Christos21417 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Έχω στην κατοχή μου το tp link wa860re εδώ και δύο χρόνια. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι πριν λίγες μέρες όπου καμία συσκευή δεν μπορούσε να συνδεθεί. Με μια επανεκκίνηση έφτιαξε αλλά πάλι τα ίδια. Έχω κάνει reset και προσπαθώ να το σεταρω από την αρχή. Έχω κάνει setup και μέσω tether app και wps. Ενώ γίνεται κανονικά η εγκατάσταση και παίρνει και τους κωδικούς όταν συνδέω κάποια συσκευή πάνω στο extender μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, Christos21417 said: Έχω στην κατοχή μου το tp link wa860re εδώ και δύο χρόνια. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι πριν λίγες μέρες όπου καμία συσκευή δεν μπορούσε να συνδεθεί. Με μια επανεκκίνηση έφτιαξε αλλά πάλι τα ίδια. Έχω κάνει reset και προσπαθώ να το σεταρω από την αρχή. Έχω κάνει setup και μέσω tether app και wps. Ενώ γίνεται κανονικά η εγκατάσταση και παίρνει και τους κωδικούς όταν συνδέω κάποια συσκευή πάνω στο extender μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Τι μπορεί να φταίει; firmware update προληπτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε firmware update προληπτικα; Για να κάνω firmware update πρέπει πρώτα να το σεταρω, να το βάλω στην πρίζα που θέλω και μετά να κατεβάσω το αρχείο και να κάνω update ή πριν ξεκινήσω την διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 κατευθειαν με ethernet πριν το σεταρεις. On 12/02/2022 at 06:34, Christos21417 said: Για να κάνω firmware update πρέπει πρώτα να το σεταρω, να το βάλω στην πρίζα που θέλω και μετά να κατεβάσω το αρχείο και να κάνω update ή πριν ξεκινήσω την διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, poulinos είπε κατευθειαν με ethernet πριν το σεταρεις. Φίλε λειτουργεί. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 8 minutes ago, Christos21417 said: Φίλε λειτουργεί. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. να σε καλα.τελος καλα ολα καλα ελπιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα