goodvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μια φιλη μου ειναι επι πτυχιω φοιτητρια και χρωσταει 5 μαθηματα . Επειδη δουλευε ειχε εγκαταλειψει τη σχολη της για καποιο χρονικο διαστημα . Καποιος της ειπε ενωποιον 2 ατομων οτι πηγε στο πανεπιστημιο και ρωτησε εναν κυριο στη γραμματεια ποσα μαθηματα χρωσταει και του απαντησε 5 μαθηματα . Να σημειωσω οτι ο κυριος πηγε χωρις τη θεληση της κοπελας . Πραγματι και η κοπελα του ειχε 5 μαθηματα και δεν την πιστευε . Ζητησε απο τον κυριο στη γραμματεια να της βρει καθηγητη για να τη διαβασει επι πληρωμη . Η κοπελα ποτε δεν του το ζητησε . Ο κυριος του απαντησε οτι αυτο δε γινεται και μονο οι μεταπτυχιακοι μπορουν να το κανουν . Αποτελει αδικημα το γεγονος οτι εξεθεσε τα προσωπικα της δεδομενα εννοω τα ποσα μαθηματα οφειλει γνωριζω οτι απαγορευεται ; η κοπελα δε γνωριζε γι αυτη τη συναντηση . Επισης οι σχεσεις της με τον κυριο εχουν κλονισθει για τα καλα εδω και παρα πολυ καιρο λογω του οτι την συκοφαντησε για πραγματα ανυποστατα τα οποια φυσικα του τα αντεκρουσε με αποδειξεις . . 6
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, goodvalue είπε Μια φιλη μου ειναι επι πτυχιω φοιτητρια και χρωσταει 5 μαθηματα . Επειδη δουλευε ειχε εγκαταλειψει τη σχολη της για καποιο χρονικο διαστημα . Καποιος της ειπε ενωποιον 2 ατομων οτι πηγε στο πανεπιστημιο και ρωτησε εναν κυριο στη γραμματεια ποσα μαθηματα χρωσταει και του απαντησε 5 μαθηματα . Να σημειωσω οτι ο κυριος πηγε χωρις τη θεληση της κοπελας . Πραγματι και η κοπελα του ειχε 5 μαθηματα και δεν την πιστευε . Ζητησε απο τον κυριο στη γραμματεια να της βρει καθηγητη για να τη διαβασει επι πληρωμη . Η κοπελα ποτε δεν του το ζητησε . Ο κυριος του απαντησε οτι αυτο δε γινεται και μονο οι μεταπτυχιακοι μπορουν να το κανουν . Αποτελει αδικημα το γεγονος οτι εξεθεσε τα προσωπικα της δεδομενα εννοω τα ποσα μαθηματα οφειλει γνωριζω οτι απαγορευεται ; η κοπελα δε γνωριζε γι αυτη τη συναντηση . Επισης οι σχεσεις της με τον κυριο εχουν κλονισθει για τα καλα εδω και παρα πολυ καιρο λογω του οτι την συκοφαντησε για πραγματα ανυποστατα τα οποια φυσικα του τα αντεκρουσε με αποδειξεις . . Ισόβια θα φάει. Ελεος όμως 3 1
kage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) τι κυριος κ Πράσσειν άλογα..πηγε ο πατερας ή ο γκομενος και μας τον λες κυριο?πηγε ανθρωπος να δωσει μιζα μπας κ παρεις πτυχιο κ τα ακουσε απο πανω Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από kage 7 2
goodvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρει οχι παρεις . Προκειται για μια κοπελα . Τριτο ενικο προσωπο. Επισης η κοπελα εργαζεται . Οσο για την ιδιοτητα του κυριου και το κινητρο του το σχολιο σας ειναι ατοπο με το ερωτημα που εθεσα . εγω ρωτησα για την νομιμοτητα . Ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από goodvalue
filip123go Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, goodvalue είπε Μια φιλη μου ειναι επι πτυχιω φοιτητρια και χρωσταει 5 μαθηματα . Επειδη δουλευε ειχε εγκαταλειψει τη σχολη της για καποιο χρονικο διαστημα . Καποιος της ειπε ενωποιον 2 ατομων οτι πηγε στο πανεπιστημιο και ρωτησε εναν κυριο στη γραμματεια ποσα μαθηματα χρωσταει και του απαντησε 5 μαθηματα . Να σημειωσω οτι ο κυριος πηγε χωρις τη θεληση της κοπελας . Πραγματι και η κοπελα του ειχε 5 μαθηματα και δεν την πιστευε . Ζητησε απο τον κυριο στη γραμματεια να της βρει καθηγητη για να τη διαβασει επι πληρωμη . Η κοπελα ποτε δεν του το ζητησε . Ο κυριος του απαντησε οτι αυτο δε γινεται και μονο οι μεταπτυχιακοι μπορουν να το κανουν . Αποτελει αδικημα το γεγονος οτι εξεθεσε τα προσωπικα της δεδομενα εννοω τα ποσα μαθηματα οφειλει γνωριζω οτι απαγορευεται ; η κοπελα δε γνωριζε γι αυτη τη συναντηση . Επισης οι σχεσεις της με τον κυριο εχουν κλονισθει για τα καλα εδω και παρα πολυ καιρο λογω του οτι την συκοφαντησε για πραγματα ανυποστατα τα οποια φυσικα του τα αντεκρουσε με αποδειξεις . . Spoiler Μας τα έχετε κάνει λιγο τσουρέκια με τα προσωπικά δεδομένα. 1/10 από εμένα το topic. Και άργησες να το ποστάρεις κ όλας. Spoiler Πήγαινε ρώτα στο τουίτερ. Spoiler Προβλέπω κλείδωμα πριν τις 12:00 Spoiler Srsly ακόμά ανοίγετε τα spoiler, δεν έχει κάτι άλλο να δείτε. Είναι τρολλ το θέλα, είναι τρόλλ και η απάντηση. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από filip123go 3
goodvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, kage είπε τι κυριος κ Πράσσειν άλογα..πηγε ο πατερας ή ο γκομενος και μας τον λες κυριο?πηγε ανθρωπος να δωσει μιζα μπας κ παρεις πτυχιο κ τα ακουσε απο πανω Επισης πουθενα δεν αναφερεται η λεξη μιζα για την αποκτηση του πτυχιου της . Ζητησε καθηγητη για να την βοηθησει στο διαβασμα. Να ειστε πιο προσεκτικος στις εκφρασεις που χρησιμοποιειτε . 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Ας αποτανθεί σε δικηγόρο. Το να βάζει τη φίλη της να ρωτάει εξ ονόματός της (είναι ενήμερη, φαντάζομαι, πως ρωτάτε για λογαριασμό της) σε forum, δεν νομίζω πως οφελεί σε κάτι. Δηλαδή, ό,τι και να σας πούμε εδώ, έχει την όποια αξία θα επιλέξετε εσείς να αποδώσετε στις γνώμες αγνώστων. Προσωπικά, δεν νομίζω πως αποδεικνύεται οτιδήποτε από όσα περιγράφετε, αλλά, είπαμε, γνώμες αγνώστων. 8 1
goodvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Snoob είπε Ας αποτανθεί σε δικηγόρο. Το να βάζει τη φίλη της να ρωτάει εξ ονόματός της (είναι ενήμερη, φαντάζομαι, πως ρωτάτε για λογαριασμό της) σε forum, δεν νομίζω πως οφελεί σε κάτι. Δηλαδή, ό,τι και να σας πούμε εδώ, έχει την όποια αξία θα επιλέξετε εσείς να αποδώσετε στις γνώμες αγνώστων. Προσωπικά, δεν νομίζω πως αποδεικνύεται οτιδήποτε από όσα περιγράφετε, αλλά, είπαμε, γνώμες αγνώστων. Ειπωθηκε μπροστα σε 2 ατομα συν η κοπελα .
Baator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Πιθανότατα απαγορεύεται, όπως είναι και το λογικό. Και; Δεν πρόκειται ποτέ, μα ΠΟΤΕ να ασχοληθεί κανένας. Εδώ σε σοβαρότατα ποινικά αδικήματα και δεν ασχολείται κανείς, θα ασχοληθεί το κράτος και δικαστήριο με το ότι μια γραμματέας σχολής είπε στον μπαμπά μιας φοιτήτριας πόσα μαθήματα χρωστάει; Οκ, τα 'χει πάρει η κοπέλα και πάνω στα νεύρα της τώρα θέλει να αντιδράσει. Αλλά χρειάζεστε όντως κάποιον άλλον να σας πει πως δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι; Δικαστήρια με σοβαρά θέματα πάνε 6 και 7 χρόνια μετά και θα κάτσει τώρα κάποιος να ασχοληθεί με μια τέτοια γελοιότητα; Ή θα έχει όρεξη η ίδια η κοπέλα τότε να τραβάζει στα δικαστήρια την γραμματέα ή τον πατέρα της ή όποιον ρώτησε τέλος πάντων, 10 χρόνια μετά; Παιδιά η ίδια μπορεί να 'χει μέχρι τότε. "Την συκοφάντησε και οι σχέσεις τους έχουν κλονιστεί πολύ σοβαρά" - Πες μου ότι είσαι στην μετεφηβική ηλικία χωρίς να μου πεις ότι είσαι στην μετεφηβική ηλικία. Ρίχνει μια καλή φασαρία σπίτι, "τι μαλακίες είναι αυτές που κάνειςςςςςςςςςςς;;;;" και τέλος. Θα της περάσει. 14
georgiouu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, goodvalue είπε Να ειστε πιο προσεκτικος στις εκφρασεις που χρησιμοποιειτε . Σε κόβω να πηγαίνεις και να ρωτάς σε άλλο φόρουμ "αν κάποιος δεν είναι προσεκτικος στις εκφρασεις του,είναι ποινικό αδικημα;" 2 1
goodvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Baator είπε Πιθανότατα απαγορεύεται, όπως είναι και το λογικό. Και; Δεν πρόκειται ποτέ, μα ΠΟΤΕ να ασχοληθεί κανένας. Εδώ σε σοβαρότατα ποινικά αδικήματα και δεν ασχολείται κανείς, θα ασχοληθεί το κράτος και δικαστήριο με το ότι μια γραμματέας σχολής είπε στον μπαμπά μιας φοιτήτριας πόσα μαθήματα χρωστάει; Οκ, τα 'χει πάρει η κοπέλα και πάνω στα νεύρα της τώρα θέλει να αντιδράσει. Αλλά χρειάζεστε όντως κάποιον άλλον να σας πει πως δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι; Δικαστήρια με σοβαρά θέματα πάνε 6 και 7 χρόνια μετά και θα κάτσει τώρα κάποιος να ασχοληθεί με μια τέτοια γελοιότητα; Ή θα έχει όρεξη η ίδια η κοπέλα τότε να τραβάζει στα δικαστήρια την γραμματέα ή τον πατέρα της ή όποιον ρώτησε τέλος πάντων, 10 χρόνια μετά; Παιδιά η ίδια μπορεί να 'χει μέχρι τότε. "Την συκοφάντησε και οι σχέσεις τους έχουν κλονιστεί πολύ σοβαρά" - Πες μου ότι είσαι στην μετεφηβική ηλικία χωρίς να μου πεις ότι είσαι στην μετεφηβική ηλικία. Ρίχνει μια καλή φασαρία σπίτι, "τι μαλακίες είναι αυτές που κάνειςςςςςςςςςςς;;;;" και τέλος. Θα της περάσει. Σας ευχαριστω θερμα για την δομημενη , περιεκτικη και ευγενικη απαντηση σας . 18 λεπτά πριν, georgiouu είπε Σε κόβω να πηγαίνεις και να ρωτάς σε άλλο φόρουμ "αν κάποιος δεν είναι προσεκτικος στις εκφρασεις του,είναι ποινικό αδικημα;" Ειναι η δικη σας αποψη . Δεν ταυτιζομαι . φαινετε οτι δεν καταλαβαινετε τα νοηματα αυτων που γραφω . 1
michael92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Srsly ακόμά ανοίγετε τα spoiler, δεν έχει κάτι άλλο να δείτε. Είναι τρολλ το θέλα, είναι τρόλλ και η απάντηση. You got me. 1
Ultimategr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Προκειται για παραβιαση προσωπικων δεδομενων η οποια αποτελει ποινικο αδικημα. Μπορει να κανει καταγγελια εδω https://www.dpa.gr/ αλλα και να απευθυνθει σε δικηγορο ωστε να προχωρησει τοσο σε μηνυση και αγωγη κατα του υπαλληλου. 1 1
goodvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, michael92 είπε You got me. Respect !
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Για να καταλάβουμε λίγο τι συμβαίνει: Θα πάει η θιγόμενη να ρωτήσει τον άνθρωπο που πήγε στη γραμματεία "τι μέρα πήγες εκεί και σε ποιον μίλησες;" για να εντοπίσει τον υπάλληλο και να πάει μετά να καταθέσει μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων της; Και πώς θα αποδείξει η θιγόμενη πως ο τάδε υπάλληλος διέρρευσε το οτιδήποτε; Επειδή ένα άτομο με το οποίο προφανέστατα τους συνδέει κάποια σχέση (έστω και αν έχουν έρθει, στο μεταξύ, σε ρήξη), ήξερε ότι χρωστάει μαθήματα; Ειλικρινά, αν βρεθεί δικηγόρος που θα πάρει λεφτά από την κοπέλα για να ασχοληθεί με αυτή την απίθανη ιστορία, θα μιλάμε για δικολάβο από τους λίγους. Ποιο δικαστήριο θα ασχοληθεί με μια τέτοια φαιδρή ιστορία; Δεν αποδεικνύεται ότι η γραμματεία διέρρευσε το οτιδήποτε. Ακόμη και στη μυθιστορηματική περίπτωση που καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ο υπάλληλος που απάντησε στον άνθρωπο που απευθύνθηκε στη γραμματεία, ο υπάλληλος θα αρνηθεί τα πάντα, και για όσο θα διαρκέσει η υπομονή του δικαστή θα αναλωθείτε σε μια επικών διαστάσεων κολοκυθιά "Δεν του το είπα εγώ;" "Αμ ποιος του το είπε;" "Και πού να ξέρω, η Πυθία είμαι"; προτού κοπανήσει τη ματσόλα ο δικαστής στην έδρα και σας στείλει στην ευχή. Ο άνθρωπος που ρώτησε, προφανέστατα νοιάζεται την αιώνια φοιτήτρια. Αλλιώς, δεν θα πήγαινε να ρωτήσει αν υπάρχει άνθρωπος να τη βοηθήσει, μπας και περάσει εκείνα τα ρημάδια τα μαθήματα. Που σημαίνει πως ο κατηγορούμενος για διαρροή προσωπικών δεδομένων υπάλληλος της γραμματείας (αν υποθέσουμε πως αυτή η απίθανη ιστορία φτάσει κάποια στιγμή σε αίθουσα δικαστηρίου...) δια του δικηγόρου του θα ισχυριστεί πλήρη άγνοια για το πως ένας άνθρωπος που διατηρούσε προσωπική σχέση με τη μηνύτρια γνώριζε ότι χρωστούσε πέντε μαθήματα. Σκεφτείτε λιγάκι, πριν προτείνετε σε ανθρώπους να σπαταλήσουν το χρόνο τους (και το χρόνο των ήδη βυθισμένων σε έναν ωκεανό φαιδρών υποθέσεων ελληνικών δικαστηρίων) σε μια υπόθεση που, αν δεν οδηγήσει το δικαστή στο χειρουργείο για μεταμόσχευση ήπατος από τα ακατάσχετα γέλια, το μόνο που θα πετύχει είναι να προσθέσει στον εκνευρισμό της μηνύτριας και κάποιες εκατοντάδες πεταμένα ευρώ. 18 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις