3DJIN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 εχεις αλλο δισκο να βαλεις εκει να δεις τι συμβαινει? τουλαχιστον θα δεις αν φταιει η θυρα.
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, 3DJIN είπε εχεις αλλο δισκο να βαλεις εκει να δεις τι συμβαινει? τουλαχιστον θα δεις αν φταιει η θυρα. Δοκίμασα μόλις και στις διπλανές θύρες, ίδια συμπεριφορά. 4α reboot για δοκιμή, την πρώτη φορά τον είδε κανονικά, τη δεύτερη και τρίτη φαινόταν στο bios αλλά όχι στα windows, τη 4η λειτούργησε κανονικά.
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για να αποκλείσουμε το φαινόμενο της τροφοδοσίας καλό θα ήταν να έβρισκες τρόπο με ένα άλλο τροφοδοτικό να τροφοδοτήσεις τον δίσκο με ρεύμα. Για το σύστημα που έχεις, το gold τροφοδοτικό , αν και καινούργιο , εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα…. ΥΓ. Να υποθέσω και στο προηγούμενο σύστημα με τον 8700 το τροφοδοτικό ήταν πάλι gold? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από atheatos
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, atheatos είπε Για να αποκλείσουμε το φαινόμενο της τροφοδοσίας καλό θα ήταν να έβρισκες τρόπο με ένα άλλο τροφοδοτικό να τροφοδοτήσεις τον δίσκο με ρεύμα. Για το σύστημα που έχεις, το gold τροφοδοτικό , αν και καινούργιο , εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα…. ΥΓ. Να υποθέσω και στο προηγούμενο σύστημα με τον 8700 το τροφοδοτικό ήταν πάλι gold? Ήταν άλλο σύστημα εντελώς εκείνο. Θυμάμαι όμως 2-3 φορές είχε γίνει και τότε. Το καλοκαίρι, στις αρχές ήταν η πρώτη φορά και η 2-3η τέλος του Αυγούστου ή Σεπτέμβριο. Corsair SF600 (GOLD) i7 8700K Asrock z390 Phantom ITX
Kostas.karras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, atheatos είπε Για να αποκλείσουμε το φαινόμενο της τροφοδοσίας καλό θα ήταν να έβρισκες τρόπο με ένα άλλο τροφοδοτικό να τροφοδοτήσεις τον δίσκο με ρεύμα. Για το σύστημα που έχεις, το gold τροφοδοτικό , αν και καινούργιο , εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα…. ΥΓ. Να υποθέσω και στο προηγούμενο σύστημα με τον 8700 το τροφοδοτικό ήταν πάλι gold? Γι αυτο ζητησα hwinfo, να δω τι παιζει με τις τασεις αλλα ισα ισα εχει καλες τιμες, δεν ειναι τροφοδοτικο.
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Ήταν άλλο σύστημα εντελώς εκείνο. Θυμάμαι όμως 2-3 φορές είχε γίνει και τότε. Άμα το έκανε και σε άλλο σύστημα τι συζητάμε, είναι θέμα του δίσκου. Το λειτουργικό που έχει τώρα το σύστημα, προέρχεται από το προηγούμενο σύστημα ή από καθαρή εγκατάσταση; 1
Kostas.karras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Ήταν άλλο σύστημα εντελώς εκείνο. Θυμάμαι όμως 2-3 φορές είχε γίνει και τότε. Το καλοκαίρι, στις αρχές ήταν η πρώτη φορά και η 2-3η τέλος του Αυγούστου ή Σεπτέμβριο. Corsair SF600 (GOLD) i7 8700K Asrock z390 Phantom ITX Κατεβασε απο την samsung το firmware και επανεγκατασταση του firmware και οχι απο magician. Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Άμα το έκανε και σε άλλο σύστημα τι συζητάμε, είναι θέμα του δίσκου. Το λειτουργικό που έχει τώρα το σύστημα, προέρχεται από το προηγούμενο σύστημα ή από καθαρή εγκατάσταση; Πολυ πιθανο! 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Αν συνεχίσει θα τον αντικαταστήσω νωρίτερα από ότι υπολόγιζα με κάποιον gen 3 NVME να τελειώνει το παραμύθι. Ίσως είναι και θέμα λειτουργικού. Φορματ δεν έχω τη διάθεση να κάνω αυτές τις μέρες.
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Bios έχεις το τελευταίο ; Κάτι Beta είναι νομίζω οπότε δεν περνάω ακόμη. Ας βγει κάτι officially.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ δεν απάντησες: Στις 13/2/2022 στις 6:34 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Το λειτουργικό που έχει τώρα το σύστημα, προέρχεται από το προηγούμενο σύστημα ή από καθαρή εγκατάσταση; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Κάτι Beta είναι νομίζω οπότε δεν περνάω ακόμη. Ας βγει κάτι officially. Z690-A το τελευταίο είναι το 1003 και δεν είναι beta απ'οτι βλέπω.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Z690-A το τελευταίο είναι το 1003 και δεν είναι beta απ'οτι βλέπω. Στις 11/2/2022 στις 9:45 ΜΜ, 7nisiotis είπε Msi pro z690 - A Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Την ASUS έβλεπα εγώ 😅
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Το κατάλαβα! Τόσες μητρικές που βγαίνουν πλέον αυτό που τις ξεχωρίζει, αφού οι εταιρίες δίνουν το ίδιο όνομα στη μητρική τους με τον ανταγωνισμό, είναι η μάρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα