tsiro7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η kenton έχει 230 και η weber spirit 550-600 συνήθως. Επίσης 10 χρόνια εγγύηση και πολύ σοβαρή υποστήριξη από την αντιπροσωπεία. Το να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια δεν βοηθάει τη συζήτηση. Εγώ στην weber ψήνω προβατίνα και χωρίς σχεδόν αναφλεξεις και ο λόγος είναι ο σχεδιασμός της ψησταριάς και τα υλικά της. Τώρα αν θες να συγκρίνεις τις βαμμένες λαμαρίνες των Κινέζων με τους κάδους από χυτο αλουμίνιο των weber τα inox μέρη και τα εμαγιέ καπάκια κλπ πάω πάσο. Προφανώς όλα αυτά έχουν κάποιο κόστος. Σε κάθε περίπτωση η kenton είναι vfm και ίσως η καλύτερη κινέζικη ψησταριά εκεί έξω. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από tsiro7 3
livaspy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Γιατι αξιζει "χωρις δευτερη σκέψη" ? Και σου μιλαει καποιος ο οποιος ψηνει 3-4 φορες την εβδομαδα. Τι τοσο καλυτερο θα μου δωσει η weber ? Γιατι και σε weber εχω ψησει, και δεν βρηκα κατι καλυτερο. Να μην σου πω οτι βρηκα και χειροτερο. Ειχε ανοξείδωτες σχάρες και όχι μαντέμι που ψήνει πολύ καλύτερα. η Kenton με τους 4 καυστηρες στα 179€ ειναι κορυφαια επιλογή! Και το απόλυτο VFM. Καθαριζει ευκολα με ταψι που βγαινει, εχει δυναμη, χώρο και είναι τσάμπα. Η Kenton του νήματος είχε 229€ και όχι 179€… Αν είχες ψήσει σε Weber/broil της εποχής μας σίγουρα θα είχες παρατηρήσει τα υλικά της μιας από τον “Τσίγκο” της άλλης(Kenton)… …και δεν μιλάμε για Kenton με δυο καυστήρες και μικρό χώρο ψησίματος που μπορεί να ψήνεις 3-4 φορές την εβδομάδα και να νιώθεις ευχαριστημένος, το νήμα αναφέρει Kenton με τέσσερις καυστήρες και ανομοιόμορφο ψήσιμο στις άκρες, κάδο από φλούδα μετάλλου κ.α… VFM ψησταριά για προσωρινή λύση τριετίας είναι… Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από livaspy
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Η kenton έχει 230 και η weber spirit 550-600 συνήθως. Επίσης 10 χρόνια εγγύηση και πολύ σοβαρή υποστήριξη από την αντιπροσωπεία. Το να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια δεν βοηθάει τη συζήτηση. Εγώ στην weber ψήνω προβατίνα και χωρίς σχεδόν αναφλεξεις και ο λόγος είναι ο σχεδιασμός της ψησταριάς και τα υλικά της. Τώρα αν θες να συγκρίνεις τις βαμμένες λαμαρίνες των Κινέζων με τους κάδους από χυτο αλουμίνιο των weber τα inox μέρη και τα εμαγιέ καπάκια κλπ πάω πάσο. Προφανώς όλα αυτά έχουν κάποιο κόστος. Σε κάθε περίπτωση η kenton είναι vfm και ίσως η καλύτερη κινέζικη ψησταριά εκεί έξω. Weber spirit με 4 καυστηρες και 500-600€ δεν εχω δει. Με 2 καυστηρες εχω δει σε αυτα τα λεφτα. Η Kenton στα 179 που βγηκε, και λογικα θα ξαναβγει σε λιγες μερες, εχει 4 καυστηρες. Να συγκρινουμε πραγματικα μηλα με μηλα και οχι μηλα με πορτοκαλια. Εχω ψησει σε weber των 2000€, πιο παλια. Δεν ενθουσιαστηκα. Ουτε στις θερμοκρασιες ειδα κατι συγκλονιστικο , ουτε στην γευση με ενθουσιασε. Ξαναλεω, το οτι εχει καλυτερα υλικα, τα εχει. Αλλα εχει 10πλασια τιμη.
livaspy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, andreaspA είπε Weber spirit με 4 καυστηρες και 500-600€ δεν εχω δει. Με 2 καυστηρες εχω δει σε αυτα τα λεφτα. Η Kenton στα 179 που βγηκε, και λογικα θα ξαναβγει σε λιγες μερες, εχει 4 καυστηρες. Να συγκρινουμε πραγματικα μηλα με μηλα και οχι μηλα με πορτοκαλια. Εχω ψησει σε weber των 2000€, πιο παλια. Δεν ενθουσιαστηκα. Ουτε στις θερμοκρασιες ειδα κατι συγκλονιστικο , ουτε στην γευση με ενθουσιασε. Ξαναλεω, το οτι εχει καλυτερα υλικα, τα εχει. Αλλα εχει 10πλασια τιμη. Ψησταριά υγραερίου] Kenton Naterial 4 καυστήρες 229€@Leroy Merlin (web only) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από livaspy
tsiro7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Συνεχίζεις για να δημιουργείς εντυπώσεις να συγκρίνεις την kenton των 170e έστω με weber 1000+ ενώ αυτές ξεκινούν με 3 καυστήρες(spirit) στα 525 πρόσφατα σε προσφορά από το πρακτικερ, μέχρι 600. Ούτως ή άλλως αυτή την εποχή με τέτοιο πληθωρισμό παγκοσμίως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το κόστος απόκτησης πολλών προϊόντων. Τα 800 που έχει τώρα η spirit προφανώς δεν είναι η πραγματική της αξία και η kenton είναι vfm λύση αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι καλύτερη και από summit δλδ κάπου έλεος.
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Συνεχίζεις για να δημιουργείς εντυπώσεις να συγκρίνεις την kenton των 170e έστω με weber 1000+ ενώ αυτές ξεκινούν με 3 καυστήρες(spirit) στα 525 πρόσφατα σε προσφορά από το πρακτικερ, μέχρι 600. Ούτως ή άλλως αυτή την εποχή με τέτοιο πληθωρισμό παγκοσμίως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το κόστος απόκτησης πολλών προϊόντων. Τα 800 που έχει τώρα η spirit προφανώς δεν είναι η πραγματική της αξία και η kenton είναι vfm λύση αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι καλύτερη και από summit δλδ κάπου έλεος. Πρεπει να συμφωνησω ντε και καλα με την αποψη σου ? Καλη ειναι η ψησταρια που πηρες. Μην κλαις. Αριστη ειναι. Ψησε και κοιτα να την ευχαριστηθεις. Και ασε εμενα να ψηνω στην Kenton. Ο καθενας που διαβαζει... σκεφτεται, κρινει και αποφασιζει μια αποψη εχει βαρυτερη σημασια και ποιος ειναι fanboy. Εξαλλου ολα τα προιοντα εχουν και το fanclub τους. Αλλιως, ενα bbq θα υπηρχε και ενα ζευγάρι παπούτσια. 8 λεπτά πριν, livaspy είπε Ψησταριά υγραερίου] Kenton Naterial 4 καυστήρες 229€@Leroy Merlin (web only) Το ξερω. 229 σημερα. 299 προχτες, και 179 μεθαυριο. 2 1
notist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 179 μεθαύριο πιστεύεις-εννοείς για την Τσικνοπέμπτη? Θέλω να την πάρω και αν είναι ένα 50αρικο κάτω είναι το σετ τσιμπίδα κτλ μια κουκούλα. 1
Amaretos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Weber spirit με 4 καυστηρες και 500-600€ δεν εχω δει. Με 2 καυστηρες εχω δει σε αυτα τα λεφτα. Η Kenton στα 179 που βγηκε, και λογικα θα ξαναβγει σε λιγες μερες, εχει 4 καυστηρες. Να συγκρινουμε πραγματικα μηλα με μηλα και οχι μηλα με πορτοκαλια. Εχω ψησει σε weber των 2000€, πιο παλια. Δεν ενθουσιαστηκα. Ουτε στις θερμοκρασιες ειδα κατι συγκλονιστικο , ουτε στην γευση με ενθουσιασε. Ξαναλεω, το οτι εχει καλυτερα υλικα, τα εχει. Αλλα εχει 10πλασια τιμη. Καλημερα, ειναι αλλο πραγμα να λες οτι παιδια εγω με ψησταρια των 100-200 ψηνω μια χαρα για τα γουστα μου και ειμαι πολυ happy και αλλο να προσπαθεις να μας πεισεις οτι κατι που κανει 200 ειναι το ιδιο πραμα με κατι που κανει 1000. Με την ιδια λογικη και με LADA πας θεσαλλονικη και με Mercedes, δεν αντιλεγω, το θεμα ειναι τι κερδιζεις/χανεις με το καθε τι. Υπάρχουν διαφορες και μεγαλες απο το τροπο που καθαριζονται, τις θερμοκρασιες που ανεβαζουν, ποσο τις διατηρουν και ενα σκασμο αλλα πραματα, ΑΛΛΗ κουβεντα ειναι αν καποιον τον ενδιαφερουν η οχι αυτα. Αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι ενταξει μωρε ολα ιδια ειναι. 1
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλημερα, ειναι αλλο πραγμα να λες οτι παιδια εγω με ψησταρια των 100-200 ψηνω μια χαρα για τα γουστα μου και ειμαι πολυ happy και αλλο να προσπαθεις να μας πεισεις οτι κατι που κανει 200 ειναι το ιδιο πραμα με κατι που κανει 1000. Με την ιδια λογικη και με LADA πας θεσαλλονικη και με Mercedes, δεν αντιλεγω, το θεμα ειναι τι κερδιζεις/χανεις με το καθε τι. Υπάρχουν διαφορες και μεγαλες απο το τροπο που καθαριζονται, τις θερμοκρασιες που ανεβαζουν, ποσο τις διατηρουν και ενα σκασμο αλλα πραματα, ΑΛΛΗ κουβεντα ειναι αν καποιον τον ενδιαφερουν η οχι αυτα. Αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι ενταξει μωρε ολα ιδια ειναι. Δεν θέλω να πηγαίνω Θεσσαλονίκη. Πάω με αεροπλάνο. Στην δουλειά μου πάω καθημερινά. (Ψήνω 4 φορές την εβδομάδα) Και πράγματι. Υπάρχουν διάφορες στο πόσο εύκολα καθαρίζονται. Ευκολότερα από την Kenton δεν νομίζω πως μπορεί να καθαριζεται καμία. Ανακλαστήρες βγαίνουν, σχάρες βγαίνουν, συρτάρι από κάτω βγαίνει, σκαφακι λίπους βγαίνει. Τα 4 πλαϊνά πλένεις μόνο επιτόπου. Κάποιες άλλες του praktiker πράγματι δεν βγαίνει το συρτάρι κάτω και είναι δύσκολες στο καθάρισμα. Και δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν ότι είναι το ίδιο πραγμα. Έχω γράψει 2-3 φορές ότι σίγουρα είναι πιο ποιοτική μια πανάκριβη και επώνυμη. Αμφισβητώ απλά ότι χρειάζεται να είναι πιο ποιοτική και σίγουρα αυτό δεν το κοστολογω 10 φορές παραπάνω. Ένα πράγμα έχει σίγουρα διαφορά στο ψήσιμο. Η μαντεμενια σχάρα. Και βλέπω πολλές επώνυμες να έχουν ανοξείδωτες και γελάω. 2
tsiro7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Πρεπει να συμφωνησω ντε και καλα με την αποψη σου ? Καλη ειναι η ψησταρια που πηρες. Μην κλαις. Αριστη ειναι. Ψησε και κοιτα να την ευχαριστηθεις. Και ασε εμενα να ψηνω στην Kenton. Ο καθενας που διαβαζει... σκεφτεται, κρινει και αποφασιζει μια αποψη εχει βαρυτερη σημασια και ποιος ειναι fanboy. Εξαλλου ολα τα προιοντα εχουν και το fanclub τους. Αλλιως, ενα bbq θα υπηρχε και ενα ζευγάρι παπούτσια. Το ξερω. 229 σημερα. 299 προχτες, και 179 μεθαυριο. Καλα αυτά για φανμποισμους σε μένα μόνο γέλια μου προκαλούν. 1
Amaretos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και πράγματι. Υπάρχουν διάφορες στο πόσο εύκολα καθαρίζονται. Ευκολότερα από την Kenton δεν νομίζω πως μπορεί να καθαριζεται καμία. Ανακλαστήρες βγαίνουν, σχάρες βγαίνουν, συρτάρι από κάτω βγαίνει, σκαφακι λίπους βγαίνει. Τα 4 πλαϊνά πλένεις μόνο επιτόπου. Να σε ενημερωσω οτι αυτα γινονται και στις napoleon.
Desouler Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι ακριβοτερες σιγουρα ποιοτικοτερες, υποθετω, μιας και δεν ειχα ποτε υγραεριου. Απλα για να μας βοηθήσετε εμας που μας ενδιαφερει το θεμα, τωρα εκανα ενα quick search google και τα ανταλλακτικα τις weber ειναι επισης πανακριβα. Π.χ. φανταζομαι η πλακα που δεν ειναι μαντεμη, οπως και πολλα αλλα μεροι ειναι αναποφευκτο οτι αργα η γρηγορα θα θελουν αλλαγμα. Για καποιον που δεν εχει την τοσο μεγαλη οικονομικη ανεση συμφερει να δωσει 100-200 ευρω για καινουργια εξαρτηματα, για μια ουτως η αλλος πολυ ακριβη αγορα? Το φθηνο πολλες φορες οντως βγαινει ακριβο, αλλα και εγω, τελειος απο την απ' εξω δυσκολευομαι να δικαιολογησω τα εξτρα χρηματα. Ο αδελφος μου ψηνει τα κλασσικα(χοιρινο, μοσχαρι, κοτοπουλο και ψαρι) σε μια φθηνη και το απολεσμα για μενα ειναι μια χαρα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Desouler 1 1
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Amaretos είπε Να σε ενημερωσω οτι αυτα γινονται και στις napoleon. Δεν αντιλεγω. Θα γινονται. Αλιμονο αν δεν γινόντουσαν. Σχολιασα απλα οτι η διαφορα τιμης , παιζει και στο κατα ποσο ευκολα καθαριζεται ή οχι. Να που και η φθηνή , καθαρίζεται μια χαρα. Χωρις φυσικα αυτο να σημαινει οτι ισχυει για ολες τις κοινες. Για την Kenton μιλαω. Εχω δει και outdoor με 350€ και ειναι πολυ χειροτερη απο την Kenton στα παντα. Αν την ειχα εξω να βρεχεται, πιθανα να εδινα παραπανω λεφτα μπας και γλυτωσει την σαπιλα. Στην βεράντα πάντως, δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα. Στην 8ετια που ειχα μια του Praktiker με 2 καυστηρες, την πεταξα γιατι σαπισαν οι καυστηρες με τις λαμαρινες εσωτερικα και πηρα την Kenton. Μου εβγαλε παραξενη φλογα απο τον καυστηρα, πηρα τηλεφωνο "φερτην πισω να σου δωσουμε καινουργια" Την φορτωσα οπως ηταν στο τρειλερ, την αφησα στην παραλαβη εμπορευματων, πηρα την καινουργια και εφυγα. 24 λεπτά πριν, Desouler είπε Οι ακριβοτερες σιγουρα ποιοτικοτερες, υποθετω, μιας και δεν ειχα ποτε υγραεριου. Απλα για να μας βοηθήσετε εμας που μας ενδιαφερει το θεμα, τωρα εκανα ενα quick search google και τα ανταλλακτικα τις weber ειναι επισης πανακριβα. Π.χ. φανταζομαι η πλακα που δεν ειναι μαντεμη, οπως και πολλα αλλα μεροι ειναι αναποφευκτο οτι αργα η γρηγορα θα θελουν αλλαγμα. Για καποιον που δεν εχει την τοσο μεγαλη οικονομικη ανεση συμφερει να δωσει 100-200 ευρω για καινουργια εξαρτηματα, για μια ουτως η αλλος πολυ ακριβη αγορα? Το φθηνο πολλες φορες οντως βγαινει ακριβο, αλλα και εγω, τελειος απο την απ' εξω δυσκολευομαι να δικαιολογησω τα εξτρα χρηματα. Ο αδελφος μου ψηνει τα κλασσικα(χοιρινο, μοσχαρι, κοτοπουλο και ψαρι) σε μια φθηνη και το απολεσμα για μενα ειναι μια χαρα Καναμε πυρηνικη φυσικη και το bbq. Το καλυτερο αρνι το εχω φαει σε λακο στο χωμα. Λαμαρινες ειναι. Σε καμια των περιπτωσεων δεν αντιστοιχει η διαφορα της τιμης, στην διαφορα της ποιοτητας, χωρις αυτο να σημαίνει ότι δεν υπαρχει διαφορά. Οπως και σε ολα τα πραγματα εξαλλου. Το 90% του αποτελεσματος το παιρνεις με 100€. Το 92% με 500, το 95% με 1000€ και το 96% με 10.000€ Το 97% ποτέ! 10
telis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Προσφορά το νέο hyundai i10 στα 11500. Φίλε μην το πάρεις, hyundai και μλκιες, πάρε ένα Audi Q5 στα 35000, θα πας και ταξίδια, τι θέλεις τώρα και μπλέκεις με τις λαμαρίνες της hyundai, σε 3-4 χρόνια θα είναι χρέπι.... 2 1
samniotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 όλες οι απόψεις είναι σωστές απλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε στις "προσφορές"!!! εννοείται ότι ο καθένας μας αν δεν τον ένοιαζε πόσα θα δώσει και είχε άπλα, θα έπαιρνε kalamazoo των 10,000 μόνο και μόνο για την μόστρα! η συγκεκριμένη ψησταριά για τα λεφτά της είναι ότι καλύτερο! Αν κάποιος θέλει να την συγκρίνει με napoleon, weber κλπ τότε μάλλον είναι σε λάθος νήμα! Το θέμα δεν είναι αν αξίζει να δώσεις παραπάνω για ακριβότερη - αν έχεις και σου περισσεύουν, δώστα αν δεν έχεις, πάρε την kenton γιατί σε αυτήν κατηγορία τιμής δεν υπάρχει καλύτερη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα