Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γνωστή ψησταριά υγραερίου σε web only προσφορά για αυτό το σαββατοκύριακο από 299 σε 229

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/gas-barbeque-kenton-naterial-62209623

Επεξ/σία από samniotis
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την εχω απο περσυ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη δουλεια που κανει, και απο την ποιοτητα γενικα .πολυ καλη κατασκευη .Μετραει πολυ η μαντεμενια πλακα που εχει....

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω αγοράσει πολλές ψησταριές τα τελευταία χρόνια, η ψησταριά του Leroy είναι καλή αλλά αξίζει να δαπανήσετε μια φορά χρήματα παραπάνω να πάτε σε Weber - Broil, πραγματικά τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Άποψη μου!

Επεξ/σία από livaspy
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, livaspy είπε

Επειδή έχω αγοράσει πολλές ψησταριές τα τελευταία χρόνια, η ψησταριά του Leroy είναι καλή αλλά αξίζει να δαπανήσετε μια φορά χρήματα παραπάνω να πάτε σε Weber - Broil, πραγματικά τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Άποψη μου!

Το θέμα είναι ότι πληρώνεις αρκετά παραπάνω χρήματα. Αξίζει;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, geornirv είπε

Το θέμα είναι ότι πληρώνεις αρκετά παραπάνω χρήματα. Αξίζει;

Όχι απλά αξίζει αλλά είναι η μέρα με την νύχτα. Βέβαια μιλάμε για τα διπλά λεφτά αλλά και πάλι ναι αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. 

  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Υπενθυμίζω ότι κατά καιρούς παίζει στα 179-189

και εγω νομιζω οτι την εχω δει σε αυτες τις τιμες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JohnnyX είπε

και εγω νομιζω οτι την εχω δει σε αυτες τις τιμες

Εκεί είναι η τιμή προσφοράς της. Την έχω πετύχει σίγουρα 2 φορές 179. Στα 229 θα έπρεπε να είναι η κανονική τιμή της. Σίγουρα δεν είναι προσφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή βέβαια…

  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Όχι απλά αξίζει αλλά είναι η μέρα με την νύχτα. Βέβαια μιλάμε για τα διπλά λεφτά αλλά και πάλι ναι αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Γιατι αξιζει "χωρις δευτερη σκέψη" ?

Και σου μιλαει καποιος ο οποιος ψηνει 3-4 φορες την εβδομαδα. Τι τοσο καλυτερο θα μου δωσει η weber ? Γιατι και σε weber εχω ψησει, και δεν βρηκα κατι καλυτερο. Να μην σου πω οτι βρηκα και χειροτερο. Ειχε ανοξείδωτες σχάρες και όχι μαντέμι που ψήνει πολύ καλύτερα.
η Kenton με τους 4 καυστηρες στα 179€ ειναι κορυφαια επιλογή! Και το απόλυτο VFM.
Καθαριζει ευκολα με ταψι που βγαινει, εχει δυναμη, χώρο και είναι τσάμπα.

 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Γιατι αξιζει "χωρις δευτερη σκέψη" ?

Και σου μιλαει καποιος ο οποιος ψηνει 3-4 φορες την εβδομαδα. Τι τοσο καλυτερο θα μου δωσει η weber ? Γιατι και σε weber εχω ψησει, και δεν βρηκα κατι καλυτερο. Να μην σου πω οτι βρηκα και χειροτερο. Ειχε ανοξείδωτες σχάρες και όχι μαντέμι που ψήνει πολύ καλύτερα.
η Kenton με τους 4 καυστηρες στα 179€ ειναι κορυφαια επιλογή! Και το απόλυτο VFM.
Καθαριζει ευκολα με ταψι που βγαινει, εχει δυναμη, χώρο και είναι τσάμπα.

 

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν μου λες ότι έψησες σε weber μοντέλο με inox σχαρες και την βρήκες χειρότερη από την μαντεμένια kenton τι άλλο να συζητήσουμε? 

Εγώ το λέω το χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί έχω πετάξει τα λεφτά μου σε κινεζικές που σαπίζουν στα 3 χρόνια δεν έχουν καμμία σοβαρή υποστήριξη σε ανταλλακτικά και ούτε συγκρίνονται σε ποιότητα κατασκευής πουθενά με καμμία weber, broil κλπ. 

Τεσπα για κάποιον που ψήνει κεμπάπ σουβλάκια κλπ η kenton είναι παραπάνω από σούπερ και εγώ προσωπικά την έχω προτείνει άπειρες φορές στο σχετικό νήμα με τις ψησταριές. Απλά weber κλπ σε πάνε σε άλλο επίπεδο σε όλα και κυρίως στον έλεγχο της θερμοκρασίας και την κατανομή της θερμότητας στη σχάρα χωρίς κρύες ζώνες κτλπ. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν μου λες ότι έψησες σε weber μοντέλο με inox σχαρες και την βρήκες χειρότερη από την μαντεμένια kenton τι άλλο να συζητήσουμε? 

Εγώ το λέω το χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί έχω πετάξει τα λεφτά μου σε κινεζικές που σαπίζουν στα 3 χρόνια δεν έχουν καμμία σοβαρή υποστήριξη σε ανταλλακτικά και ούτε συγκρίνονται σε ποιότητα κατασκευής πουθενά με καμμία weber, broil κλπ. 

Τεσπα για κάποιον που ψήνει κεμπάπ σουβλάκια κλπ η kenton είναι παραπάνω από σούπερ και εγώ προσωπικά την έχω προτείνει άπειρες φορές στο σχετικό νήμα με τις ψησταριές. Απλά weber κλπ σε πάνε σε άλλο επίπεδο σε όλα και κυρίως στον έλεγχο της θερμοκρασίας και την κατανομή της θερμότητας στη σχάρα χωρίς κρύες ζώνες κτλπ. 

Οι kenton δεν σαπιζουν στα 3 χρονια. Ακομα και κινεζικες που σαπισαν, σαπισαν στα 7-8 χρονια στο παρελθον.
Ανταλλακτικα χρειαζονται σπάνια. Οταν χρειαστηκα(?) για Kenton μου εκαναν αντικατασταση στο bbq.
Και στο weber που εψησα παντως, μπροστα μπροστα ηταν χαμηλοτερη η θερμοκρασια απο οτι βαθεια μεσα.
Οτι η weber ηταν πιο βαρια, πιο χοντρη λαμαρινα, και φαινεται πιο ποιοτικη δεν αντιλεγω. Αλλα δεν την αγοραζω με το κιλο. Την αγοράζω για να ψήνω. Και αλλο τα 179 και αλλο τα 1790.
Δεν ξερω τι ψηνεις εσυ, αλλα εγω (και νομιζω το 99% των ανθρωπων) ψηνουν σουβλακια, μπριζολες, μπιφτεκια, κοτοπουλα, λουκανικα, ψάρια.
Μόνο για προβατίνα δεν κάνει, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα της Kenton ή της Weber. Το υγραέριο δεν κανει για προβατινα λόγω του απειρου λιπους που εχει.


 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...