν τον αναγνώριζαν τα windows και κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει παρά μόνο με format παρόλο που το έψαξα αρκετά να δω βρω τι φταίει. Πολλές φορές δούλευε αλλά κάποιες φορές έκανε αυτο το πράγμα με αποτελέσμα να μην ειναι αξιοπιστος και αν δεν τον είχα καθαρά για backup....αστα θα έχανα τα δεδομένα μου. Για να λέμε και τα καλά ο κοτσόβολος σε διαστήμα 3 χρόνων χωρίς πολλά πολλά μου τον αντικατεστησε 2 φορές με καινούργιο με νεα εγγύηση αλλά και πάλι είχα τα ίδια θέματα. Εν τέλη του αλλάξα case και εδώ και ενα εξάμηνο είναι εντάξει. 1 2
Vault13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, samtwo είπε Πολύ καλή η τιμή του παιδιά αλλα θέλει προσοχή ο συγκεκριμένος δίσκος και backup των δεδομένων που θα βάλετε μέσα. Είναι μια χαρά γρήγορος για 2,5 αρης, wd συνήθως έχει αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα ο controller της θήκης. Έκανα το backup μου και γέμισα τα 3 τb περίπου και ολα καλά. Μετα απο 1 μήνα μόλις τον ξανασυνδεσα δεν τον αναγνώριζαν τα windows και κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει παρά μόνο με format παρόλο που το έψαξα αρκετά να δω βρω τι φταίει. Πολλές φορές δούλευε αλλά κάποιες φορές έκανε αυτο το πράγμα με αποτελέσμα να μην ειναι αξιοπιστος και αν δεν τον είχα καθαρά για backup....αστα θα έχανα τα δεδομένα μου. Για να λέμε και τα καλά ο κοτσόβολος σε διαστήμα 3 χρόνων χωρίς πολλά πολλά μου τον αντικατεστησε 2 φορές με καινούργιο με νεα εγγύηση αλλά και πάλι είχα τα ίδια θέματα. Εν τέλη του αλλάξα case και εδώ και ενα εξάμηνο είναι εντάξει. Χοντρο, οχι 66€ ουτε 1€ δεν αξιζει. Fw update δεν παιζει; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13 1
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, samtwo είπε Πολύ καλή η τιμή του παιδιά αλλα θέλει προσοχή ο συγκεκριμένος δίσκος και backup των δεδομένων που θα βάλετε μέσα. Είναι μια χαρά γρήγορος για 2,5 αρης, wd συνήθως έχει αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα ο controller της θήκης. Έκανα το backup μου και γέμισα τα 3 τb περίπου και ολα καλά. Μετα απο 1 μήνα μόλις τον ξανασυνδεσα δεν τον αναγνώριζαν τα windows και κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει παρά μόνο με format παρόλο που το έψαξα αρκετά να δω βρω τι φταίει. Πολλές φορές δούλευε αλλά κάποιες φορές έκανε αυτο το πράγμα με αποτελέσμα να μην ειναι αξιοπιστος και αν δεν τον είχα καθαρά για backup....αστα θα έχανα τα δεδομένα μου. Για να λέμε και τα καλά ο κοτσόβολος σε διαστήμα 3 χρόνων χωρίς πολλά πολλά μου τον αντικατεστησε 2 φορές με καινούργιο με νεα εγγύηση αλλά και πάλι είχα τα ίδια θέματα. Εν τέλη του αλλάξα case και εδώ και ενα εξάμηνο είναι εντάξει. Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει. Έβγαλα τον wd δίσκο και τον έβαλα σε άλλη εξωτερική θήκη.... Πέταξε ο δίσκος 😀😀😀 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Vault13 είπε ταλαιπωρια δεν υπαρχει παντως. Προφανως δεν παρηγγειλες - δεν μου ηταν δυνατη παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα απο το πρωτο λεπτο, παροτι ηταν διαθεσιμα. Δοκιμες με 2-3 browsers, σε 2 πισι, σε ενα κινητο, με 2 διαφορετικα δικτυα παροχους. Απεραντη ταλαιπωρια 1.5 ωρας και χωρις αποτελεσμα. Εγω θα ακουω ΜΜ και θα τρεχω! Και ολα αυτα για 15 ευρω διαφορας, αν το ηξερα εξαρχης δεν θα ετρωγα τον χρονο μου φυσικα, τωρα θα ξερω, αυτο ειναι το μονο οφελος για μενα! ΥΓ-εντιτ: Μαλιστα βλεποντας τωρα το σχολιο του samtwo μπορω να πω "καθε εμποδιο σε καλο"! Εχω αναφερει την πολυ κακη εμπειρια μου με τον μοναδικο intenso που εχω ποτε αγορασει, εναν 4ΤΒ στα 80 ευρω πριν 3-4 χρονια 3.5αρη ομως. Καποιοι ειχαν απαντησει και πει αντιθετες εμπειριες και ετσι μπηκα σημερα με το τοπικ σε σκεψη να αγορασω εναν 2.5αρη της μαρκας με την ελπιδα να ζησει. Αλλα διαβαζοντας τον sam, χαιρομαι που δεν μπορεσα να τον εχω ηδη στα χερια μου. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από matrixxx
samtwo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει. Έβγαλα τον wd δίσκο και τον έβαλα σε άλλη εξωτερική θήκη.... Πέταξε ο δίσκος 😀😀😀 Στα σχόλια στο skroutz για παράδειγμα ελάχιστους είδα με το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιόμουν πως γίνεται να έχω 3 στους 3 δίσκους πρόβλημα και οι περισσότεροι να μην έχουν.... Πάντως έπειδη δεν κάνουν οι περισσότερες θήκες λόγω πάχους του δίσκου εγώ χρησιμοποιησα αυτή για όποιον χρειαστεί RaidSonic Icy Box IB-256WP . 1
Vault13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, matrixxx είπε Προφανως δεν παρηγγειλες - δεν μου ηταν δυνατη παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα απο το πρωτο λεπτο, παροτι ηταν διαθεσιμα. Δοκιμες με 2-3 browsers, σε 2 πισι, σε ενα κινητο, με 2 διαφορετικα δικτυα παροχους. Απεραντη ταλαιπωρια 1.5 ωρας και χωρις αποτελεσμα. Εγω θα ακουω ΜΜ και θα τρεχω! Και ολα αυτα για 15 ευρω διαφορας, αν το ηξερα εξαρχης δεν θα ετρωγα τον χρονο μου φυσικα, τωρα θα ξερω, αυτο ειναι το μονο οφελος για μενα! Παραγγειλα με παραλαβη στο σπιτι MM & public. Γιατι να πας στο καταστημα αν μπορει να ερθει δωρεαν σπιτι. Covid free
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Vault13 είπε Παραγγειλα με παραλαβη στο σπιτι MM & public. Γιατι να πας στο καταστημα αν μπορει να ερθει δωρεαν σπιτι. Covid free Υπαρχουν αρκετοι λογοι και περιπτωσεις. Ο καθενας θα επρεπε να μπορει να αγορασει με οποιον τροπο προτιμα οταν εχει λογους. Ευχαριστω για την αδεια. 😛
samtwo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, Vault13 είπε Χοντρο, οχι 66€ ουτε 1€ δεν αξιζει. Fw update δεν παιζει; Δεν νομίζω και στην εταιρεία εστειλα mail αλλά δεν ελάβα καποια ουσιαστική απάντηση αν θυμάμαι καλά. Να πώ και το θετικό κατά την γνώμη μου είναι οτι ο δίσκος μπρορεί να μπει σε αλλή θήκη ή σε υπολογιστή κτλ το οποιο έιναι σημαντικό για κάποιους και προσφέρει ενα επίπεδο προστασίας παραπάνω σε περίπτωση που γίνει η στραβή και γίνει προσπάθεια ανάκτησης. Το λέω γιατι πλεον πολλοι δίσκοι μικροί έχουν ενσωματωμένο τον controller και σε περιπτωση που καει πάει και ο δίσκος.
Vault13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, samtwo είπε Δεν νομίζω και στην εταιρεία εστειλα mail αλλά δεν ελάβα καποια ουσιαστική απάντηση αν θυμάμαι καλά. Να πώ και το θετικό κατά την γνώμη μου είναι οτι ο δίσκος μπρορεί να μπει σε αλλή θήκη ή σε υπολογιστή κτλ το οποιο έιναι σημαντικό για κάποιους και προσφέρει ενα επίπεδο προστασίας παραπάνω σε περίπτωση που γίνει η στραβή και γίνει προσπάθεια ανάκτησης. Το λέω γιατι πλεον πολλοι δίσκοι μικροί έχουν ενσωματωμένο τον controller και σε περιπτωση που καει πάει και ο δίσκος. Eγω δεν εχω desktop pc. Αν ειχα θα επαιρνα τον 3,5’’ με την εξωτερικη τροφοδοσια για το γραφειο μου. Θεωρω οτι τροφοδοτουνται καλυτερα και ειναι σταθεροτεροι. Αυτοι οι μικροι ολων των εταιρειων βγαζουν πιο πολλα προβληματα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, samtwo είπε Να πώ και το θετικό κατά την γνώμη μου είναι οτι ο δίσκος μπρορεί να μπει σε αλλή θήκη ή σε υπολογιστή κτλ το οποιο έιναι σημαντικό για κάποιους και προσφέρει ενα επίπεδο προστασίας παραπάνω σε περίπτωση που γίνει η στραβή και γίνει προσπάθεια ανάκτησης. Το λέω γιατι πλεον πολλοι δίσκοι μικροί έχουν ενσωματωμένο τον controller και σε περιπτωση που καει πάει και ο δίσκος. Αν γίνει η στραβή (αρχίσει να μην τον βλέπει κλπ), τότε είναι που θα πρέπει να γίνει το striptease; Και εφόσον γίνει, τα δεδομένα θα πρέπει να μεταφερθούν σε άλλο δίσκο;
manpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Είχα πάρει τον Intenso 4TB 3,5" πριν 2μιση χρόνια περίπου στα 90€, τότε είχε Seagate. Αν και δεν είχα θέματα μετά απο 6-7 μήνες τον μετέφερα απο τη θήκη μέσα στο pc γιατι πήρα άλλον εξωτερικό για backup. Με βόλεψε πολύ και ήταν ο λόγος που ήθελα εξαρχής 3,5" όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω για "σιγουριά" ξεχωριστού controller. Γενικά μέχρι τώρα είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα