jimagas99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Gt2 και ξερό ψωμί. Τραγικό να έχουν φτιάξει ρολόι, με ηλιακό συλλέκτη, με πολύ καλές μετρήσεις, με πολλές διευκολύνσεις στις προπονήσεις και στην παρακολούθηση της υγείας, με κατέβασμα εφαρμογών για διάφορα θέματα προπονήσεων, με συνδεσιμότητα ακόμα και με άλλα smartwacth και άλλους αισθητήρες, με λειτουργία stelh για στρατιωτικής χρήση και η οθόνη να είναι μονόχρωμη LCD. Είναι σαν να πάω σήμερα να αγοράσω την τέλεια 65" smarttv η οποία όμως είναι ασπρόμαυρη. 3
ktlk21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jimagas99 είπε Gt2 και ξερό ψωμί. Τραγικό να έχουν φτιάξει ρολόι, με ηλιακό συλλέκτη, με πολύ καλές μετρήσεις, με πολλές διευκολύνσεις στις προπονήσεις και στην παρακολούθηση της υγείας, με κατέβασμα εφαρμογών για διάφορα θέματα προπονήσεων, με συνδεσιμότητα ακόμα και με άλλα smartwacth και άλλους αισθητήρες, με λειτουργία stelh για στρατιωτικής χρήση και η οθόνη να είναι μονόχρωμη LCD. Είναι σαν να πάω σήμερα να αγοράσω την τέλεια 65" smarttv η οποία όμως είναι ασπρόμαυρη. Για αυτό έχεις το κινητό σου...Έχουμε χάσει την μπάλα ,,Σαν τα apple watch που τα θεωρώ το κορυφαίο smartwatch και θες κάθε μέρα φόρτιση 2
nvel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, jimagas99 είπε η οθόνη να είναι μονόχρωμη LCD. Είναι σαν να πάω σήμερα να αγοράσω την τέλεια 65" smarttv η οποία όμως είναι ασπρόμαυρη. άμα δεν ήταν ασπρόμαυρη δεν θα είχε "απεριόριστη" αυτονομία αλλά την γελοία αυτονομία τον υπόλοιπων smartwach 3
moderndrummer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, mants118 είπε το τέλειο δώρο για ένα φιλαράκι μου στη Φραγκφούρτη που έχει ήλιο 3 ώρες το χρόνο!!! 😛 Αυτό το θεωρώ καλή εξέλιξη στη χρησιμότητα ενός τέτοιου ρολογιού στην εξοχή! Το επιβεβαιώνω εγώ που ζω εκεί. Η μέρα αυτή είναι γνωστή εδώ και ως καλοκαίρι.
skritikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, jimagas99 είπε Gt2 και ξερό ψωμί. Τραγικό να έχουν φτιάξει ρολόι, με ηλιακό συλλέκτη, με πολύ καλές μετρήσεις, με πολλές διευκολύνσεις στις προπονήσεις και στην παρακολούθηση της υγείας, με κατέβασμα εφαρμογών για διάφορα θέματα προπονήσεων, με συνδεσιμότητα ακόμα και με άλλα smartwacth και άλλους αισθητήρες, με λειτουργία stelh για στρατιωτικής χρήση και η οθόνη να είναι μονόχρωμη LCD. Είναι σαν να πάω σήμερα να αγοράσω την τέλεια 65" smarttv η οποία όμως είναι ασπρόμαυρη. Δεν έχεις ιδέα από το συγκεκριμένο για αυτό το κρίνεις έτσι. Αυτή η οθόνη είναι που μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε 24ώρες το 24ωρο για 15+ μέρες χωρίς να κοιτάμε καν το επίπεδο της μπαταρίας. Ποιο άλλο ρολόι με τόσες δυνατότητες είπαμε το κάνει αυτό;! Η Garmin έχει την σειρά Fenix για πιο premium οθόνες κτλ. Με το ανάλογο τίμημα, από διπλή ως τριπλή τιμή από τα Instinct.
jimagas99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, ktlk21 είπε Για αυτό έχεις το κινητό σου...Έχουμε χάσει την μπάλα ,,Σαν τα apple watch που τα θεωρώ το κορυφαίο smartwatch και θες κάθε μέρα φόρτιση Τι εννοείς ?? Να έχω την τέλεια ασπρόμαυρη smart tv και να βλέπω τις ταινίες στο κινητό μου ???? Έτσι βρίσκεις την μπάλα που έχει χαθεί , όπως λες ??? 7 ώρες πριν, nvel είπε άμα δεν ήταν ασπρόμαυρη δεν θα είχε "απεριόριστη" αυτονομία αλλά την γελοία αυτονομία τον υπόλοιπων smartwachδηλασγ Δηλαδή, πρέπει να κλείνω όλες τις ειδοποιήσεις, να το λειτουργώ σαν απλό ρολόι για να μπορώ να κοκορευομαι για απεριόριστη αυτονομία. Ένα απλό και ταπεινό, gt2 με όλα σε πλήρη λειτουργία και με ενημερώσεις και με προπονήσεις 4-5 φορές την εβδομάδα και καταγραφές οξυγόνου, ύπνου, καρδίας κλπ , έχει αυτονομία 7-9 ημέρες. Χωρίς προπονήσεις κλπ, διαρκεί περίπου 14 ημέρες η φόρτιση του. Αν τα κλείσεις όλα τότε ... δεν ξέρω πόσο θα σου διαρκέσει, πάντως περισσότερο από 14 ημέρες. Τώρα για τις γελοίες αυτονομίες των υπολοίπων smartwacth , πρίν αγοράσεις, κάνεις έρευνα αγοράς. 3 ώρες πριν, skritikos είπε Δεν έχεις ιδέα από το συγκεκριμένο για αυτό το κρίνεις έτσι. Αυτή η οθόνη είναι που μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε 24ώρες το 24ωρο για 15+ μέρες χωρίς να κοιτάμε καν το επίπεδο της μπαταρίας. Ποιο άλλο ρολόι με τόσες δυνατότητες είπαμε το κάνει αυτό;! Η Garmin έχει την σειρά Fenix για πιο premium οθόνες κτλ. Με το ανάλογο τίμημα, από διπλή ως τριπλή τιμή από τα Instinct. Κάνε μια έρευνα αγοράς, θα πεισθείς ότι δεν έχεις βρει ορυχείο χρυσού. Κοίτα και δυνατότητες και διευκολύνσεις και την αυτονομία που βασικά σε ενδιαφέρει. Και όλα αυτά, θα δεις πως μπορεί να κοστίζουν και λιγότερα χρήματα.. 1
kata_tixi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 8:18 ΜΜ, mants118 είπε το τέλειο δώρο για ένα φιλαράκι μου στη Φραγκφούρτη που έχει ήλιο 3 ώρες το χρόνο!!! 😛 Αυτό το θεωρώ καλή εξέλιξη στη χρησιμότητα ενός τέτοιου ρολογιού στην εξοχή! δεν χρειαζεται να εχει ηλιοφάνεια οπως την αντιλαμβάνεσαι για την παραγωγη ενεργειας
bower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) "Άξιο αναφοράς είναι πως η λειτουργία Garmin Pay είναι διαθέσιμη μόνο στα Solar μοντέλα" Ξέρουν τι κάνουν... Να μη χρειάζεται να κουβαλάς κάρτα όταν ανέβεις στον Όλυμπο και θες να πάρεις ένα νεράκι από την καντίνα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από bower
OLDjunior Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, jimagas99 είπε Gt2 και ξερό ψωμί. Τραγικό να έχουν φτιάξει ρολόι, με ηλιακό συλλέκτη, με πολύ καλές μετρήσεις, με πολλές διευκολύνσεις στις προπονήσεις και στην παρακολούθηση της υγείας, με κατέβασμα εφαρμογών για διάφορα θέματα προπονήσεων, με συνδεσιμότητα ακόμα και με άλλα smartwacth και άλλους αισθητήρες, με λειτουργία stelh για στρατιωτικής χρήση και η οθόνη να είναι μονόχρωμη LCD. Είναι σαν να πάω σήμερα να αγοράσω την τέλεια 65" smarttv η οποία όμως είναι ασπρόμαυρη. Το Gt2 είναι πολλά πράγματα αλλά όχι smart watch . Πιο συγκεκριμένα , με έπρηξε ένας φίλος μου να το πάρω μόλις έμεινα χωρίς ρολόι ( είχα το Fenix3 γύρω στα 5 χρόνια ) Έτσι πήρα το Gt2 . Καμία σχέση με Garmin . Όλες οι μετρήσεις λάθος το ρολόι είναι GTP . Είναι και αδιάβροχο τρομάρα τους. Το έβαλα στο θάλασσα να μετρήσω αποστάσεις και έπαθε κλακαζ από την πρώτη φορά. Ότι πληρώνεις παίρνεις, αυτά . Α ναι , Garmin και ξερό ψωμί … 13 ώρες πριν, jimagas99 είπε Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από OLDjunior 1
Gr.mac Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Τι κερδίζεις με ένα ηλιακό Gshock. Αυτονομία για να δω΄χμ καμιά δεκαριά χρόνια και counting ... off the grid permanently ... το φοράς στο μπάνιο στο καυτό νερό... βγαίνεις το βάζεις στο ψυγείο να πάρεις μπύρα... πας θάλασσα και μόνο όταν μυρίσει το λουράκι το βγάζεις να το καθαρίσεις .. αν είσαι μπίχλας το φοράς μέχρι να σου γίνει ο καρπός παιδικός. Α ναι .. και για μένα .... σε καυγά το έχω πετάξει σε τοίχο... πάτωμα ... τραπέζι ... το έχω κλωτσήσει (κατά λάθος) πατήσει κλπ... βασικά ζω μαζί του .. πιστέψτε με και τα κινητά μου το ίδιο παθαίνουν αλλά με πολύ λιγότερη ορμή, περισσότερη τύχη και πολύ καλές θήκες (οκ τα προσέχω και περισσότερο αν και πιο φθηνά !) ... Ζουν μαζί μου. Και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον αλλά πολλοί αθληταράδες μαζεύτηκαν με αυτά τα μαραφέτια. Τα οποία αλήθεια τι προσφέρουν; Ποια ανάγκη αλήθεια καλύπτουν; Το δικό μου G shock είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ έχει λεπτοδείκτες που κουνιούνται και συντονίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ με το ραδιοφάρο από τη Γερμανία! Ηθελα με GPS αλλά έβγαινε διπλή τιμή ... Και αντέχει τη ζωή με έναν άνθρωπο και με τη μπαταρία του πρακτικά ανεξάντλητη... Ξέρω γιατί πλήρωσα τα κατοστάρικα που ζήταγε και όχι οθόνες με μαμουνάκια ασπρόμαυρα ή έγχρωμα. Αλήθεια όλοι οι αθληταράδες έχουν κοιτάξει πόση διαφορά βγάζει το κινητό τους αφού θέλουν να ξέρουν τα χιλιόμετρα τους σε σχέση με το smartwatch ; Περπάτημα τρέξιμο ποδήλατο... Τα άλλα παιδιά είναι όντως για πολύ εξειδικευμένους αθλητές αλλά μάνα μου αν είστε σε αυτή τη κατηγορία δεν θα έχετε μόνο το μαραφέτι μα και έναν προπονητή ρε παιδιά ή θα είστε σε μια ομάδα ... αλλιώς χάνεστε. Τι θέλω να πω... το προφανές ... μαλώνουμε για μία τεχνητή ανάγκη που δεν μας κάνει καλύτερους... η ψυχή μας μας κάνει η θέλησή μας και το αν είμαστε καλύτεροι από την επόμενη μέρα μπορεί ο καθένας να το ξέρει. Δείτε στο κάτω κάτω της γραφής το κινητό σας. Στο ποδήλατο τουλάχιστον το off the grid Sigma μετράει πάνω κάτω τα ίδια χιλιόμετρα την ίδια μέση ωριαία την ίδια περίπου μέγιστη ταχύτητα .... Πέραν ότι έχω το κινητό για ασφάλεια αν χρειαστώ κάτι (συνήθως μου σπάνε τα νεύρα με μηνύματα όταν θέλω να είμαι μόνος και να βρεθώ με τον εαυτό μου) δε νομίζω ότι θα ήθελα να έχω κάτι μαζί μου και να μου λέει τι έκανα... Για σεξ tracker έχουμε ; Για να περηφανευόμαστε για επιδόσεις; Ας σοβαρευτούμε! Και κάτι τελευταίο για παλμούς και οξύμετρα .... στην ηλικία μου τουλάχιστον, των 50 φεύγα δλδ, πιο καλή δουλειά μου κάνει ένα πιεσόμετρο παιδιά... ακόμα και όταν περπατάω ... που έχω κινδυνέψει να "φύγω" ... οι παλμοί δεν μου λένε κάτι... υπάρχουν νομίζω κάποια (Apple Watch ?) που το κοιτάνε αυτό και ειδικά την αρρυθμία.... αλλά θυμάμαι και τον καρδιολόγο μου ακόμα και στην ώρα τη κρίσιμη... μην ΚΟΙΤΑΣ το πιεσόμετρο... πάρε κάτι ηρέμησε και μετά πάρε μέτρηση ξανά... και μου λέτε να έχω συνεχώς tracker για ..... ηρεμία υποθέτω εεε;;;; όχι παιδιά... αν την βρίσκετε με τα μαραφέτια αυτά οκ... αλλά μην δουλεύετε τον εαυτό σας πόσο αληθινά χρήσιμα είναι να ζεις μαζί τους ... γνώμη μου.. λάθος σωστή ; πετάχτε τη κρατήστε τη ...χάϊντα καληνύχτα παίδες ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα