pp6210 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Το βασικο ειναι να εχει ενημερο κτεο για να γινει η μεταβιβαση. Αλλιως κανεις μεταβιβαση για μη κυκλοφορια, δηλαδη χωρις κτεο, πινακιδες κ ασφαλεια, αλλα πρεπει να εχεις καπου να το βαλεις εκτος δημοσιου δρομου. Και μετα τα κανεις ολα απο την αρχη.. Λύσεις υπαρχουν για ολα, αρκει να πληρώσεις. Πηγαινε και ρωτα σε ενα μεσολαβητη- διεκπαιρεωτη, σαν να του εδινες τη δουλεια, θα σου προτεινει λυση... και αν το κοστος της μεσολαβησης του σου φανει ψηλο, μην προχωρας
kalmik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Aσφάλεια κάνεις από τη στιγμή που έχει γίνει η μεταβίβαση. Δηλ. που πήρες την νέα άδεια από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών ή κατέθεσες τα δικαιολογητικά στο ΚΕΠ (Μμε το αποδεικτικό της κατάθεσης). Κανονικά γινεται η μεταβίβαση άνευ διπλώματος. Όμως ασφάλεια από την πρώτη στιγμή της μεταβίβασης. Η ασφάλεια του παλιού ιδιοκτήτη ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον καινούργιο.
StamTheMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 6:53 ΜΜ, zio10 είπε Ακόμα κι ο πωλητής ακυρώσει την ασφάλεια έχεις νομίζω μια βδομάδα να κάνεις νέα και αν θυμάμαι σωστά για να κάνεις ασφάλεια δεν σου ζητάνε το δίπλωμα. Διαβαζω οτι εχει περαστει το 18 νομος που σε καλυπτει για 7 ημερες. Επισης διαβαζω οτι το προηγουμενο ασφαλιστηριο παραμενει ενεργο για 30 μερες και θεωρητικα, αν προκαλεσει ατυχημα ο ενος ιδιοκτητης,ειναι καλυμενος. Περιεργα και τα 2,ειδικα το κομματι που αν ακυρωσει ο προηγουμενος την ασφαλεια, εσυ θα εισαι καλυμενος. Στις 14/2/2022 στις 12:51 ΠΜ, kalmik είπε Η ασφάλεια του παλιού ιδιοκτήτη ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον καινούργιο. Εχεις καποια πηγη;
G.bar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μεταβίβαση γίνεται κανονικά, ασφάλεια χωρίς δίπλωμα δεν βγαίνει. Χρειάζεται το δίπλωμα κάποιου που θα δηλωθεί οδηγός, ας μην είναι του ιδιοκτήτη. Επίσης με το που γίνει μεταβίβαση φυσικά και δεν ισχύει η προηγούμενη ασφάλεια σε καμία περίπτωση και δεν χρειάζεται πηγή για αυτό, είναι αυτονόητο. Η ασφάλεια βγαίνει βάσει της άδειας αυτοκινήτου, από τη στιγμή που αλλάζουν τα στοιχεία της άδεια, θα ήταν παράλογο να ισχύει η ίδια ασφάλεια.
Gatilaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Το μεταβιβαζεις κανονικα,το πας στο χωρο σου με καποιον που εχει διπλωμα και επειτα μπαινεις στο mycar και δηλωνεις ηλεκτρονικα ακινησια στην διευθυνση που θα το εχεις και εισαι κομπλε.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχεις καποια πηγη; Δηλαδή μας λες οτι κάποιος αγοράζει ενα αυτοκίνητο, την επόμενη μέρα παίρνει παραμάζωμα καμια 10αρια ανθρώπους και αυτό θα το χρεωθώ εγω που το πούλησα και η ασφάλεια μου Εσυ έχεις κάποια πηγή που να το εξηγεί αυτό; Εγω πάντως οπότε πουλάω την επόμενη ακυρώνω και την ασφάλεια.
@11h Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, G.bar said: ασφάλεια χωρίς δίπλωμα δεν βγαίνει τυπικά βγαίνει, μερικές on-line δεν ζητάνε αντίγραφο διπλωματος κατα τη σύναψη του συμβολαίου, στους όρους του όμως προϋποθέτει ότι ο οδηγός θα φέρει δίπλωμα ικανότητας για το αντίστοιχο όχημα οπότε άν προκύψει θέμα θα αποζημιώσει αλλά θα στραφεί εναντίον του. 3 hours ago, G.bar said: Επίσης με το που γίνει μεταβίβαση φυσικά και δεν ισχύει η προηγούμενη ασφάλεια σε καμία περίπτωση και δεν χρειάζεται πηγή για αυτό, είναι αυτονόητο. Η ασφάλεια βγαίνει βάσει της άδειας αυτοκινήτου, από τη στιγμή που αλλάζουν τα στοιχεία της άδεια, θα ήταν παράλογο να ισχύει η ίδια ασφάλεια.
StamTheMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή μας λες οτι κάποιος αγοράζει ενα αυτοκίνητο, την επόμενη μέρα παίρνει παραμάζωμα καμια 10αρια ανθρώπους και αυτό θα το χρεωθώ εγω που το πούλησα και η ασφάλεια μου Ακου λιγο μαγκα μου,αρχικα δεν ρωτησα εσενα,κατα δευτερον θελω να το διαβασω καπου γιατι και εγω δεν ξερω τι ισχυει. Δεν ειμαστε ολοι ειρωνες εδω μεσα σε καθε ποστ,οπως εισαι εσυ.
NickTG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 12 hours ago, G.bar said: Μεταβίβαση γίνεται κανονικά, ασφάλεια χωρίς δίπλωμα δεν βγαίνει. Ούτε στο αυτοκίνητο ούτε στη μηχανή μου ζήτησαν ποτέ δίπλωμα για την ασφάλεια.
StamTheMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, G.bar είπε ασφάλεια χωρίς δίπλωμα δεν βγαίνει Μια χαρα βγαινει.
kalmik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, @11h είπε τυπικά βγαίνει, μερικές on-line δεν ζητάνε αντίγραφο διπλωματος κατα τη σύναψη του συμβολαίου, στους όρους του όμως προϋποθέτει ότι ο οδηγός θα φέρει δίπλωμα ικανότητας για το αντίστοιχο όχημα οπότε άν προκύψει θέμα θα αποζημιώσει αλλά θα στραφεί εναντίον του. Aν έχεις την καλωσύνη παραθέτεις την πηγή;
@11h Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 9 hours ago, kalmik said: Aν έχεις την καλωσύνη παραθέτεις την πηγή; https://www.cosmote.gr/insurance/car/asfaleia-aftokinitou-meta-apo-polisi είχα ακούσει τέτοια περίπτωση, για κάποιον που μπήκε σε μπελαδες απο την ασφαλιστική του για πράξεις του αγοραστή αφού είχε γίνει η μεταβίβαση, μου έκανε εντύπωση.
Gatilaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Φιλε μου αφου το εχεις αποφασισει να το παρεις γιατι δεν λες στον ανθρωπο που το εχει να στο φερει στο χωρο σου,να πατε επειτα για μεταβιβασεις κλπ και να τον κερασεις κ ενα καφε για τον κοπο του που ηρθε μεχρι εσενα?Επειτα το δηλωνεις σε ακινησια ηλεκτρονικα(δεν χρειαζεται να τρεχεις εφοριες κλπ) και εχεις το project στην πορτα σου.Εννοειται βεβαια εαν η αποσταση ειναι εντως λογικων πλαισιων.
xsterg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, NickTG είπε Ούτε στο αυτοκίνητο ούτε στη μηχανή μου ζήτησαν ποτέ δίπλωμα για την ασφάλεια. και εμενα το ιδιο. ποτε δεν ρωτηθηκα για διπλωμα απο ασφαλιστικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα