Aduril Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Γεια χαρα παιδια, Εχω το monitor Νοκια449XaPlus και μια Geforce2Mx καρτα γραφικων (detonators 6.23!!) Εκανα upgrade στους detonators και εβαλα τους 28.32 αλλα το refresh rate επεσε στα 60Hz, οποτε γυρισα στους παλιους drivers και επανηλθε παλι στα 75hz Η ερωτηση ειναι: απο οτι ειδα στα Win98 ο ρυθμος ανανεωσης ειναι στην επιλογη "βελτιστος" αλλα εχει επιλογες μεχρι και 110hz. Οποτε παω να το αλλαξω ομως με προειδοποιει οτι μπορει να καταστρεψω την οθονη μου. Απο οτι εχω ψαξει η οθονη υποστηριζει μεχρι 110hz. Tι να κανω; Να το αλλαξω ή να το αφησω ως εχει
ODT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 κοίτα, πόσες ίντσες είναι η οθόνη σου; άμα είναι πχ 17 τότε σε 1024χ768 ανάλυση συκώνει τουλάχιστον 75Hz και μετά εξαρτάται από την ποιότητα της για παραπάνω...αν τα 110Hz είναι ο υψηλότερο ρυθμός ανανέωσης που αντέχει τότε αυτό θα γίνεται σε μικρότερη ανάλυση (640χ480). Δεν θυμάμαι στα win98 αν η λίστα με τους ρυθμούς ανανέωσης έιναι αυτοί που υποστηρίζει η οθόνη σου στην τρέχουσα ανάλυση πάντως λογικά αν η οθόνη σου είναι λίγο καινουργια δεν θα πάθει ζημιά αν επιλέξεις λάθος ρυθμό ανανέωσης ή ανάλυση...βέβαια η αναζήτηση των ορίων γενικότερα πρέπει να γίνεται με προσοχή :wink:
Aduril Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Η οθονη ειναι 15 ιντσων. Τελικα πειραξα τις ρυθμισεις, το πηγα μεχρι 110Hz αλλα οταν παταω το κουμπι του μενου που ειναι πανω στην οθονη μου δειχνει οτι παραμενει 75hz ασχετα αν στις ρυθμισεις των Win φαινονται 110... Δεν μπορω με τιποτα να το κανω να δειξει πανω απο 75! Μαλλον θα προχωρησω σε format και επαναγκατασταση των παντων απο την αρχη μπας και οταν εκανα update τους drivers, δεν εκανα σωστο uninstall στους προηγουμενους. Δεν υπαρχει κανενα freeware προγραμματακι που να δειχνει ποιο ειναι το πραγματικο refresh rate; Κοντευουν να μου βγουν τα ματια με τα 75Hz!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.