notist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Παράγγειλα από το amazon Ιταλίας ένα προϊόν και έβαλα πληρωμή με την κάρτα μου χρεωστική της eurobank. Μου ήρθε mail ότι χρειάζεται επαλήθευση της πληρωμής. Πατώντας με πήγε στη σελίδα του amazon και λέει: Πρόβλημα με την κάρτα σας που λήγει σε ....... Η παραγγελία σας έχει δημιουργηθεί αλλά το ποσό δεν έχει χρεωθεί και θα αποσταλεί μόνο όταν λάβουμε την πληρωμή. Ελέγξτε το όριο της κάρτας σας ή εάν έχετε διαθέσιμη πίστωση για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας εάν πρέπει να εγγραφείτε για ασφάλεια 3D ή να δοκιμάσετε άλλη μέθοδο πληρωμής. Εννοείται ότι έχει χρήματα μέσα. Επίσης με την ίδια κάρτα έχω αγοράσει από το γαλλικό amazon βέβαια πριν 2 ή 3 χρόνια. Έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω? Ευχαριστώ.
kostasbm Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, notist είπε Καλησπέρα. Παράγγειλα από το amazon Ιταλίας ένα προϊόν και έβαλα πληρωμή με την κάρτα μου χρεωστική της eurobank. Μου ήρθε mail ότι χρειάζεται επαλήθευση της πληρωμής. Πατώντας με πήγε στη σελίδα του amazon και λέει: Πρόβλημα με την κάρτα σας που λήγει σε ....... Η παραγγελία σας έχει δημιουργηθεί αλλά το ποσό δεν έχει χρεωθεί και θα αποσταλεί μόνο όταν λάβουμε την πληρωμή. Ελέγξτε το όριο της κάρτας σας ή εάν έχετε διαθέσιμη πίστωση για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας εάν πρέπει να εγγραφείτε για ασφάλεια 3D ή να δοκιμάσετε άλλη μέθοδο πληρωμής. Εννοείται ότι έχει χρήματα μέσα. Επίσης με την ίδια κάρτα έχω αγοράσει από το γαλλικό amazon βέβαια πριν 2 ή 3 χρόνια. Έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω? Ευχαριστώ. από περιέργεια.......από τη τράπεζα σου ήρθε μυνημα για έγκριση της πληρωμής???τι ποσό ήταν??
notist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Όχι δεν ήρθε τίποτα. 161,36+8,97 μεταφορικά σύνολο 170,33€.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, notist είπε πρέπει να εγγραφείτε για ασφάλεια 3D Aυτο κανε
notist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Aυτο κανε Δηλαδή? Πως το κάνω? Ευχαριστώ Α επίσης στις συναλλαγές βλέπω τώρα ότι είχα αγοράσει με την ίδια κάρτα στις 21/8/21 από το γερμανικό 56,80€ Μόλις μίλησα με Europhone banking. Ισχυρή ταυτοποίηση έχω είμαι οκ. Έκανε έλεγχο και μου είπε ότι το ιταλικό amazon δεν την υποστηρίζει, με συνέπεια να μην μπορώ να κάνω την αγορά.
notist Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα. Εχθές ακύρωσα την παραγγελία αφού μου είπε ο εκπρόσωπος της τράπεζας ότι το ιταλικό amazon δεν έχει την ισχυρή ταυτοποίηση!!!! Να πω την αλήθεια δεν τον πολύ-πίστεψα αλλά οκ. Πριν λίγο έκανα ξανά την παραγγελία μου ζήτησε 2 ψηφία του pin, μου έστειλε τον 6ψηφιο κωδικό και η παραγγελία έγινε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα