nickol-us Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένα θέμα που ίσως έχει πραγματικό ενδιαφέρον. Πόσες φορές χαζολογάμε στο youtube, βρίσκοντας ενδιαφέροντα πράγματα. Άλλες φορές fake άλλες πραγματικά χρήσιμα. Σκέφτηκα οτι ίσως έχει και πρακτικό νόημα, να μοιραστούμε πατέντες που έχουμε πραγματοποιήσει και λειτουργούν Ξεκινάω με κάτι εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και πρακτικό εργαλείο για το αυτοκίνητο. Aφροποιητής χειρός Υλικά: Ψεκαστήρας πίεσης 1lt (3-4ευρώ) Scotch brite Καρφίτσα υγρό πιάτων για το γέμισμα Η διαδικασία απλή όπως φαίνεται στο video. Τρυπάμε με την καρφίτσα το σωληνάκι του νερού ψηλά ώστε να παίρνει αέρα. Βάζουμε λίγο scotch brite στην έξοδο (δεν έχω καταλάβει τη πρακτικότητα του). Έκανα δοκιμή με νερό και υγρό πιάτων. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο πιο αραιό από αυτό που φαίνεται στο βίντεο, παρόλα αυτά με πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα ενώ δεν έχω πειραματιστεί με αναλογίες. Αν σκεφτεί κάποιος οτι υπάρχουν no name 5λιτρα υγρά πιάτων, νομίζω είναι κάτι που αξίζει να το έχει κανείς υπόψιν Να σημειώσω, οτι έχω ένα μικρό πλυστικό πίεσης της skil και ο αφροποιητής που περιλάμβανε είχε πολύ χειρότερο αποτέλεσμα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από nickol-us 2
amorealex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Σταμάτα να πλένεις το αυτοκίνητο με υγρό πιάτων γιατί θα καταστρέψεις το βερνίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα