Προς το περιεχόμενο

Scammer στο forum μας!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα με μεγαλη μου λυπη καθομαι και ανοιγω αυτο το thread καθως δεχτηκα Scam  απο τον χρηστη Rempelos23.
Πωλουσε μια καρτα γραφικων και συγκεκριμενα μια 1050ti εγω εσπευσα να την αγορασω και προβηκα σε καταθεση καθως δεν τον βολευε η αντικαταβολη οπως ο ιδιος δηλωσε. Οι ημερες περνουσαν και με γεμιζε δικαιολογιες π δεν εστειλε την καρτα, μια ελεγε οτι ηταν κλειστα ολα απο το χιονι μετα οτι πηγε στα ελτα και ειχε πολυ κοσμο και τελος οτι κολλησε κοβιντ αυτος και η οικογενεια του. 2 εβδομαδες μετα την καταθεση μου λοιπον ισχυριζεται πως εβαλε εναν φιλο του να στειλει την καρτα αλλα δεν κρατησε το αποκομα και δεν εχει τρακινγκ ναμπερ,(εγω καθ' ολη την διαρκεια αυτων των γεγονοτων εδειχνα την απολυτη εμπιστοσυνη στο προσωπο του καθως εχω κανει αμετρητες συναλλαγες στο φορουμ και ουδεποτε εχω προδωθει) αλλα οι μερες συνεχησαν να περνουν διαβαζε τα μηνυματα μου και δεν απαντουσε και ισχυρηστηκε ακομα πως τον εν λογο λογαριασμο τον χρησιμοποιουν 2 ατομα ( 3 κριτικες εχει ολες κ ολες).Μια εβδομαδα ακομη μετα εφτασα στο αμην και του ζητησα να επιστρεψει τα χρηματα μου γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο, αυτος μετα απο 2 μερες αποκριθηκε θετικα μου ζητησε το iban μου αλλα δεν μου εκανε καποια καταθεση και καπως ετσι φτανουμε στο σημερα 1 μηνα σχεδον απο την μερα της καταθεσης και εγω περιμενω ακομα προσπαθωντας να μην παραδεχτω το προφανες.....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...