Bill_1991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, pirmen56 είπε Οι ρυθμίσεις που προτείνει εκείνος στο skroutz είναι ΓΤΠ. Εγγύηση για παραμόρφωση όταν δίνει +8db σε κάποιες συχνότητες και δεν το αφαιρεί από το συνολικό επίπεδο(preamp). Γενικά, αυτοσχεδιάζει. Φτιάχνεις ένα txt αρχείο που το λες λ.χ. 752.txt και κάνεις paste μέσα αυτό που βλέπεις στο πλαίσιο με τη μπάρα*. Είναι φίλτρο διόρθωσης από επαγγελματία του είδους: * https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/blob/master/results/oratory1990/harman_over-ear_2018/Cooler Master MH752/Cooler Master MH752 GraphicEQ.txt Μετά πας στο αρχείο config.txt του APO και γράφεις σε νέα γραμμή Include: 752.txt . Το 752.txt το ρίχνεις εκεί που υπάρχει και το πρώτο. Το preamp δεν το πειράζεις καθόλου. Το PEACE είναι πλέον άχρηστο με το νέο interface(ανοίγει από το Editor.exe μέσα στο φάκελο του APO). Η ισοστάθμιση "τρώει" κάποια ένταση και ακούγεται καλά μόνο αν έχεις δυνατή κάρτα. Αλλιώς κρατάς τον στοκ ήχο. καλησπερα ειδα το repository στο github δεν εχει σημασια αν τα βαλω ολα σε μια γραμμη μεσα στο 752.txt,αφου τα χωριζε με ερωτηματικο σωστα?επισης χρειαζεται να ασχολειθω με καποια απο τα αλλα files που εχει μεσα για τα mh752?αν θελω να απενεργοποιησω το eq και να συγκρινω πριν και μετα γινεται?και τελος αν δεν μου αρεσει απλα κανω uninstall το eq apo ή θα χρειαστει να μπλεξω με audio drivers?ευχαριστω. 16 ώρες πριν, ICE-T είπε χαίρω πολύ χαιρόπουλος λες για cloud ότι ήθελες τώρα cooler master ας έβαζες μέχρι κάτω από 70 το καλύτερο να σου έλεγα το ίδιο,εδώ στο νήμα με τα headsets δεν γίνεται να συνεννοηθούμε ποτέ λες και αγοράζετε αυτοκίνητο προφανώς μπερδεύετε οι περισσότεροι από τις αξιολογήσεις στο internet που οι περισσότερες είναι ψεύτικες, το κάθε αυτί είναι διαφορετικο τέλος πάντων ότι σε βολεύει 😂 ναι δεν ειπα για budget απλα στην ιδια κλιμακα τιμης ειναι και τα δυο,τα cloud2 ειναι σε προσφορα πλαισιο στα 74.99 και κοιταγα μηπως αξιζει να παω σε αυτα,(σιγουρα θα ακουσεις πολλες αποψεις για το καθενα),απλα σκεφτομαι αν θα ειναι ανθεκτικα τα mh752 σε σχεση με τα cloud που δειχνουν καλυτερα κατασκευαστικα
FasTaker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Προσωπικα εχω τα hyperx cloud II. Aποσπωμενο μικρόφωνο και βασικο για εμενα δεν κουραζουν με την πολυ χρηση. Τα ειχα και οταν ημουν τηλεργασια και οκληρο 8ωρο δεν κουραζαν καθολου. Γυρω στα 70€. 1
pirmen56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Bill_1991 είπε καλησπερα ειδα το repository στο github δεν εχει σημασια αν τα βαλω ολα σε μια γραμμη μεσα στο 752.txt,αφου τα χωριζε με ερωτηματικο σωστα?επισης χρειαζεται να ασχολειθω με καποια απο τα αλλα files που εχει μεσα για τα mh752?αν θελω να απενεργοποιησω το eq και να συγκρινω πριν και μετα γινεται?και τελος αν δεν μου αρεσει απλα κανω uninstall το eq apo ή θα χρειαστει να μπλεξω με audio drivers?ευχαριστω. Όλη αυτή τη γραμμή μπορείς να τη ρίξεις κατευθείαν μέσα στο config.txt αλλά είναι καλύτερο να την έχεις σε ξεχωριστό αρχείο στο οποίο θα αναφέρεσαι με το "Include". Όπως ακριβώς τη βλέπεις. Copy paste. Αν ανοίξεις το editor.exe βλέπεις όλα τα EQ που υπάρχουν μέσα στο config.txt, αν αυτά είναι ενεργά, και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης καθενός από αυτά. Στο κάτω μέρος έχει και μια καμπύλη που σου δείχνει την επίδραση που έχουν στον ήχο τα ανοικτά EQ. Το APO εγκαθίσταται ως audio enhancement των Windows. Πρέπει να τικαριστεί για κάθε κάρτα που το θες(τρέχεις τον configurator του APO) αλλά δεν επηρεάζει τους drivers που ήδη υπάρχουν.
Bill_1991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Όλη αυτή τη γραμμή μπορείς να τη ρίξεις κατευθείαν μέσα στο config.txt αλλά είναι καλύτερο να την έχεις σε ξεχωριστό αρχείο στο οποίο θα αναφέρεσαι με το "Include". Όπως ακριβώς τη βλέπεις. Copy paste. Αν ανοίξεις το editor.exe βλέπεις όλα τα EQ που υπάρχουν μέσα στο config.txt, αν αυτά είναι ενεργά, και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης καθενός από αυτά. Στο κάτω μέρος έχει και μια καμπύλη που σου δείχνει την επίδραση που έχουν στον ήχο τα ανοικτά EQ. Το APO εγκαθίσταται ως audio enhancement των Windows. Πρέπει να τικαριστεί για κάθε κάρτα που το θες(τρέχεις τον configurator του APO) αλλά δεν επηρεάζει τους drivers που ήδη υπάρχουν. ωραια ευχαριστω η καρτα που πρεπει να "τικαρω" ειναι αυτη που λεει ηχεια (default device) και οχι στα υπολοιπα που λεει nvidia output (δεν εχω ακομα τα ακουστικα ,εχω κατι απλα audio jack συνδεδεμενα)
pirmen56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε ωραια ευχαριστω η καρτα που πρεπει να "τικαρω" ειναι αυτη που λεει ηχεια (default device) και οχι στα υπολοιπα που λεει nvidia output (δεν εχω ακομα τα ακουστικα ,εχω κατι απλα audio jack συνδεδεμενα) Μόνο το Realtek θες.
Nik1239 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Bill_1991 είπε ωραια ευχαριστω η καρτα που πρεπει να "τικαρω" ειναι αυτη που λεει ηχεια (default device) και οχι στα υπολοιπα που λεει nvidia output (δεν εχω ακομα τα ακουστικα ,εχω κατι απλα audio jack συνδεδεμενα) Εδώ είσαι https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/192172-coolermaster-mh-752-71 1
Bill_1991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, pirmen56 είπε Μόνο το Realtek θες. Αυτες τις ρυθμισεις τις κανω στην αρχη και μετα μενουν ε?δεν χρειαζονται ξανα και ξανα? 1
G@rg@oun Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 9:23 ΜΜ, handsomegamer είπε αν θες τη γνωμη μου μη μπλεξεις με razer και synapse. καθε λιγο και λιγακι βγαζει θεμα η εφαρμογη και επισης τα ακουστικα δε λειτουργουν στο πληρως των δυνατοτητων τους αν δεν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη. Στο διαταυτα τωρα, εγω εχω Logitech G533, φοβερα ακουστικα, αλλα μαλλον μας δουλευουν οι εταιριες γιατι τα ειχα παρει 85€ και τωρα εχουν πανω απο 100. επισης τοσο καιρο σε ραφια/αποθηκες δε ξερω σε τη κατασταση/αποδοση θα ειναι η μπαταρια. Αρα μια valid επιλογη ειναι τα Logitech G435 τα οποια ειναι φρεσκο πραμα, και εχεις δυνατοτητα να τα συνδεσεις και με το κινητο/tablet με bluetooth και να ακουσεις μουσικουλα/παιξεις παιχνιδια χωρις ανταπτορες που ειναι στα πολυ θετικα τους. Επισης τα Logitech G733 ειναι εξαιρετικα, και ειναι το Upgrade των G533 που εχω. γενικα σε θεμα διαρκειας μπαταριας η Logitech ειναι η πρωτη στη κορυφη. τα συγκεκριμενα τα εχουν και αρκετοι streamer. εχουν κυκλοφορησει κοντα 1 χρονο σχεδον, εξησου φρεσκα. επισης SteelSeries arctis 1 ειναι αρκετα τημια, αν σηκωνει πιο πανω το πορτοφολι δες και arctis 7. Eυχαριστω πολυ φιλε. Δεν ψαχνω για ασυρματα. Τα χρησιμοποιω ωρες και να τελειωνει η μπαταρια δεν γινεται.. Επισης ηθελα τα earcaps στο κατω μερος να μπορουν να περιστραφουν και να εχουν κινηση. σαν τα Steelseries syberia 350 klp
Dr.Tesla Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 14/2/2022 στις 11:05 ΜΜ, Bill_1991 είπε Αυτες τις ρυθμισεις τις κανω στην αρχη και μετα μενουν ε?δεν χρειαζονται ξανα και ξανα? Από τη στιγμή που το κάνεις install σε μία συσκευή μένει πάνω της. Θέλει μία προσοχή γιατί πολλές φορές το κολλάει η αλλαγή από Headphone σε headset. Σε εμένα αν κάνω τέτοια αλλαγή θέλει ξανά Install στην κάρτα ήχου. Για να το έχεις γρήγορα και να μην ψάχνεις τι είναι ανοιχτό και τι όχι. Ανοίγεις ένα txt μέσα στο φακελο C:\Program Files\EqualizerAPO\config Κάνεις copy paste τα parametric EQ που θα βρεις για τα ακουστικά σου. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results Από το results φάκελο κάνε ένα control + F. To αρχείο τελικά θα μοιάζει κάπως έτσι. Ανοίγεις το Configuration Editor , και κάνεις Open το txt με την παραμετρική σου. Ελέγχεις αν όλα είναι σωστά. Για να σου είναι πολύ εύκολο όλο τον έλεγχο τον κάνεις από το config.txt . Ανοίγεις με το (+) μια καινούρια γραμμή που θα είναι Control -> Include και θα επιλέξεις το .txt για τα ακουστικά ή όποια ακουστικά θες. Τώρα όλο ο έλεγχος γίνεται με ένα κουμπί On/Off. Αν το κάνεις Off βλέπεις πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο Analysis panel.
Bill_1991 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Από τη στιγμή που το κάνεις install σε μία συσκευή μένει πάνω της. Θέλει μία προσοχή γιατί πολλές φορές το κολλάει η αλλαγή από Headphone σε headset. Σε εμένα αν κάνω τέτοια αλλαγή θέλει ξανά Install στην κάρτα ήχου. Για να το έχεις γρήγορα και να μην ψάχνεις τι είναι ανοιχτό και τι όχι. Ανοίγεις ένα txt μέσα στο φακελο C:\Program Files\EqualizerAPO\config Κάνεις copy paste τα parametric EQ που θα βρεις για τα ακουστικά σου. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results Από το results φάκελο κάνε ένα control + F. To αρχείο τελικά θα μοιάζει κάπως έτσι. Ανοίγεις το Configuration Editor , και κάνεις Open το txt με την παραμετρική σου. Ελέγχεις αν όλα είναι σωστά. Για να σου είναι πολύ εύκολο όλο τον έλεγχο τον κάνεις από το config.txt . Ανοίγεις με το (+) μια καινούρια γραμμή που θα είναι Control -> Include και θα επιλέξεις το .txt για τα ακουστικά ή όποια ακουστικά θες. Τώρα όλο ο έλεγχος γίνεται με ένα κουμπί On/Off. Αν το κάνεις Off βλέπεις πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο Analysis panel. Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπερδευτηκα λιγο,πριν μου ειπαν να παρω το graphicEQ και τωρα μου λες να βαλω το parametricEQ(υπαρχει και ενα αλλο αρχειο fixedbandEQ δεν ξερω τι κανει) ,επισης το αρχειο 752.txt το φτιαχνω και το βαζω μεσα στο directory των αρχειων που ειπες μεσα απο τα αρχεια των windows ή το φτιαχνω με (+) απο το eq apo με include?αν παει κατι λαθος μπορω απλα να κανω uninstall το eq apo ή θα εγω θεμα με drives ηχου? ευχαριστω
Nik1239 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπερδευτηκα λιγο,πριν μου ειπαν να παρω το graphicEQ και τωρα μου λες να βαλω το parametricEQ(υπαρχει και ενα αλλο αρχειο fixedbandEQ δεν ξερω τι κανει) ,επισης το αρχειο 752.txt το φτιαχνω και το βαζω μεσα στο directory των αρχειων που ειπες μεσα απο τα αρχεια των windows ή το φτιαχνω με (+) απο το eq apo με include?αν παει κατι λαθος μπορω απλα να κανω uninstall το eq apo ή θα εγω θεμα με drives ηχου? ευχαριστω Φίλε πάρε τα ακουστικά , άστα όπως είναι μια χαρά είναι ο ήχος τους τσάμπα η τυραννία.
ICE-T Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2022 στις 1:29 ΜΜ, Nik1239 είπε Φίλε πάρε τα ακουστικά , άστα όπως είναι μια χαρά είναι ο ήχος τους τσάμπα η τυραννία. δεν νομιζω να κανει αγορα φιλε τσαμπα γραφεις, μονο ερωτησεις να εχουμε να συζηταμε Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από ICE-T 1
mp44christos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, ICE-T said: δεν νομιζω να κανει αγορα φιλε τσαμπα γραφεις, μονο ερωτησεις να εχουμε να συζηταμε κλασικος φιλος που ρωταει στο ινσομνια! Ενω του λεμε 752, blackshark v2 και cloud2/alpha ολα καλα ειναι μην το ψαχνεις. Καθομαστε και συζηταμε για EQ. 1
ICE-T Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mp44christos είπε κλασικος φιλος που ρωταει στο ινσομνια! Ενω του λεμε 752, blackshark v2 και cloud2/alpha ολα καλα ειναι μην το ψαχνεις. Καθομαστε και συζηταμε για EQ. εμ της κοντής ...της φταίνε οι τρίχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα