Basilhs23___ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Ntalia91 είπε Τα πιάνει τα παιδιά μας κανονικά μας είπαν. Όσο για τον δικηγόρο μην πω που να τα βάλει. 5 αδέρφια επί 50€= 250€ Και τώρα με τα παιδιά μας 5 αδέρφια επί 600€= 3000€ Δηλαδή από την δική μας ιστορία του δίνουμε μια περιουσία... Τα σαβάνα όμως τσέπες δεν έχουν. Μας έσκισαν Πριν έλεγες κάτι για 500-700 ευρώ ανά άτομο. Δεν κατάλαβα. Τα 50 ευρώ ανά άτομο και λίγα είναι για να κάτσει να ασχοληθεί με το πιο άχρηστο πράγμα ένας δικηγόρος. Αλλά αν σας είπε πολύ παραπάνω από 50 ευρώ ανά άτομο πχ 500 ανά άτομο, ε εκεί το παραχεσαμε.
Ntalia91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πριν έλεγες κάτι για 500-700 ευρώ ανά άτομο. Δεν κατάλαβα. Τα 50 ευρώ ανά άτομο και λίγα είναι για να κάτσει να ασχοληθεί με το πιο άχρηστο πράγμα ένας δικηγόρος. Αλλά αν σας είπε πολύ παραπάνω από 50 ευρώ ανά άτομο πχ 500 ανά άτομο, ε εκεί το παραχεσαμε. Η αποποινικοποίηση που έγινε από εμάς τα ανήψια του θανόντα το κόστος ήταν 50€/ άτομο. Τώρα που θα πρέπει να γίνει αποποίηση για τα δικά μας παιδιά τα οποία είναι ανήλικα θα πρέπει η κάθε οικογένεια να πληρώσει 600€ γιατί θα γίνει δικαστήριο
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ntalia91 είπε Η αποποινικοποίηση που έγινε από εμάς τα ανήψια του θανόντα το κόστος ήταν 50€/ άτομο. Τώρα που θα πρέπει να γίνει αποποίηση για τα δικά μας παιδιά τα οποία είναι ανήλικα θα πρέπει η κάθε οικογένεια να πληρώσει 600€ γιατί θα γίνει δικαστήριο Οκ. Ρωτήστε και άλλους δικηγόρους μήπως σας δώσουν καλύτερη τιμή αν και το βλέπω χλωμό.
golden33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 9:54 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Αν δεν εχει αφήσει διαθήκη και έχει περιουσία πάλι ψάχνουν τους εγγύτερους συγγενείς.Δεν τους ψάχνουν μονο αν αφήνει χρέη. Είναι λάθος το σύστημα. Εσύ μπορεί να μη μιλάς με τους συγγενείς που έκαναν αποποίηση, συμβολαιογράφος ή δικηγόρος δεν σε ενημερώνει, τι να κάνεις? Όταν πέθανε η γιαγιά μου τα άφησε όλα στο θείο μου, τον πατέρα μου δεν το είχε καν στη διαθήκη. Μας ήρθε τις προάλλες ραβασάκι για χρέη της γιαγιάς μου γιατί ο πατέρας μου δεν ήξερε ότι έπρεπε να κάνει αποποίηση κληρονομιάς παρόλο που δεν του άφησε τπτ, ούτε για το άνοιγμα της διαθήκης δεν τον είχαν ενημερώσει σκέψου, ο πατέρας μου δεν ήξερε καν ότι υπάρχει διαθήκη, του είχαν πει ότι τα είχε γράψει όλα εν ζωή η γιαγιά. Αν πεθάνει κάποιος και οι κοντινοί του κάνουν αποποίηση και δεν σε ενημερώσουν, πως θα ξέρεις να κάνεις αποποίηση? Ξαφνικά βρίσκεσαι με χρέος γιατί δεν έκανες αποποίηση ενώ δεν ήξερες.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, golden33 είπε Είναι λάθος το σύστημα. Εσύ μπορεί να μη μιλάς με τους συγγενείς που έκαναν αποποίηση, συμβολαιογράφος ή δικηγόρος δεν σε ενημερώνει, τι να κάνεις? Όταν πέθανε η γιαγιά μου τα άφησε όλα στο θείο μου, τον πατέρα μου δεν το είχε καν στη διαθήκη. Μας ήρθε τις προάλλες ραβασάκι για χρέη της γιαγιάς μου γιατί ο πατέρας μου δεν ήξερε ότι έπρεπε να κάνει αποποίηση κληρονομιάς παρόλο που δεν του άφησε τπτ, ούτε για το άνοιγμα της διαθήκης δεν τον είχαν ενημερώσει σκέψου, ο πατέρας μου δεν ήξερε καν ότι υπάρχει διαθήκη, του είχαν πει ότι τα είχε γράψει όλα εν ζωή η γιαγιά. Αν πεθάνει κάποιος και οι κοντινοί του κάνουν αποποίηση και δεν σε ενημερώσουν, πως θα ξέρεις να κάνεις αποποίηση? Ξαφνικά βρίσκεσαι με χρέος γιατί δεν έκανες αποποίηση ενώ δεν ήξερες. Σε παρόμοιο thread που είχε ανοίξει πριν καιρό και είχα θέσει αυτό το θέμα. Μου είπανε κάποιοι ότι σαφώς και υπάρχει ενημέρωση των κληρονόμων για αυτό το θέμα και εάν δεν υπάρξει τότε είναι παράνομο και μπορείς να κινηθείς νομικά. Τώρα τι παίζει ακριβώς πότε δεν κατάλαβα για αυτό το θέμα.
golden33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Σε παρόμοιο thread που είχε ανοίξει πριν καιρό και είχα θέσει αυτό το θέμα. Μου είπανε κάποιοι ότι σαφώς και υπάρχει ενημέρωση των κληρονόμων για αυτό το θέμα και εάν δεν υπάρξει τότε είναι παράνομο και μπορείς να κινηθείς νομικά. Τώρα τι παίζει ακριβώς πότε δεν κατάλαβα για αυτό το θέμα. Δικηγόρο που ρωτήσαμε εμείς τώρα πρόσφατα που έγινε η ιστορία μας είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι από το νόμο ούτε οι δικηγόροι ούτε οι συμβολαιογράφοι είτε σε αναφέρει η διαθήκη είτε όχι. Είσαι υποχρεωμένος λέει εσύ το ψάξεις αν υπάρχει διαθήκη και πότε θα ανοίξει.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, golden33 είπε Δικηγόρο που ρωτήσαμε εμείς τώρα πρόσφατα που έγινε η ιστορία μας είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι από το νόμο ούτε οι δικηγόροι ούτε οι συμβολαιογράφοι είτε σε αναφέρει η διαθήκη είτε όχι. Είσαι υποχρεωμένος λέει εσύ το ψάξεις αν υπάρχει διαθήκη και πότε θα ανοίξει. Τραγικά πράγματα δηλαδη.... Ελλαδαρα αθάνατη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα