Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, telis είπε

Προσφορά το νέο hyundai i10 στα 11500.

Φίλε μην το πάρεις, hyundai και μλκιες, πάρε ένα Audi Q5 στα 35000, θα πας και ταξίδια, τι θέλεις τώρα και μπλέκεις με τις λαμαρίνες της hyundai, σε 3-4 χρόνια θα είναι χρέπι....

Αχ και να ήξερες τι θα σου βγάλει το Hyundai σε 3-4 χρόνια και τι το Audi...🙂🤪

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια η ουσια δεν ειναι αν τα αξιζει ή οχι, εδω ειμαστε στις προσφορες, και ΟΧΙ δεν ειναι προσφορά...

Προσφορά θα ηταν στα 179 που τη ριχνουν 3-4 φορες το χρόνο...

18 ώρες πριν, telis είπε

Προσφορά το νέο hyundai i10 στα 11500.

Φίλε μην το πάρεις, hyundai και μλκιες, πάρε ένα Audi Q5 στα 3500065000, θα πας και ταξίδια, τι θέλεις τώρα και μπλέκεις με τις λαμαρίνες της hyundai, σε 3-4 χρόνια θα είναι χρέπι....

φιξντ 😅

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις ψησταριές. (το λέω για να μην παρεξηγηθώ). 

Αλλά μέχρι τώρα που διάβασα δεν κατάλαβα τίποτα! απλά τσακώνεστε όπως πάντα, ποιος την έχει μεγαλύτερη  '' την ψησταριά '' 

Ας τα κάνουμε απλά όμως :

Για την συγκεκριμένη υπάρχει κάποιο θέμα (σοβαρό) ώστε να πεις σε κάποιον μην την πάρεις αυτήν?   Αν δεν κάνει την δουλειά της , τότε ναι είναι σοβαρός λόγος να την αποφύγει κάποιος που δεν ξέρει...αν παρουσιάζει κάποια θέματα Σκουριάς (το ίδιο, είναι και θέμα υγείας) αν όχι και απλά η διαφορά είναι το ότι η μια ψήνει στο 100% της επιφάνειας και άλλη στο 80% , να είχαμε να λέγαμε Παίδες.

ΥΓ. Στην τελική μην βάζει 30 Σουβλάκια βάλει 24 .

άλλο είναι τα 200 και άλλο τα 500 (αν κάποιος θέλει να ρίχνει 2 ψησταριές την εβδομάδα/ή και κάθε 15 και αυτές με μπιφτέκια αξίζει να πάρει μηχάνημα που κάνει 500€ ? 

Αυτά έπρεπε να απαντήσετε πρώτα.

• Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Για την συγκεκριμένη υπάρχει κάποιο θέμα (σοβαρό) ώστε να πεις σε κάποιον μην την πάρεις αυτήν? 

Ναι. Εχει σοβαρότατο θέμα. ΔΕΝ έχει 1000€ και πάνω. Ο ανθρωπος θέλει να ξεχωρίζει. Ακόμα και αγοράζοντας λαμαρίνες. Τρανό παράδειγμα τα αυτοκίνητα. Εκει τουλάχιστον όμως παίζει και τεχνογνωσία και τεχνολογία. Στο bbq ομως ρε αδερφε? Ημαρτον! Εχω φιλο με BBQ Weber , ενα νταουλι με 18 καυστηρες, που ειχε ενα τσουβαλι λεφτα, και ψήνει 5 φορές τον χρόνο , χοιρινές μπριζόλες απο τον Σκλαβενίτη στην καλύτερη!

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις ψησταριές. (το λέω για να μην παρεξηγηθώ). 

Αλλά μέχρι τώρα που διάβασα δεν κατάλαβα τίποτα! απλά τσακώνεστε όπως πάντα, ποιος την έχει μεγαλύτερη  '' την ψησταριά '' 

Ας τα κάνουμε απλά όμως :

Για την συγκεκριμένη υπάρχει κάποιο θέμα (σοβαρό) ώστε να πεις σε κάποιον μην την πάρεις αυτήν?   Αν δεν κάνει την δουλειά της , τότε ναι είναι σοβαρός λόγος να την αποφύγει κάποιος που δεν ξέρει...αν παρουσιάζει κάποια θέματα Σκουριάς (το ίδιο, είναι και θέμα υγείας) αν όχι και απλά η διαφορά είναι το ότι η μια ψήνει στο 100% της επιφάνειας και άλλη στο 80% , να είχαμε να λέγαμε Παίδες.

ΥΓ. Στην τελική μην βάζει 30 Σουβλάκια βάλει 24 .

άλλο είναι τα 200 και άλλο τα 500 (αν κάποιος θέλει να ρίχνει 2 ψησταριές την εβδομάδα/ή και κάθε 15 και αυτές με μπιφτέκια αξίζει να πάρει μηχάνημα που κάνει 500€ ? 

Αυτά έπρεπε να απαντήσετε πρώτα.

Δεν την εχω δουλεψει , αλλα εχω διαβασει πολλα ποστ απο παιδια που την εχουν και ειναι αρκετα ευχαριστημενοι για τα "κλασικα" ψησιματα, οποτε ναι αν ρωτας αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα της. Ειδικα για καποιον που θελει να "δοκιμασει" τον χωρο του ψησιματος με υγραεριο (γιατι μπορει να μην του κανει/βολεψει στην τελικη) ειναι μια καλη επιλογη.

• Like 3
Δημοσ.

Θα σας πω εγώ ο αντικειμενικός που την έχω. 😄

Καταρχάς μιλάμε για μια φθηνή, αξιοπρεπή ψησταριά. Έχει τα θέματα της όπως την ανομοιομορφία (δλδ κάτι που είναι πάνω από τους καυστήρες θα ψηθεί πιο γρήγορα και θα σου αρπάξει αν δεν το αλλάξεις θέση), αλλά είναι τίμια. Έχει χώρο, μαντέμι και νορμάλ καθαρισμό. Σίγουρα μια broil/napoleon είναι πολύ καλύτερη αλλά και δυσανάλογα πιο ακριβή. Αν ψήνεις περιστασιακά όπως εγώ είναι μια χαρά. Αν είσαι σούπερ ψήστης και παίρνεις ΤΑ ακριβά κρέατα ή ψήνεις συνεχώς για κόσμο, κλπ κλπ, πας από την αρχή για κάτι καλύτερο, αν μπορείς φυσικά. Μην απαξιώνετε τις ακριβές, είναι πιο εξειδικευμένες θα έλεγα.

Τέλος να σας πω ότι το πιο σημαντικό είναι η όλη διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία τις έχει στο μπαλκόνι να σκονίζονται και τις ανάβουν 1 φορά το χρόνο.

• Like 6
Δημοσ.
19 ώρες πριν, andreaspA είπε

Ναι. Εχει σοβαρότατο θέμα. ΔΕΝ έχει 1000€ και πάνω. Ο ανθρωπος θέλει να ξεχωρίζει. Ακόμα και αγοράζοντας λαμαρίνες. Τρανό παράδειγμα τα αυτοκίνητα. Εκει τουλάχιστον όμως παίζει και τεχνογνωσία και τεχνολογία. Στο bbq ομως ρε αδερφε? Ημαρτον! Εχω φιλο με BBQ Weber , ενα νταουλι με 18 καυστηρες, που ειχε ενα τσουβαλι λεφτα, και ψήνει 5 φορές τον χρόνο , χοιρινές μπριζόλες απο τον Σκλαβενίτη στην καλύτερη!

Spoiler

Δεν θα σου πω ότι συμφωνώ, γιατί πρόσφατα είδα  '' Aνοξείδωτο νεροχύτη '' με σκουριά στο 3μήνο! και η αγορά έγινε ακριβός με αυτά τα κριτήρια (που λες) ότι όλοι είναι ανοξείδωτοι και δεν χρειάζεται να δώσει τα δίπλα λεφτά...θα γίνει αντικατάσταση όμως από την εταιρία.

Να λοιπόν που παίζουν ρόλο και οι Λαμαρίνες  ;) τελικά. 

Αν δεν παίζουν τέτοια θέματα και απλά η διαφορά είναι στις θερμοκρασίες και στην διάχυση στον χώρο , τότε ένας χομπίστας ίσως να μην έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό.

Τώρα κάτι παραδείγματα με αρνιά που διάβασα (τα θεωρώ τραβηγμένα) καθώς άλλες απαιτήσεις έχει ένας ενεργός ψήστης και άλλες ένας που θα κάνει την πλάκα του μια στο τόσο με 8 μπιφτέκια και 8 σουβλάκια.

ΥΓ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η αγορά ψησταριάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να κλείσουμε το θέμα, η ψησταριά στα 229€ δεν αποτελεί vfm, στα 179€ μπορεί. Οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει μια ψησταριά η οποία δεν τον ενδιαφέρει αν σε 3-4 χρόνια σαπίσουν οι καυστήρες, δεν τον ενδιαφέρει αν αργεί στο ψήσιμο, δεν τον ενδιαφέρει αν καούν τα κρέατα του από τις φλόγες που προκαλεί το λίπος, δεν τον ενδιαφέρει να ρυθμίζει την θερμοκρασία στην τύχη, δεν τον ενδιαφέρει να μην ανεβάζει θερμοκρασίες ποτέ λόγο ψιλής λαμαρίνας στον φούρνο και επειδή δεν διατίθεται να δαπανήσει περισσότερα χρήματα, μπορεί να δοκιμάσει να την αγοράσει…ΠΡΙΝ όμως την αγοράσει θα τον συμβούλευα να πάει να την δει από κοντά και να την συγκρίνει με μια φθηνή επώνυμη…εκεί θα καταλάβει τις διαφορές και ανάλογα θα πράξει…

Υ.Γ. Επειδή για διάφορους λόγους έχω αγοράσει και ψήσει σε ψησταριά του praktiker που μου κόστισε 50-55€, του lidl με κόστος 90-100€ και από outback με κόστος 350€ μέχρι broil king μπορώ να έχω την άποψη μου. Με όλες πάντως ήμουν ευτυχισμένος διότι ήταν επιλογή μου.
Η επιλογή δίκη σας! 

Επεξ/σία από livaspy
  • Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, livaspy είπε

Οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει μια ψησταριά η οποία

δεν τον ενδιαφέρει αν σε 3-4 χρόνια σαπίσουν οι καυστήρες,

δεν τον ενδιαφέρει αν αργεί στο ψήσιμο,

δεν τον ενδιαφέρει αν καούν τα κρέατα του από τις φλόγες που προκαλεί το λίπος,

δεν τον ενδιαφέρει να ρυθμίζει την θερμοκρασία στην τύχη,

δεν τον ενδιαφέρει να μην ανεβάζει θερμοκρασίες ποτέ λόγο ψιλής λαμαρίνας στον φούρνο

και επειδή δεν διατίθεται να δαπανήσει περισσότερα χρήματα, μπορεί να δοκιμάσει να την αγοράσει

Εσύ τώρα με αυτό το post έκλεισες το θέμα ή την ίδια την εταιρία ; Μόνο φωτιά δεν έβαλες να πάρεις! 

Ορισμένα είσαι τόσο σοβαρά (σε βαθμό) όχι να μην αξίζει να δώσει 179 αλλά ούτε 59€.

Πάλι καλά που είστε και εσείς και βοηθάτε τον κόσμο εδώ μέσα.

Δημοσ.

Πραγματικά ρε μάγκες...... κάθεστε και συγκρίνετε ψησταριές;;;;; Ακούστε......αν θέλαμε broil Napoleon weber κτλ. δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να ανοίξουμε το ποστ... εμείς θέλουμε σχόλια αν αξίζει η ψησταριά σε αυτά τα λεφτά 229€ και να σχολιάσει και κανείς που την έχει να μας εμπειρίες..... ωραία; Έτσι είναι τα σωστά ποστ....και προφανώς οι επώνυμες εταιρείες θα είναι καλύτερες και ακριβότερες! Τι ψάχνουμε να βρούμε; Και λογικά εσείς που ψήνετε σε επώνυμες ψησταριές  τόσο ακριβές θα παίρνετε και μπριζόλες Angus με 30€ το κιλό! Εμείς τα φτωχαδακια χοιρινές θέλουμε να ρίχνουμε στη θράκα με 3.5€/Κιλο όταν βγάζει προσφορά ο Σκλαβενίτης! Τελικά αξίζει ναι ή όχι;

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε αξίζει 100%

Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από ερώτηση αν αξίζει κανείς να διαθέσει παραπάνω χρήματα για weber broil  κτλ που εννοείται ότι και αυτό αξίζει αν έχεις να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα. Πάρτε την λοιπόν με κλειστά μάτια. Εγώ θα διαφωνήσω ότι και στα 230 δεν είναι vfm αυτή την εποχή. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει πάντως την hudson στα 349...πολύ πιο ποιοτική, αξίζει πιστεύω στα πλαίσια του vfm

υ.γ. με ποια λογική δεν έχουν κατεβάσει αντίστοιχα την kenton με 3 καυστήρες που τώρα εμφανίζεται 30ε ακριβότερη από αυτή με τους 4;;;;

Επεξ/σία από fysikos
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

έχει πάντως την hudson στα 349...πολύ πιο ποιοτική, αξίζει πιστεύω στα πλαίσια του vfm

υ.γ. με ποια λογική δεν έχουν κατεβάσει αντίστοιχα την kenton με 3 καυστήρες που τώρα εμφανίζεται 30ε ακριβότερη από αυτή με τους 4;;;;

Ευκολη νομιζω η απαντηση. Χωρις να εχω δει τα προιοντα που αναφερεις, φανταζομαι με την ιδια λογικη που οταν ενα μαγαζι βαζει προσφορα εναν hdd 10TB στα 160 ευρω, θα ειναι φτηνοτερος απο εναν ιδιας μαρκας 8ΤΒ που θα ειναι στα "κανονικα" 150.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...