Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην περιγραφή 2,5" αλλά στην εικόνα έχει τον 3,5". Πάντως, τους έχω και τους 2 προσωπικά, ακόμα κρατάνε, λειτουργούν κυρίως ως μπακαπ βέβαια. Ο 3,5" θέλει ρεύμα όπως φαίνεται και στην εικόνα. Δεν ξέρω αν αυτό τελικά είναι το προϊόν. Ωραίος TS, τους είχα πάρει στο κατοστάρι τότε 

• Like 1
Δημοσ.

@thodoris_9 Έχεις δίκιο, επικρατεί ψιλοαλαλούμ : η περιγραφή αναφέρεται σε 2.5αρι (άρα και αυτοτροφοδούμενο, όπως λέει και στην περιγραφή), ενώ στη φωτογραφία δείχνει κέλυφος με διακόπτη on/off και θύρα τροφοδοσίας.

Εμπιστεύτηκα την περιγραφή και τσίμπησα ένα. 

Δημοσ.

Στα mediamarkt στην εικόνα και στην περιγραφή έχει τον 2.5. Μήπως δίνουν κάποιον τυχαία ανάλογα με το απόθεμα των καταστημάτων;
https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/apothikeusi-dedomenon/diskoi-eksoterikoi-25/eksoterikos-skliros-diskos-intenso-4-tb-25-usb-30-thiki-intenso-mauro/1436059

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

@thodoris_9 Έχεις δίκιο, επικρατεί ψιλοαλαλούμ : η περιγραφή αναφέρεται σε 2.5αρι (άρα και αυτοτροφοδούμενο, όπως λέει και στην περιγραφή), ενώ στη φωτογραφία δείχνει κέλυφος με διακόπτη on/off και θύρα τροφοδοσίας.

Εμπιστεύτηκα την περιγραφή και τσίμπησα ένα. 

Αντίστοιχα το σωστό λινκ του σκρουτζ είναι το παρακάτω για τον 2,5" (δεν μπορώ να κάνω επικόλληση για κάποιο λόγο αλλά μπορείτε να το βρείτε, 2 μοντέλα υπάρχουν μόνο στα 4TB της Intenso) 

Επεξ/σία από thodoris_9
Δημοσ.
Just now, thodoris_9 said:

Αντίστοιχα το σωστό λινκ του σκρουτζ είναι το παρακάτω για τον 2,5" 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! (Ξέχασες να βάλεις το link).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! (Ξέχασες να βάλεις το link).

Δεν το ξέχασα, δεν μου το βγάζει για κάποιο λόγο, το έγραψα μετά... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

(δεν μπορώ να κάνω επικόλληση για κάποιο λόγο αλλά μπορείτε να το βρείτε, 2 μοντέλα υπάρχουν μόνο στα 4TB της Intenso)

Offtopic : αν είσαι από κινητό και χρησιμοποιείς chrome, πάτα πάνω στον σύνδεσμο, επιλογή και αντιγραφή (με απευθείας αντιγραφή εδώ και κάποιο καιρό, δεν μου δουλεύει). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...