Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να τσιμπήσω ένα μόντεμ που έχει 5g k backup 4g έχω cosmote απεριόριστα δεδομένα, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με κάλυψη σε αυτή την ριμαδοχωρα και κατά επέκταση Αθήνα.

Θα έχω ταχύτητα 200/20+ παντού η παίζει να σέρνεται το πράγμα σε κανένα μαγευτικό Πικέρμι ξέρω γω;

Δημοσ.
On 11/02/2022 at 18:44, logo15 said:

Θέλω να τσιμπήσω ένα μόντεμ που έχει 5g k backup 4g έχω cosmote απεριόριστα δεδομένα, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με κάλυψη σε αυτή την ριμαδοχωρα και κατά επέκταση Αθήνα.

τι εννοεις να εχει 5g και 4g backup? δυο sim? η να παιζει kαι 4g? η να εχεις vdsl  με backup 5g?

Δημοσ.
On 13/02/2022 at 03:38, poulinos said:

τι εννοεις να εχει 5g και 4g backup? δυο sim? η να παιζει kαι 4g? η να εχεις vdsl  με backup 5g?

Να είναι 5g αλλά να αποζιε και 4g. 

Δημοσ.
6 minutes ago, logo15 said:

Να είναι 5g αλλά να αποζιε και 4g. 

ολα τα router που ειναι  5g παιζουν και 4g.backward compatible αν αυτο εννοεις.αλλα αυτο δεν ειναι backup

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ολα τα router που ειναι  5g παιζουν και 4g.backward compatible αν αυτο εννοεις.αλλα αυτο δεν ειναι backup

Οπότε αν υπάρχει καλό 5g/4g είμαι κομπλέ σωστά; Υπάρχει κάποιο σάιτ η εφαρμογή που να μπορώ να δω αναλυτικά; Σε φάση η κοσμοτε έχει έναν χάρτη κάλυψης αλλά δεν μπορείς να ζουμαρεις παντού να δεις κάλυψη και ταχύτητες κτλπ και επειδή θα το έχω εν κίνηση ανά 5ην Ελλάδα για δουλειά θέλω να ξέρω τι να περιμένω...

Δημοσ.
6 hours ago, logo15 said:

Οπότε αν υπάρχει καλό 5g/4g είμαι κομπλέ σωστά; Υπάρχει κάποιο σάιτ η εφαρμογή που να μπορώ να δω αναλυτικά; Σε φάση η κοσμοτε έχει έναν χάρτη κάλυψης αλλά δεν μπορείς να ζουμαρεις παντού να δεις κάλυψη και ταχύτητες κτλπ και επειδή θα το έχω εν κίνηση ανά 5ην Ελλάδα για δουλειά θέλω να ξέρω τι να περιμένω...

5g δεν σημαινει οτι υπαρχει παντου ή μπορει να πιανεις εξω απο ενα κτιριο αλλα οχι μεσα. εδω 4g δεν πιανεις παντου.και οι ταχυτητες του 4g παντως ειναι πολυ καλες για οποιαδηποτε δουλεια

η  cosmote περα απο τον χαρτη που αναφερεις δεν εχω δει κατι αλλο

https://www.google.com/search?q=χαρτησ.καλυψης.5g&oq=χαρτησ.καλυψης.5g&aqs=chrome..69i57j0i30l3j0i8i30.6805j0j4&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Δημοσ.
Στις 11/2/2022 στις 6:44 ΜΜ, logo15 είπε

Θα έχω ταχύτητα 200/20+ παντού η παίζει να σέρνεται το πράγμα σε κανένα μαγευτικό Πικέρμι ξέρω γω;

γιατι δεν κανεις ενα speedtest με το κινητο σου εκει που σκοπευεις να βαλεις το μοντεμ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, emperor4her είπε

γιατι δεν κανεις ενα speedtest με το κινητο σου εκει που σκοπευεις να βαλεις το μοντεμ? 

Θα το έχω on the go. Οπότε δεν βολεύει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν μπορεις να κανεις πολλα.θεωρητικα η cosmote δινει την καλυτερη καλυψη οποτε μαλλον βαζεις αυτη και προχωρας.

On 14/02/2022 at 14:27, logo15 said:

Θα το έχω on the go. Οπότε δεν βολεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...