Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fysikos είπε

έχει πάντως την hudson στα 349...πολύ πιο ποιοτική, αξίζει πιστεύω στα πλαίσια του vfm

υ.γ. με ποια λογική δεν έχουν κατεβάσει αντίστοιχα την kenton με 3 καυστήρες που τώρα εμφανίζεται 30ε ακριβότερη από αυτή με τους 4;;;;

Λες για Hudson? Που την είδες? Βλέπω διαθέσιμη  έχει πειραιως και Μαρούσι από 1

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fysikos είπε

έχει πάντως την hudson στα 349...πολύ πιο ποιοτική, αξίζει πιστεύω στα πλαίσια του vfm

υ.γ. με ποια λογική δεν έχουν κατεβάσει αντίστοιχα την kenton με 3 καυστήρες που τώρα εμφανίζεται 30ε ακριβότερη από αυτή με τους 4;;;;

Μας έβαλες φωτιά. Πάνω που είχα αποφασίσει για αυτή του θέματος ίσως θα πρέπει να διαθέσω κάτι παραπάνω τελικά. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μας έβαλες φωτιά. Πάνω που είχα αποφασίσει για αυτή του θέματος ίσως θα πρέπει να διαθέσω κάτι παραπάνω τελικά. 

Ακριβώς. Το ίδιο λέω και εγώ. Έχει 1 πειραιως και μια Μαρούσι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, notist είπε

Ακριβώς. Το ίδιο λέω και εγώ. Έχει 1 πειραιως και μια Μαρούσι. 

1=καμια (ή μαλλον ειναι η εκθεσιακή). Την εχω πατησει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ετσι με το λερου-δε παιρνω τηλ επειδη ειναι διπλα μου κ τσαμπα χανω το χρονο μου... ακομα και 2 τεμαχια να γραφει πιθανότατα δεν υπαρχει κανενα προς πωληση...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

…βλέπω να μπαίνουν στο νήμα άτομα για Hudson και φοβάμαι ότι δεν ψωνίζουν από Σκλαβενίτη Χοιρινές με 3,5€/κιλό…!!!

Επεξ/σία από livaspy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw πλέον την δείχνει στα 229€ γενικώς (δηλαδή και στα καταστήματα) και όχι μόνο στο Eshop

Επίσης έχει και τη μικρή στα 159€ (νομίζω και εγώ ή 159 ή 149 την είχα πάρει) που προσωπικά την χρησιμοποιώ πολύ συχνά και για τα λεφτά που έχω δώσει νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει (κλείνει τα 3 χρόνια σε λίγο)

Επειδή δεν έχει σαπίσει ακόμα (αντιθέτως με ότι γράφεται εδώ), δε μπαίνω σε διαδικασία να δώσω τα 4πλάσια για να την αλλάξω 

Όταν σαπίσει, αναλόγως της οικονομικής μου κατάστασης τότε, το συζητάω τι θα πάρω...

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

btw πλέον την δείχνει στα 229€ γενικώς (δηλαδή και στα καταστήματα) και όχι μόνο στο Eshop

Επίσης έχει και τη μικρή στα 159€ (νομίζω και εγώ ή 159 ή 149 την είχα πάρει) που προσωπικά την χρησιμοποιώ πολύ συχνά και για τα λεφτά που έχω δώσει νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει (κλείνει τα 3 χρόνια σε λίγο)

Επειδή δεν έχει σαπίσει ακόμα (αντιθέτως με ότι γράφεται εδώ), δε μπαίνω σε διαδικασία να δώσω τα 4πλάσια για να την αλλάξω 

Όταν σαπίσει, αναλόγως της οικονομικής μου κατάστασης τότε, το συζητάω τι θα πάρω...

Δηλ ψήνονται με ομοιομορφία; Δεν είναι κάποια αψητα και άλλα πολύ ψημένα;  Αν ψήσω λουκάνικα υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης; Από καθάρισμα είναι εύκολο και ανα πόσα ψησίματα;

Επεξ/σία από geornirv
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, geornirv είπε

Δηλ ψήνονται με ομοιομορφία; Δεν είναι κάποια αψητα και άλλα πολύ ψημένα;  Αν ψήσω λουκάνικα υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης; Από καθάρισμα είναι εύκολο και ανα πόσα ψησίματα;

Τι σημαινει ομοιομορφια? Εψησα πριν απο λιγο 3 χοιρινες και ενα μπιφτεκι και μετα δυο τσιπουρες. Τι ακριβως λαθος εκανα? γιατι ενθουσιαστηκαν.

Το καθαρισμα ειναι το ευκολοτερο που υπαρχει σε bbq. Ολα βγαινουν.
Αναφλεξη τι σημαινει? Τιγκα στο λιπος σαν το bbq της μανας μου που εψησα, και επιανε φωτια το λιπος απο τις μπριζολες? Στα πιο ακριβα δεν παιρνει φωτια δηλαδη το λιπος που πεφτει επανω στον ανακλαστηρα του καυστηρα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geornirv είπε

Κοίτα να δεις, δεν είναι πυρηνική φυσική να ψήσεις 10 σουβλάκια ή 3 μπριζόλες

Βάζεις τα πιο χοντρά στο κέντρο και τα πιο λεπτά προς την άκρη ή αν είναι ομοιόμορφα τα κρέτατα κάνεις μια εναλλαγή και τέλος 

Ακόμα και μοσχαρίσιες χοντρές όταν ψήνω, απλά βάζω της γυναίκας πιο κέντρο και τα δικά μου κομμάτια πιο άκρη, οπότε πετυχαίνω το ψήσιμο που θέλω εγώ 

Γενικά είναι θέμα προπόνησης, δε σου λέω ότι είμαι κάνας υπερ - ψήστης, και όταν μιλάμε για ψησίματα με νορμάλ κρέατα, νομίζω αν μάθεις την ψησταριά σου, μια χαρά αποτέλεσμα θα έχεις, είτε έχεις το γαμάτο μηχάνημα είτε ένα πιο δεύτερης κατηγορίας 

Τώρα οκ, αν μιλάμε για κάνα wagyu μοσχάρι που πρέπει να βγει στους 54.17 βαθμούς και να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία 22.7 βαθμών με 49% υγρασία, οκ πάω πάσο, πολύ πιθανόν να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με μια ψησταριά 3πλάσιας (στην καλύτερη) αξίας

Φωτιά δεν έχω πάρει ποτέ, και στο καθάρισμα του κάδου θεωρώ ότι μάλλον είμαι αμελής, άμα δε μου μυρίσει δεν ασχολούμαι (σχάρες κάνω κάθε φορά που ψήνω βέβαια, και σχεδόν πάντα τους διαχύτες) 

Αναφλέξεις έχω αν δε προσέξω και βάλω παραπάνω λάδι στο κρέας και πέσει στον διαχύτη, φαντάζομαι δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις γενικώς κάτι τέτοιο

• Like 4
Δημοσ.
Στις 18/2/2022 στις 2:09 ΜΜ, AristidisZ είπε

Σε αυτή την τιμή είναι Value for money. Την έχουν φίλοι μου (με 3 καυστήρες αγορά στα 149€) και είναι υπέρ ευχαριστημένοι. Ούτε αυτοί έχουν δει σκουριές κλπ.

Δημοσ.

Την πήρα προχθές. Παρά πολύ εύκολη στη συναρμολογηση της. Μισή ώρα σχεδόν. Δεν τη δοκίμασα ακόμη να ψήσω. Την άναψα μόνο να κάψει το μαντεμι. Σε χρόνο μηδέν έφτασε τους 200 βαθμούς. 

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος η ψησταριά. Παραγγελία μέσω e shop και παραλαβή σε μια εβδομάδα δηλαδή μετά την Τσικνοπέμπτη. Η τιμή ισχύει μέχρι την Τσικνοπέμπτη. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραίο θέμα.

Ψάχνω κι εγώ μια ψησταριά υγραερίου και σήμερα πήγα στο Leroy και είδα την KENTON από κοντά

επίσης είδα και αυτή..

Έχει κάποιος τη δεύτερη να μου πει απόψεις?

Εμένα μου φάνηκε οκ και έχει εστία υγραερίου που μερικές φορές βολεύει!

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...